


עוף בסויה ודבש בקוקי
שלושה מרכיבים זה כל העניין אפילו תבלינים אין כאן, העוף עד כדי כך טוב שהוא אפילו לא צריך תבלינים. ניצלתי את ההזדמנות והוספתי תפוחי אדמה שספגו יפה את הטעמים של העוף.
4 מנות
מרכיבים:
3 כרעיים מופרדות
שליש כוס רוטב סויה
שליש כוס דבש
3 כפות שמן
4 תפוחי אדמה
הכנות:
1. לערבב את העוף עם הסויה דבש והשמן ולהשרות כמה שעות.
2. לחמם תנור ל 200 מעלות.
3. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך למקלות.
4. להכניס את העוף והתפוחי אדמה לשקית קוקי כולל נוזלי ההשרייה ושליש כוס מים לסגור ולחורר כמה חורים.
5. לאפות כשעה פלוס.
90875 צפיות 20 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
עדינה : “יצא עסיסי טעים בטרוף ללקק ת’אצבעות !!!”
תאיר : “שנים שאני עושה את המתכונים שלך… כולם מעולים!! הצלחות בטוחות
המתכון הזה כל כך פשוט ויצא אש!!!”
שלום לך
ניתן לאפות בתנור ללא שקית הקוקי,
אבל אז אצטרך להוציא את המים?
מה דעתך?
ניקי את יודעת ששקיות קוקי עשויות פלסטיק שמסרטן?
איך יכולת להמליץ על מוצר שכל העולם נלחם נגדו?
ניקוש.. הכנתי את זה היום. יצא מעולה מעולה וכל כך פשוט וקל. ממש תודה על המתכון❤
נראה מעולה! האם העוף יוצא מתוק?
אפשר להשתמש בטריאקי במקום בסויה?
נראה מעולה!! מגרה ממש 😉
תודה, כל כך קל ונראה טעים, אנסה