כרעיים צלויות בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרעיים צלויות בתנור

כרעיים צלויות בתנור

עוף בתנור התבשיל האולטימטיבי אני תמיד יכולה להיות בטוחה שגם אם הילדים לא יאהבו שום דבר שהכנתי בטוח שהם יאכלו את העוף  כשהם היו קטנים הם מסוגלים לאכול עוף בוקר צהריים וערב (היה לי מזל בזה).
יום שישי ארוחת שבת חייב להיות עוף וזאת מנה שבדרך כלל מאוד קל להכין אותה אין בה יותר מידי עבודה לתבל את העוף טוב שהוא יספוג יפה את הטעמים בקיצור לעשות לו מסאג’ טוב ולעזוב אותו בצד, ללכת להכין דברים אחרים ופתאום להיזכר “אופס יש לי עוף שאמור להכנס לתנור” סידור מהיר בתבנית לא אחד על השני  כדי שחום התנור יגיע באופן שווה לכולם ויתן לנו צבע יפה ומושך את העין.
רגע מה עוד ?  אני סיימתי כאן עוד שעה אני אחזור ואבדוק מה קורה הלכתי להכין תוספת טובה לעוף.

5 – 6 מנות

מרכיבים:

5 כרעיים מופרדות
120מ”ל שמן (חצי כוס)
כף פפריקה מתוקה
כפית רוטב צ’ילי מתוק
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

1. לתבל את חלקי העוף להשרות כחצי שעה אם יש זמן אפשר גם שעה פלוס.

2. לחמם תנור ל 200 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה לסדר את חלקי העוף בשכבה אחת ולאפות כשעה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להחליף בקילו כנפיים, זמן אפייה כ 45 דקות.

341442 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרעיים צלויות בתנורכרעיים צלויות בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

דקלה : היי ניקי, נראה לי כבר זה המתכון הרביעי השבוע האחרון מהאתר… הכנתי את העוף יחד עם אורז ירוק צהוב וואו!!! ליקקנו את האצבעות ואפילו את השמן בתבנית התיבול כל כך מיוחד! תודה לך

ב: איך שכחתי לכתוב שזה העוף בתנור הכי טעים שטעמתי!!!!ממש ליקקנו את האצבעות… המתכונים שלך טעימים:-)
אני מכינה אותו שוב.

לאה : הכנתי את זה לשבת והבן שלי, שבדרך כלל עושה בעיות כדי לאכול, ליקק את האצבעות!
מי שעוד לא ניסה, מאוד שווה!!!!!

אתי : “הכנתי את המתכון הזה עם תפוחי אדמה ובטטות, וזה התחסל במהירות, כ”כ טעים!!!
המון תודות :-)”


478
תגובות

  הרשם  
עדכן
אושרת

הכוונה לרוטב בסיס של אסם

אושרת

ניקי שבת שלום
אפשר להחליף את הצ’ילי המתוק עם רוטב 5 בסיסים

1 30 31 32