צלי בקר חריף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי בקר חריף

צלי בקר חריף

זה הבשר הכי טעים שיש, אין ארוחה בלעדיו הוא יוצא רך רך בתוך רוטב נפלא. בקיצור אתם רוצים לקבל הרבה מחמאות לראות את האורחים מלקקים את האצבעות ? זאת מנת הבשר המושלמת תוסיפו חלה ותלקקו את האצבעות.

4 מנות

מרכיבים:

קילו בשר בקר לבישול ארוך חתוך לקוביות בינוניות
3 בצלים
כף קמח
5 שיני שום
פלפל חריף אחד גדול קצוץ, מידת החריפות תלוי בכמה שרוצים חריף.
כף גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית גריל עוף
חצי כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות, לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון הבצל, לטגן שתי דקות.

2. להוסיף כף שמן ואת הקמח לערבב עד שהקמח נמס לגמרי.

3. להוסיף את הבשר לפזר מעל את התבלינים ולכסות הכל במים וקצת יותר.

4. לכסות חלקית ולבשל על אש בינונית כשלוש וחצי ארבע שעות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להשתמש בבשר מספר 4 – 5 – 6 גם אסאדו יהיה נהדר כאן, ניתן להוסיף תפוחי אדמה אחרי שעתיים וחצי בישול.

23118 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

דורון: “לוקלוקו ניקי. פשוט לוקלוקו. אפילו מהרוטב לא נשאר כלום!!!”

131
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטלי

ניקי אלופת המתכונים! האם המתכון הזה מתאים למנת קוסקוס עם ירקות? תודה שאת חולקת איתנו את הידע והניסיון, מושלם!

אושרת

היי ניקי.
אני יכולה לשים בתבשיל בשר קפוא ולא בשר טרי?
תודה אושרת

יסמין

הצילו! כבר 4 שעות על האש, מוסיפה נוזלים כשצריך והבשר קשה…:(
מה אני עושה לא טוב והאם אפשר להציל?
סליחה על ההפרעה בערב שבת…
פעם ראשונה בחיים שמנסה בשר בקר
ונראה לי שיהיה כשלון מוחץ….

אני

היי ניקי,
לחמניות ממולאות נקניקייה עכשיו בתנור, מריח נפלא…

שאלה,
ניתן להוסיף בטטות לתבשיל?
אם כן , מתי?

תודה ושבת שלום!!
נהנים ממך כל יום… 🙂

ליאת

אפשר להוסיף תפו”א? ואם כן, באיזה שלב?

גאולה

איך יצא? מישהי/ניסת/ה?

מירון

היי ניקי..אשמח לדעת כמה בערך מלח ואבקת מרק אני צריכה להשים..?תודה רבה