


תבשיל בשר ראש עם תפוחי אדמה
מרכיבים:
קילו בשר ראש
בצל גדול
5 שיני שום
4 עגבניות
4 תפוחי אדמה
פלפל ירוק חריף
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
כף פפריקה מרוקאית
כפית קמח
כף א. מרק
רבע כפית פלפל שחור גרוס
הכנות:
1. לחמם סיר עם 4 כפות שמן, לקצוץ את הבצל להוסיף לסיר ולטגן כדתי דקות תוך כדי בחישה, לחצות את שיני השום ולהוסיף לבצל ולהמשיך לטגן. להוסיף את הקמח עם קצת שמן ולערבב עד שהוא נמס.
2. לקצוץ את העגבניות, מי שרוצה יכול לחלוט קודם ולהוסיף לסיר יחד עם 2 כוסות מים, לבשל כמה דקות ולהוסיף את הבשר, לכסות במים ולכסות חלקית.
3. לבשל כשעתיים להוסיף את התפוחי אדמה ולבשל עד שהכל רך בערך עוד כשעה וקצת.
42878 צפיות 2 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
לבנת : “עשיתי ויצא פשוט מושלם. אכלנו ונהנינו והכל נזקף לזכותך :-)”
איזה בשר מתאים לתבשיל? ניקי יקרה.
היי ניקי ….קודם כל אני רוצה להגיד לך שאני מאוהבת במתכונים שילך….כל מה שעשיתי תמיד יצא טעים….
ודבר שני רציתי לשאול לגבי עגבניות,,,,בעלי לא אוהב עגבניות חיות בתבשילים אז רציתי לשאול מה אפשר לשים במקום העגבניות בתבשיל???(אגב רק רסק עגבניות הוא אוהב)
האם מתאים לבשל את הבשר כמו חמין, כל הלילה?
ניקי..
אפשר לוותר על הפלפל חריף?
והאם מתאים לארוחת חג? לא מכירה את הבשר הזה ובדרך כלל אני על הצלי ברוטב בצלים שלך .
זה בסיגנון?
היי ניקי, האם אפשר להכין היום ולהקפיא לחג?
וכמו תמיד… תודה על המתכונים הנפלאים שלך!!!
הי
מעונינת לנסות את המתכון ולא היה בשר ראש אצל הקצב אז לקחתי אסאדו במקום .. האם צריך לבשל אסאדו כמו הזמן ציינת הנ’ל או פחות זמן?
תודה, ושבת שלום.
היי ניקי
רציתי לדעת אם יש דרך לקצר את זמן הבישול של הבשר עם סיר לחץ
ואיך להשתלב עם התהליך
תודה רבה