צלי בקר חריף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי בקר חריף

צלי בקר חריף

זה הבשר הכי טעים שיש, אין ארוחה בלעדיו הוא יוצא רך רך בתוך רוטב נפלא. בקיצור אתם רוצים לקבל הרבה מחמאות לראות את האורחים מלקקים את האצבעות ? זאת מנת הבשר המושלמת תוסיפו חלה ותלקקו את האצבעות.

4 מנות

מרכיבים:

קילו בשר בקר לבישול ארוך חתוך לקוביות בינוניות
3 בצלים
כף קמח
5 שיני שום
פלפל חריף אחד גדול קצוץ, מידת החריפות תלוי בכמה שרוצים חריף.
כף גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית גריל עוף
חצי כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות, לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון הבצל, לטגן שתי דקות.

2. להוסיף כף שמן ואת הקמח לערבב עד שהקמח נמס לגמרי.

3. להוסיף את הבשר לפזר מעל את התבלינים ולכסות הכל במים וקצת יותר.

4. לכסות חלקית ולבשל על אש בינונית כשלוש וחצי ארבע שעות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להשתמש בבשר מספר 4 – 5 – 6 גם אסאדו יהיה נהדר כאן, ניתן להוסיף תפוחי אדמה אחרי שעתיים וחצי בישול.

18245 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

דורון: “לוקלוקו ניקי. פשוט לוקלוקו. אפילו מהרוטב לא נשאר כלום!!!”

128
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפית

אפשר לעשות את המתכון עם צלעות בקר מס’ 2?

תמר

שלום ניקי,
אני פשוט לא כל כך מבינה בבשר..
מספר 8 זה טוב?
אם לא מה כן בדיוק…או שזה לא משנה?
תודה

לילך

מתי מוסיפים את הפלפל חריף? מכניסים אותו שלם או חתוך?

שירה

שתי שאלות- האם חייבים לקמח את הבשר או אשר לוותר על זה?

אני מאוד אוהבת חריף אבל מפחדת שלטנים שלי יהיה חריף מידי -האם לוותר או להקטין כמות או להחליף במשהו אחר?
שוב תודה על הכל

מירב

מה לעשות עם הקמח? לפזר מעל כמו תבלין? או שהתכוונת שצריך לקמח את חתיכות הבשר ואז לטגן? ודרך אגב,האתר שלך נפלא.יישר כוח!

הילה

היי, באיזו צורה לחתוך את הבשר?

נילי

שלום
אפשר בסיר לחץ ? לקצר את הזמן

1 2 3 8