חזה עוף עם פירות יבשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף עם פירות יבשים

חזה עוף עם פירות יבשים

טעים טעים!  אני מאוד אוהבת לשלב פירות יבשים עם חזה עוף המתיקות של הפירות מאוד מתאימה לחזה עוף  ונותנת לו טעם מיוחד.
מה שכיף בלהכין בחזה עוף זה מהירות ההכנה אם רוצים מתכון שהוא יחסית פשוט אבל כאילו נראה מושקע בכל הוספתי פירות יבשים זה המתכון הזה.
יש לכם 15 – 20 דקות ? זה כל מה שצריך כאן ואפשר להשתמש באיזה פירות יבשים שאוהבים התוצאה הסופית חזה עוף רך טעם נפלא ורוטב שמתאים נהדר לאורז לבן.

4 מנות

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף
או 7 סטייק פרגית

משרה:
3 כפות שמן זית
כפית פפריקה
חצי כפית סודה לשתייה

בצל גדול
2 שיני שום
כוס פירות יבשים
(צימוקים חמוציות)
חצי כפית קמח
כף פפריקה מרוקאית
כף דבש / סילאן
כף סוכר חום בהיר
3 כפות יין אדום מתוק
כפית רוטב סויה
2 כוסות מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את החזה לרצועות לערבב עם המשרה ולהשרות כשעה, מי שמשתמש בפרגיות אז כל סטייק פרגית לחתוך לשלושה חלקים ולא חובה להשרות.

2. לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לחתוך את הבצל לקוביות לטגן עד שהוא מזהיב קלות, לפרוס את השום להוסיף לבצל ולטגן כשתי דקות לערבב מידי פעם, להוסיף את הקמח ולערבב עד שהוא נמס.

3. להוסיף את הסוכר לערבב כמה שניות, להוסיף את הפרגיות / חזה להקפיץ כדקה ולהוסיף את שאר המצרכים, לבשל 10 דקות מידי פעם לערבב.

*4. להוסיף את הפירות היבשים לבשל עוד כמה דקות ולהוריד מהאש.

כדאי לדעת ש…
מומלץ להכין יום מראש או לפחות כמה שעות מראש, הטעמים נספגים יותר טוב.

7899 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף עם פירות יבשים

חזה עוף עם פירות יבשים

חזה עוף עם פירות יבשים

13
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטלי גזית

שבת שלום ניקי היקרה! רק שתדעי שיש לך 5מעריצים מושבעים שהם אני, בעלי ו3 ילדים! כל מתכון שלך שאני מכינה כפי שאת בטח יודעת יותר מוצלח מהשני! תבשיל או מאפה או כל דבר אחר מתקבל באהבה אצלנו! הרבה פעמים בעלי והילדים שועלים אם גם הוא של ניקי! נהיית מותג על אצלנו בבית! תבורכי על העשייה שלל ותמשיכי לשמח אותנו בעוד מתכונים מדהימים! באהבה ממשפחת גזית