תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

מרכיבים:

קילו בשר ראש
בצל גדול
5 שיני שום
4 עגבניות
4 תפוחי אדמה
פלפל ירוק חריף
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
כף פפריקה מרוקאית
כפית קמח
כף א. מרק
רבע כפית פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. לחמם סיר עם 4 כפות שמן, לקצוץ את הבצל להוסיף לסיר ולטגן כדתי דקות תוך כדי בחישה, לחצות את שיני השום ולהוסיף לבצל ולהמשיך לטגן. להוסיף את הקמח עם קצת שמן ולערבב עד שהוא נמס.

2. לקצוץ את העגבניות, מי שרוצה יכול לחלוט קודם ולהוסיף לסיר יחד עם 2 כוסות מים, לבשל כמה דקות ולהוסיף את הבשר, לכסות במים ולכסות חלקית.

3. לבשל כשעתיים להוסיף את התפוחי אדמה ולבשל עד שהכל רך בערך עוד כשעה וקצת.

11536 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמהתבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמהתבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

לבנת : “עשיתי ויצא פשוט מושלם. אכלנו ונהנינו והכל נזקף לזכותך :-)”

14
תגובות

  הרשם  
עדכן
סופי

ניקי היי
באיזה שלב מוסיפים את התיבול (פפריקה כורכום וכו) ולכמה אנשים בערך נראה לך שקילו מתאים?
תודה.

אילנית

ניקי היקרה
האם הבשר בתבשיל הזה צריך להיות שלם או חתוך לקוביות?
שתהיה לך שנה טובה ותודה על העזרה לאורך כל השנה

אתי דגן

האם חייב להוסיף קמח?

חיה

תודה רבה על התגובה המהירה!!!!!!!

חיה

האם בשר מס’ 5 מתאים? תודה!

מיטל

היי ניקי, חג שמח.
כבר הרתחתי את הבשר בנפרד אתמול בערב. האם זה משפיע על אורך הבישול?
לאיזה גודל לחתוך את הבשר? קוביות או פרוסות?

בילי בי

יצא אחלה.