צלי בקר חריף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי בקר חריף

צלי בקר חריף

זה הבשר הכי טעים שיש, אין ארוחה בלעדיו הוא יוצא רך רך בתוך רוטב נפלא. בקיצור אתם רוצים לקבל הרבה מחמאות לראות את האורחים מלקקים את האצבעות ? זאת מנת הבשר המושלמת תוסיפו חלה ותלקקו את האצבעות.

4 מנות

מרכיבים:

קילו בשר בקר לבישול ארוך חתוך לקוביות בינוניות
3 בצלים
כף קמח
5 שיני שום
פלפל חריף אחד גדול קצוץ, מידת החריפות תלוי בכמה שרוצים חריף.
כף גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית גריל עוף
חצי כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות, לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון הבצל, לטגן שתי דקות.

2. להוסיף כף שמן ואת הקמח לערבב עד שהקמח נמס לגמרי.

3. להוסיף את הבשר לפזר מעל את התבלינים ולכסות הכל במים וקצת יותר.

4. לכסות חלקית ולבשל על אש בינונית כשלוש וחצי ארבע שעות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להשתמש בבשר מספר 4 – 5 – 6 גם אסאדו יהיה נהדר כאן, ניתן להוסיף תפוחי אדמה אחרי שעתיים וחצי בישול.

20184 צפיות 158 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

דורון: “לוקלוקו ניקי. פשוט לוקלוקו. אפילו מהרוטב לא נשאר כלום!!!”

131
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

היי ניקי, האם אפשר לוותר לגמרי על הפלפל החריף או שהוא ממש מהותי למתכון?
חג שמח ☺

יעל

אני מה זה אשמח למתכון ללשון….please!

מיכל

היי ניקי..
קודם כל אני מתה על האתר המדהים שלך ומנסה הרבה דברים..דבר נוסף הכנתי את המתכון הזה והוספתי חומוס ופטריות ויצא מעדן..

הודיה אלמקייס

אפשר?

הודיה אלמקייס

הי ניקי אפשר להכין את המתכון הזה עם בשר שכבר שלקתי מעט כלומר הרתחתי טוב וקיררתי?

לילך

אפשר להשתמש בבשר אוסובוקו?

יפתח

היי ניקי איזה סוגי בשר מתאימים למתכון? תודה.