כנפיים ברוטב מדהים שמתחסלות בשנייה
אל תכינו כי אתם לא תפסיקו לאכול הרוטב הורס, תחשבו צ'יפס אבל כנפיים מהסוג שמתחילים לאכול ועד שהתבנית לא ריקה לא מפסיקים לאכול. מתכון כל כך פשוט אבל פוגע בול איפה שצריך.
לערבב ולהכניס לתנור ואז הקסם מתרחש כנפיים שחומות וטעימות שמתחסלות מהר.
בחיים שלי לא ראיתי קילו כנפיים שמתחסל כל כך מהר וזה הכי מתאים לילדים אבל בעצם גם הגדולים לא עומדים בפני הכנפיים הן מדהימות! כל הסיפור זה הקסם של הרוטב אל תגלו לאף אחד מה יש בפנים תחייכו ותקבלו את המחמאות.
3 מנות
מרכיבים:
קילו כנפיים חצויות
רוטב מעולה:
2 כפות גדושות קטשופ
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפיות חומץ בלסמי
2 כפות רוטב סויה
2 כפיות חרדל מעט פחות
2 כפות גדושות סילאן
הכנות:
1. לערבב את הכנפיים עם מצרכי הרוטב, במידה ויש זמן תשרו כשעה ואם אין אז תכניסו ישר לתנור עדיף בתבנית עם נייר אפייה (בשביל לא לא לעבוד קשה בניקוי)
2. לאפות על 200 מעלות כ 40 דקות הכנפיים משחימות ואיזה ריח נהדר.
עכשיו תכעסו שלא הכנתם כפול….אמאל'ה כמה טעים.