צלי בקר שלם ללקק ת’אצבעות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

תתכוננו להתאהב הבשר הזה פשוט מדהים! רך מאוד טעם מופלא, אפילו הילדים אוהבים לאכול אותו. מתכון קל שמקבל המון מחמאות מאוד מתאים לאירוח. מעולה!

5 מנות

מרכיבים:

קילו גוש בשר לבישול ארוך
כף פפריקה
כף א. מרק

לרוטב:
בצל קצוץ
3 שיני שום
כף רוטב צ’ילי מתוק
רסק עגבניות קטן
2 כוסות מים
כפית פפריקה
מעט כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח סיר גדול עם מים להכניס את הגוש + תבלינים ולבשל כ 4 שעות או עד שהבשר רך. לקרר כמה שעות.

2. לטגן את הבצל, לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל, להוסיף את שאר המצרכים לבשל כמה דקות.

3. בינתיים לפרוס את הגוש לפרוסות דקות ולהוסיף לרוטב, לנער מעט שהפרוסות ישקעו ברוטב ולבשל כ 30 דקות.

להגיש עם אורז לבן.
מעולה!

70513 צפיות 82 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

צלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעותצלי בקר שלם ללקק ת'אצבעות

גולשים מכינים וממליצים:

אור : “רציתי לעדכן שהכנתי לחג והיה מעולה.
תודה !!!”

אביגיל : “ניקי את מדהימה! זה יצא מושלםםם!!!קל להכין וכל כך טעים…
התפנקנו בסעודת שבת ,כולל הבררנים הקטנים :)…”

יפעת : “היי ניקי, הכנתי את הצלי לארוחת הצהריים היום והוא יצא כל כך טעים! כולם לקחו שתי מנות ואני התמוגגתי מזה. פעם ראשונה שהכנתי צלי והכל בזכותך! והכנתי גם את מרק העדשים המהיר והוא יצא פשוט מעולה, הבת שלי אמרה שהיא לא רעבה, רק נתתי לה לטעום כף מרק והתאבון נפתח לה וחיסלה קערה שלמה! כיף אדיר. שיהיה שבוע טוב”

יפעת : “ארחנו בשבת את ההורים של בעלי ואת המשפחה של אחותו ותכננו לצייד אותם בצלי שיישאר, אבל לנגד עיניי, אני רואה אותם לוקחים עוד פרוסה ועוד פרוסה ועוד פרוסה, והכל פשוט התחסל! לשמחתי חזרו בבטן מלאה ובידיים ריקות (-: מתכון מעולה”

עינת : “מתכון מעולה!!
יצא לי מדהים. המון תודה.”

דורון : “ניקי תקשיבי לי טוב. את אלופה. יצא לי פצצה. כ”כ טעים. פשוט נמס בפה. אין דברים כאלה!!!”

ג’נט : “ניקי תודה! אני אמנם צמחונית אך הכנתי עבור הבעלול הקרניבור, שטרף וליקק אצבעות.”

461
תגובות

  הרשם  
עדכן
שוש

היי ניקי האם הכוונה להשתמש במים שבישלנו את הבשר?תודה רבה על מתכונים טעימים

יפעת

בוקר אור ניקי, תודה על התשובות המהירות, את בטח בעצמך עמוסה ברמה האישית…אפשר להכין היום בערב את הגוש ולהכין היום גם את הרוטב, לשים את שניהם בנפרד כל הלילה במקרר ומחר לפרוס ולעשות את האיחוד בבישול?

איילת:)

האם בשר מס’ 8 מתאים?

מיכל

הי ניקי, אפשר להכין היום (יום שני) , להקפיא ולהפשיר ביום שישי? או שעדיף להכין בחמישי?

רוית

אפשר עם אותו בשר כשהוא פרוס?

מוריה

הכוונה סגור לגמרי או עם פתל קטן? והאם צריך מדי פעם להפוך אותו ולהוסיף מים

מוריה

היי.
לבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור?