צלי בקר שלם ללקק ת’אצבעות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

תתכוננו להתאהב הבשר הזה פשוט מדהים! רך מאוד טעם מופלא, אפילו הילדים אוהבים לאכול אותו. מתכון קל שמקבל המון מחמאות מאוד מתאים לאירוח. מעולה!

5 מנות

מרכיבים:

קילו גוש בשר לבישול ארוך
כף פפריקה
כף א. מרק

לרוטב:
בצל קצוץ
3 שיני שום
כף רוטב צ’ילי מתוק
רסק עגבניות קטן
2 כוסות מים
כפית פפריקה
מעט כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר גדול עם מים להכניס את הגוש + תבלינים ולבשל כ 4 שעות או עד שהבשר רך. לקרר כמה שעות.

2. לטגן את הבצל, לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל, להוסיף את שאר המצרכים לבשל כמה דקות.

3. בינתיים לפרוס את הגוש לפרוסות דקות ולהוסיף לרוטב, לנער מעט שהפרוסות ישקעו ברוטב ולבשל כ 30 דקות.

להגיש עם אורז לבן.
מעולה!

120219 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

גולשים מכינים וממליצים:

אור : “רציתי לעדכן שהכנתי לחג והיה מעולה.
תודה !!!”

אביגיל : “ניקי את מדהימה! זה יצא מושלםםם!!!קל להכין וכל כך טעים…
התפנקנו בסעודת שבת ,כולל הבררנים הקטנים :)…”

יפעת : “היי ניקי, הכנתי את הצלי לארוחת הצהריים היום והוא יצא כל כך טעים! כולם לקחו שתי מנות ואני התמוגגתי מזה. פעם ראשונה שהכנתי צלי והכל בזכותך! והכנתי גם את מרק העדשים המהיר והוא יצא פשוט מעולה, הבת שלי אמרה שהיא לא רעבה, רק נתתי לה לטעום כף מרק והתאבון נפתח לה וחיסלה קערה שלמה! כיף אדיר. שיהיה שבוע טוב”

יפעת : “ארחנו בשבת את ההורים של בעלי ואת המשפחה של אחותו ותכננו לצייד אותם בצלי שיישאר, אבל לנגד עיניי, אני רואה אותם לוקחים עוד פרוסה ועוד פרוסה ועוד פרוסה, והכל פשוט התחסל! לשמחתי חזרו בבטן מלאה ובידיים ריקות (-: מתכון מעולה”

עינת : “מתכון מעולה!!
יצא לי מדהים. המון תודה.”

דורון : “ניקי תקשיבי לי טוב. את אלופה. יצא לי פצצה. כ”כ טעים. פשוט נמס בפה. אין דברים כאלה!!!”

ג’נט : “ניקי תודה! אני אמנם צמחונית אך הכנתי עבור הבעלול הקרניבור, שטרף וליקק אצבעות.”

685
תגובות

  הרשם  
עדכן
לינוי

היי ניקי יקרה מועדים לשמחה. האם מתאים להכין בשר שריר עם תפוחי אדמה ופטריות וערמונים? (בעבר הכנתי מתכון דומה עם נתח מספר 5 ואני לא בקיאה בהבדלי הבישול).

קרן

ניקי מהממת אחת מיליון תודות.התייעצתי איתך בערב החג. בסוף, יצא מושלם. אין כמוך. תבורכי

כפית קינמון

איפה, איפה ההמלצה של כפיות קינמון למיניהן?
מאז שעשיתי את המצכוח הזה, הוא הפך להכרחי בכל ראה”ש ובכל פסח.
טעים, רך, עשיר ועם עומק!!
חג שמח ניקי אהובה ותודה על כל הידע שאת חולקת איתנו. לא מובן מאליו בכלל!

ליסה

היי ניקי.
אפשר להוסיף עלי דפנה?
כמה ובאיזה שלב…
בבישול הראשוני או בשני…

מזל

האם אפשר להכין ולהקפיא לקראת החג

מרווה

הי, יש לי קילו צלעות- האם מתאים למתכון?

נורית

היי ניקי יקרה.
מכינה את המתכון הנהדר הזה בפעם. היי יודע כמה, ומחר יטרף, כרגיל. עלה בדעתי אולי להוסיף את מי בישול הבשר במקום אלה מהברז. ממליצה?

1 36 37 38