צלי בקר שלם ללקק ת’אצבעות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

תתכוננו להתאהב הבשר הזה פשוט מדהים! רך מאוד טעם מופלא, אפילו הילדים אוהבים לאכול אותו. מתכון קל שמקבל המון מחמאות מאוד מתאים לאירוח. מעולה!

5 מנות

מרכיבים:

קילו גוש בשר לבישול ארוך
כף פפריקה
כף א. מרק

לרוטב:
בצל קצוץ
3 שיני שום
כף רוטב צ’ילי מתוק
רסק עגבניות קטן
2 כוסות מים
כפית פפריקה
מעט כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר גדול עם מים להכניס את הגוש + תבלינים ולבשל כ 4 שעות או עד שהבשר רך. לקרר כמה שעות.

2. לטגן את הבצל, לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל, להוסיף את שאר המצרכים לבשל כמה דקות.

3. בינתיים לפרוס את הגוש לפרוסות דקות ולהוסיף לרוטב, לנער מעט שהפרוסות ישקעו ברוטב ולבשל כ 30 דקות.

להגיש עם אורז לבן.
מעולה!

58473 צפיות 36 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

גולשים מכינים וממליצים:

אור : “רציתי לעדכן שהכנתי לחג והיה מעולה.
תודה !!!”

אביגיל : “ניקי את מדהימה! זה יצא מושלםםם!!!קל להכין וכל כך טעים…
התפנקנו בסעודת שבת ,כולל הבררנים הקטנים :)…”

יפעת : “היי ניקי, הכנתי את הצלי לארוחת הצהריים היום והוא יצא כל כך טעים! כולם לקחו שתי מנות ואני התמוגגתי מזה. פעם ראשונה שהכנתי צלי והכל בזכותך! והכנתי גם את מרק העדשים המהיר והוא יצא פשוט מעולה, הבת שלי אמרה שהיא לא רעבה, רק נתתי לה לטעום כף מרק והתאבון נפתח לה וחיסלה קערה שלמה! כיף אדיר. שיהיה שבוע טוב”

יפעת : “ארחנו בשבת את ההורים של בעלי ואת המשפחה של אחותו ותכננו לצייד אותם בצלי שיישאר, אבל לנגד עיניי, אני רואה אותם לוקחים עוד פרוסה ועוד פרוסה ועוד פרוסה, והכל פשוט התחסל! לשמחתי חזרו בבטן מלאה ובידיים ריקות (-: מתכון מעולה”

עינת : “מתכון מעולה!!
יצא לי מדהים. המון תודה.”

דורון : “ניקי תקשיבי לי טוב. את אלופה. יצא לי פצצה. כ”כ טעים. פשוט נמס בפה. אין דברים כאלה!!!”

ג’נט : “ניקי תודה! אני אמנם צמחונית אך הכנתי עבור הבעלול הקרניבור, שטרף וליקק אצבעות.”

412
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

מה אפשר לשים במקום צ’ילי מתוק?

שחר

היי ניקי לכמה גרם את מתכוונת בקופסת רסק עגבניות קטנה

אריאל

שלום ניקי,
הבישול הממושך עם התבלינים-מה גובה הלהבה? הסיר צריך להיות מכוסה?
תודה

אברהם

ניקי שלום
איזה נתח בשר מומלץ להשתמש?

תודה רבה

חמוטל

מצוין = על מנת לחסוך בזמן הבישול, שמתי בסיר לחץ עם 3 עלי דפנה למשך שעה ורבע, ציננתי ואז פרסתי. לאחר מכן, בזמן הבישול,הוספתי חבילת ערמונים קלויים וקלופים שהוסיף לתבשיל טעם מיוחד. חשבו גורמה פלוס.

יפה

הי ניקי!
ממש אוהבת את האתר שלך ודבר ראשון מחפשת בו כשאני צריכה משהו.. קל וטעים תמיד!
במה אפשר להחליף את אבקת המרק?
תודה!

ח

שלום ניקי, נראה מעולה כרגיל!
האם אפשר להוסיף לתבשיל ירקות?
אם כן, איזה ירקות מתאים ובאיזה שלב?
תודה מראש!

1 2 3 26