עוף בסויה ודבש בקוקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף בסויה ודבש בקוקי

עוף בסויה ודבש בקוקי

שלושה מרכיבים זה כל העניין אפילו תבלינים אין כאן, העוף עד כדי כך טוב שהוא אפילו לא צריך תבלינים. ניצלתי את ההזדמנות והוספתי תפוחי אדמה שספגו יפה את הטעמים של העוף.

4 מנות

מרכיבים:

3 כרעיים מופרדות
שליש כוס רוטב סויה
שליש כוס דבש
3 כפות שמן
4 תפוחי אדמה

הכנות:

1. לערבב את העוף עם הסויה דבש והשמן ולהשרות כמה שעות.

2. לחמם תנור ל 200 מעלות.

3. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך למקלות.

4. להכניס את העוף והתפוחי אדמה לשקית קוקי כולל נוזלי ההשרייה ושליש כוס מים לסגור ולחורר כמה חורים.

5. לאפות כשעה פלוס.

70781 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף בסויה ודבש בקוקיעוף בסויה ודבש בקוקיעוף בסויה ודבש בקוקי

עוף בסויה ודבש בקוקיעוף בסויה ודבש בקוקי

גולשים מכינים וממליצים:

עדינה : “יצא עסיסי טעים בטרוף ללקק ת’אצבעות !!!”

תאיר : “שנים שאני עושה את המתכונים שלך… כולם מעולים!! הצלחות בטוחות
המתכון הזה כל כך פשוט ויצא אש!!!”

168
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותי אורבן

הוספתי סיאלן במקום דבש זה בסדר?

ענת שדה

ניקי יקרה,
האם לשים על 200 מעלות טורבו ? אני אף פעם לא יודעת מתי טורבו ומתי לא.
תודה רבה ושבת שלום …

הדס

הי ניקי,
אני אעשה ביום שישי.
יש לי 4 שוקיים
4 ירכיים
מה הכמויות של הדבש,סויה,שמן?

רעות

היי אם אין לי שקית קוקי, זה יצא טוב? לשים אולי נייר אפיה מעל?

תמיר

היי
האם צריך לנקות את העוף לפני,להרתיח במים לפני הבישול?

כרמית

היי ניקי. תודה רבה על מתכונים מדהימים. שתי שאלות: 1. אין לי סויה. האם אפשר להשתמש בטריאקי? אולי חצי כמות? 2. האם כדאי לאחר שעה וחצי להסיר את הקוקי כדי שיקבלו קצת צבע? תודה מראש.

עינב

היי ניקי המהממת, האם ניתן לשים טריאקי במקום הסויה?