


עוף בסויה ודבש בקוקי
שלושה מרכיבים זה כל העניין אפילו תבלינים אין כאן, העוף עד כדי כך טוב שהוא אפילו לא צריך תבלינים. ניצלתי את ההזדמנות והוספתי תפוחי אדמה שספגו יפה את הטעמים של העוף.
4 מנות
מרכיבים:
3 כרעיים מופרדות
שליש כוס רוטב סויה
שליש כוס דבש
3 כפות שמן
4 תפוחי אדמה
הכנות:
1. לערבב את העוף עם הסויה דבש והשמן ולהשרות כמה שעות.
2. לחמם תנור ל 200 מעלות.
3. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך למקלות.
4. להכניס את העוף והתפוחי אדמה לשקית קוקי כולל נוזלי ההשרייה ושליש כוס מים לסגור ולחורר כמה חורים.
5. לאפות כשעה פלוס.
45524 צפיות 39 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
עדינה : “יצא עסיסי טעים בטרוף ללקק ת’אצבעות !!!”
תאיר : “שנים שאני עושה את המתכונים שלך… כולם מעולים!! הצלחות בטוחות
המתכון הזה כל כך פשוט ויצא אש!!!”
ניקי יש לך מתכון לפרגיות בקוקי?
שנים שאני עושה את המתכונים שלך… כולם מעולים!! הצלחות בטוחות
המתכון הזה כל כך פשוט ויצא אש!!!
אפשר עם פרגיות במקום הכרעיים?
היי ניקי,
האם יש משהו שאפשר לשים במקום הסויה?
תודה
ניקי יש לך אולי מתכון כזה לסיר?
כזה פשוט אלוף לחופשת לידה..
יצא עסיסי טעים בטרוף ללקק ת’אצבעות !!!
אפשר לשלם גם דבש וגם סילאן