


עוף בסויה ודבש בקוקי
שלושה מרכיבים זה כל העניין אפילו תבלינים אין כאן, העוף עד כדי כך טוב שהוא אפילו לא צריך תבלינים. ניצלתי את ההזדמנות והוספתי תפוחי אדמה שספגו יפה את הטעמים של העוף.
4 מנות
מרכיבים:
3 כרעיים מופרדות
שליש כוס רוטב סויה
שליש כוס דבש
3 כפות שמן
4 תפוחי אדמה
הכנות:
1. לערבב את העוף עם הסויה דבש והשמן ולהשרות כמה שעות.
2. לחמם תנור ל 200 מעלות.
3. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך למקלות.
4. להכניס את העוף והתפוחי אדמה לשקית קוקי כולל נוזלי ההשרייה ושליש כוס מים לסגור ולחורר כמה חורים.
5. לאפות כשעה פלוס.
86882 צפיות 76 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
עדינה : “יצא עסיסי טעים בטרוף ללקק ת’אצבעות !!!”
תאיר : “שנים שאני עושה את המתכונים שלך… כולם מעולים!! הצלחות בטוחות
המתכון הזה כל כך פשוט ויצא אש!!!”
היי ניקי,
האם ניתן להוסיף מעט צ’ילי כדי שלא יצא מתור מדי?
היי ניקי!תודה רבה על המתכונים המושלמים שלך!:-)
מה זה נוזלי השרייה בסעיף 4?
היי ניקי, המתכון נראה מעולה, אכין אותו מחר, שאלה לי אלייך, כשרשמת מחממים תנור ל 200 מעלות, הכוונה לאפייה או לגריל?? עם טורבו או בלי? זה חשוב מאוד בעיניי.
היי ניקי יקרה,
באיזה סויה את משתמשת? הרגילה? שהיא מיימית ומלוחה(זו שטובלים בה סושי)? או רוטב סויה בסגנון סיני, שהיא סמיכה ומתוקה יותר? תודה❤
הכנתי שבוע שעבר בדיוק לפי ההוראות והעוף לא היה להיט, לא יצא טעים , כאילו חסר משהוא וחבל ציפיתי להרבה יותר.
הי ניקי
יצא כל כך טעים עשיתי גם עם טריאקי
אבל האם אפשר להחליף הדבש בסילאן
לשים מים בתוך הקוקי ? או על התבנית ?