צלי בקר חריף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי בקר חריף

צלי בקר חריף

זה הבשר הכי טעים שיש, אין ארוחה בלעדיו הוא יוצא רך רך בתוך רוטב נפלא. בקיצור אתם רוצים לקבל הרבה מחמאות לראות את האורחים מלקקים את האצבעות ? זאת מנת הבשר המושלמת תוסיפו חלה ותלקקו את האצבעות.

4 מנות

מרכיבים:

קילו בשר בקר לבישול ארוך חתוך לקוביות בינוניות
3 בצלים
כף קמח
5 שיני שום
פלפל חריף אחד גדול קצוץ, מידת החריפות תלוי בכמה שרוצים חריף.
כף גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית גריל עוף
חצי כפית פלפל שאטה טחון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות, לפרוס את השום ולהוסיף לטיגון הבצל, לטגן שתי דקות.

2. להוסיף כף שמן ואת הקמח לערבב עד שהקמח נמס לגמרי.

3. להוסיף את הבשר לפזר מעל את התבלינים ולכסות הכל במים וקצת יותר.

4. לכסות חלקית ולבשל על אש בינונית כשלוש וחצי ארבע שעות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להשתמש בבשר מספר 4 – 5 – 6 גם אסאדו יהיה נהדר כאן, ניתן להוסיף תפוחי אדמה אחרי שעתיים וחצי בישול.

19849 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

דורון: “לוקלוקו ניקי. פשוט לוקלוקו. אפילו מהרוטב לא נשאר כלום!!!”

129
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדס

תודה על המתכונים המשגעים!
שאלה: אני חולטת בשר לפני במים חמים, זה עדיין טוב לתבשיל זה?
אם מונח על הפלטה כ 12 שעות זה ישאר אך?

מלי

לא צלעות. תודה יקירה שבת שלום.

מלי

שלום לך ניקי האלופה, רציתי לשאול האם אפשר להכין עם בשר כבש?

אדוה

היי ניקי, אני מבשלת על כירה חשמלית (אין לי חיבור בבית בגז) ולא התעסקתי עדיין עם בישול של בשר בקר, את חושבת שיש סיכוי שהבשר לא יתבשל?

לילי

היי ניקי, אפשר להכין עם בשר מס’ 8? זה מה שיש לי כרגע בבית
או שאולי תוכלי להמליץ לי על מתכון מתאים…

מירון

היי ניקי לילה טוב,אני תמיד מכינה את המתכון הזה ויוצא ממש טעים ..יש תחליף לקמח?או שאפשר בלי ?בגלל חג הפסח

איריס

היי ניקי
אפשר להוסיף תפוח אדמה ירושלמי לתבשיל? אם כן באיזה שלב?