


עוף בסויה ודבש בקוקי
שלושה מרכיבים זה כל העניין אפילו תבלינים אין כאן, העוף עד כדי כך טוב שהוא אפילו לא צריך תבלינים. ניצלתי את ההזדמנות והוספתי תפוחי אדמה שספגו יפה את הטעמים של העוף.
4 מנות
מרכיבים:
3 כרעיים מופרדות
שליש כוס רוטב סויה
שליש כוס דבש
3 כפות שמן
4 תפוחי אדמה
הכנות:
1. לערבב את העוף עם הסויה דבש והשמן ולהשרות כמה שעות.
2. לחמם תנור ל 200 מעלות.
3. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך למקלות.
4. להכניס את העוף והתפוחי אדמה לשקית קוקי כולל נוזלי ההשרייה ושליש כוס מים לסגור ולחורר כמה חורים.
5. לאפות כשעה פלוס.
87520 צפיות 28 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
עדינה : “יצא עסיסי טעים בטרוף ללקק ת’אצבעות !!!”
תאיר : “שנים שאני עושה את המתכונים שלך… כולם מעולים!! הצלחות בטוחות
המתכון הזה כל כך פשוט ויצא אש!!!”
היי ניקי,
עוד מתכון מנצח!! מאוד אהבו אצלי, ולכן רציתי להכין שוב.
תכננתי להכין לשבת, אבל בסוף לא נהיה בבית. כמה זמן העוף יכול לשבת במירנדה, מכוסה, במקרר?
תודה מראש ושבת שלום!
היי ניקי, אני מקווה שתביני את השאלה שלי. העוף שאני מכינה וזה לא משנה שאיזו צורה, או אם משרה במרינדה או לא הוא יוצא בטעם ‘עופי’. בכללי אני קונה עוף טרי ומקפיאה, ברגע שרוצה להשתמש אני מפשירה במקרר. האם זה קשור? כי הרבה אנשים משתמשים בעוף קפוא ולא יוצא להם ככה.
בתודה מראש!
ניקי,
האם אפשר להכין את המתכון הזה עם עוף שלם?
אם לא, יש לך מתכון אחר חוץ מהעוף בגריל?
תודה מראש ושבת שלום!
אפשר בלי שקית קוקי?
האם אפשר להוסיף שום כתוש וצ’ילי?
תודה
אפשר לעשות בלי הקוקי?
היי ניקי
העוף בתמונה נראה קריספי.
ככה הוא יוצא אם שמים בשקית קוקי?