עוף בסויה ודבש בקוקי
אני מפגיזה כאן עם מתכון מעולה והכי חיים קלים, עוף בתנור עם תפוחי אדמה והכי שווה כאן זאת המרינדה שמורכבת משני מצרכים זה הכל, בשביל לארגן עוף בתנור לארוחת שישי לא צריך הרבה מצרכים מעט מצרכים מתכון פגז.
תראו את הצבע של התפוחי אדמה והצבע של העוף שחום / זהוב והטעמים נהדרים והכל בזכות 2 מצרכים ואת כל הכבודה אני מכניסה לשקית קוקי ביי ביי נתראה עוד שעה, בלי לטרוח בלי לעבוד קשה ובלי מצרכים מיוחדים.
אין לכם שקית קוקי ? הסבר למטה איך מכינים בלי זה יוצא לא פחות טעים ואיזה ריחות טובים יש במטבח.
4 מנות
מרכיבים:
3 כרעיים מופרדות / קילו כנפיים מופרדות קצת יותר
שליש כוס רוטב סויה
שליש כוס דבש / סילאן
3 כפות שמן
4 – 5 תפוחי אדמה
הכנות:
1. לערבב את העוף עם הסויה דבש והשמן ולהשרות כמה שעות במידה ואין זמן אפשר שעה ואפילו פחות.
2. לחמם תנור ל 200 מעלות.
3. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות, להכניס את העוף והתפוחי אדמה לשקית קוקי כולל נוזלי ההשרייה ושליש כוס מים לסגור ולחורר כמה חורים.
4. לאפות כשעה וקצת.
5. אפייה ללא שקית קוקי:
לרפד תבנית בנייר אפייה, לערבב את המרינדה עם העוף והתפוחי אדמה להעביר לתבנית להשקות את העוף עם כמה כפות מנוזלי ההשרייה, לאפות כשעה.
אימאל'ה כמה טעים
גולשים מכינים וממליצים:
עדינה : "יצא עסיסי טעים בטרוף ללקק ת'אצבעות !!!"
תאיר : "שנים שאני עושה את המתכונים שלך… כולם מעולים!! הצלחות בטוחות
המתכון הזה כל כך פשוט ויצא אש!!!"