תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

מרכיבים:

קילו בשר ראש
בצל גדול
5 שיני שום
4 עגבניות
4 תפוחי אדמה
פלפל ירוק חריף
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
כף פפריקה מרוקאית
כפית קמח
כף א. מרק
רבע כפית פלפל שחור גרוס

הכנות:

1. לחמם סיר עם 4 כפות שמן, לקצוץ את הבצל להוסיף לסיר ולטגן כדתי דקות תוך כדי בחישה, לחצות את שיני השום ולהוסיף לבצל ולהמשיך לטגן. להוסיף את הקמח עם קצת שמן ולערבב עד שהוא נמס.

2. לקצוץ את העגבניות, מי שרוצה יכול לחלוט קודם ולהוסיף לסיר יחד עם 2 כוסות מים, לבשל כמה דקות ולהוסיף את הבשר, לכסות במים ולכסות חלקית.

3. לבשל כשעתיים להוסיף את התפוחי אדמה ולבשל עד שהכל רך בערך עוד כשעה וקצת.

34481 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמהתבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמהתבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

לבנת : “עשיתי ויצא פשוט מושלם. אכלנו ונהנינו והכל נזקף לזכותך :-)”

37
תגובות

  הרשם  
עדכן
ספיר

הי
מעונינת לנסות את המתכון ולא היה בשר ראש אצל הקצב אז לקחתי אסאדו במקום .. האם צריך לבשל אסאדו כמו הזמן ציינת הנ’ל או פחות זמן?
תודה, ושבת שלום.

חנן

היי ניקי
רציתי לדעת אם יש דרך לקצר את זמן הבישול של הבשר עם סיר לחץ
ואיך להשתלב עם התהליך
תודה רבה