צלי כתף עם ערמונים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי כתף עם ערמונים

צלי כתף עם ערמונים

מתחילים לחשוב על החג, מנה עיקרית טובה, בשר רך ומתפרק, נגיעות של יין אדום, יש פטריות יש ערמונים ואפילו יש דבש. מנה עיקרית מושלמת.

6 מנות

מרכיבים:

קילו צלי כתף (גוש שלם) בשר לבישול ארוך
כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
2 עלי דפנה
כף א. מרק

בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום קצוצות
כף רסק עגבניות
חצי כוס יין אדום
2 חבילות ערמונים
חבילת פטריות שמפיניון
כף דבש
כף פפריקה
מעם סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקחת סיר גדול למלא במים להרתיח, להוסיף את כל המצרכים ואת הבשר, לכסות חלקית ולבשל ארבע שעות, לעקוב אחרי הנוזלים.

2.  לקרר כמה שעות, את הנוזלים לשמור. לפרוס את הבשר לפרוסות דקות.

3.  לטגן את הבצל והשום, את הפטריות לפרוס ולהוסיף לטיגון קל, להוסיף את שאר המצרכים + 2 כוסות מהנוזלים ששמרנו. לבשל כמה דקות ולהוסיף את פרוסות הבשר, לבשל כ 20 דקות ולהוסיף את הערמונים כשהם פרוסים ולבשל עוד כ 20 דקות.

59838 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לילי : “ראיתי את המתכון לפני החג והחלטתי לעשות אותו.
כשבאתי להכין את המתכון הבנתי שאין כמעט תגובות עליו וגם לא המלצות.
לרגע חששתי אבל אז הבנתי שאין סיבה לחשוש, מדובר על מתכון של ניקי (כמו כל המתכונים שהגשתי בערב החג).
ואכן המתכון היה מוצלח ביותר, עפו עליו, המבוגרים והילדים, עשיתי קילו וחצי של בשר (היינו 10 אנשים) והכל חוסל.
תודה רבה לך על המתכונים הטעימים, ההסברים הברורים וכמובן האפשרות להגיב ולשאול שאלות שכל כך חשובה.”

ענת : “הכנתי לערב חג 2 קילו, יצא מעולה!!!! רך וטעים!!”

ענת : “מנה מדהימה!!! הכפלתי את כמות הבשר ויצא סוףףף.מומלץ בחום!!”

אריאלה : “הכנתי את הצלי הזה פעמיים, יצא מדהים. מתכון נהדר לחגים.”

הילה : “אני חייבת להגיד לך תודה! מסיבה מסויימת הפחד הכי גדול שלי היה מבישול של בשר. עוף זה פשוט וקל אבל בשר זה מצריך טיפול ובלאגן. מסתבר שלא! המתכון קל ופשוט וטעים!!! אני לגמרי הולכת לנסות עוד מתכונים שלך עם נתחי בשר.
המון תודה מאמא צעירה”

 

173
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה

מה אפשר לשים במקום הערמונים?

נור

שלום לך
מה יש אפשרות להחליף במקום יין

אסנת

הי ניקי.
עשיתי כבר מספר פעמים את המתכוני בשר שלך וכולם יצאו מוצלחים.
תודה לך.
את המתכון הזה אני עושה בפעם הראשונה.
לצערי קניתי את הגוש טרי לפני כמה ימים והקפאתי אותו פחדתי להשאיר טרי ורציתי להכין לשישי.
האם להפשיר אותו קודם ואז להכניס לבישול ארוך?
והאם אחרי הבישול מקררים אותו בחוץ או במקרר? עם או בלי המים? סליחה על האורך…

1 9 10 11