יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכונים לחנוכה מתכונים לסוכות מתכונים לפסח מתכונים לראש השנה תבשילי בשר

פרוסות צלי בקר ברוטב פלפלים

3 אפריל 2016
(Visited 36,575 times, 5 visits today)
פרוסות צלי בקר ברוטב פלפלים

פרוסות צלי בקר ברוטב פלפלים

אני אוהבת להכין את הבשרים האלה, נכון שצריך סבלנות אבל התוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, הבשר יוצא משגע רך רך מלא טעמים ואיזה כיף לאכול אותו בתוספת הפלפלים והחריפות הנפלאה, אי אפשר לעמוד בפניו הוא מושלם.
המתכון הזה חובה בחג הכי טעים שיש לא תפסיקו להכין אותו.

5 מנות

מרכיבים:

קילו בשר לבישול ארוך גוש שלם
2 עלי דפנה
כפית פפריקה
כף א. מרק

2 בצלים
5 שיני שום
2 פלפלים גדולים
פלפל חריף
כף פפריקה מרוקאית
כף רסק עגבניות
כפית סוכר שטוחה
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תבשיל עוף וזיתים מרוקאים

    מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב מתכון שאני זוכרת מהילדות שלי והולך איתי כבר שנים הוא יוצא מדהים!
    השוס כאן אלו הזיתים הם מקבלים טעם נפלא הם רכים ומשתלבים נהדר עם העוף והרוטב ואפילו התפרעתי עם השום.
    הכנפיים רכות ונימוחות כמעט מתפרקות ואיזה טעמים נהדרים. הכל נכנס לסיר אחד ואחרי שעה לא תפסיקו לטעום התאהבתי ברוטב 🙂 תבשיל מעולה של כנפיים בצל, שום פלפל עם המון זיתים אתם עומדים ללקק ת'אצבעות.

  • ארוחת ליל הסדר 2022

    איזה כיף פסח מגיע אפשר להתחיל לשחק במטבח, כבר החלטתם מה אתם מכינים ?
    לפני שאתם נסגרים על תפריט ובטח כבר הלכתם לאיבוד מהמבחר אני רוצה להקל על החיים שלכם שיהיה הכי פשוט וכמובן טעים לארח את המשפחה בפסח.
    קבלו תפריט מהמנות הראשונות ועד למתוקים בחרתי מתכונים קלים שכל אחד יכול להכין מבטיחה שלא תעבדו קשה.

  • קציצות עוף רכות ברוטב צהוב

    קציצות עוף משגעות וטעימות במיוחד לילדים, תדמיינו קציצות עוף טעימות בטירוף והבונוס הגדול הן רכות זה מה שעושה אותן כל כך טובות לילדים וגם לגדולים תיקחו קציצה ותמהרו לקחת עוד אחת לפני שיגמר.
    תקשיבו לי אתם עומדים לעוף על הסיר הזה לא תפסיקו לטעום ושוב פעם לטעום. הקציצות רכות זהובות ושמנמנות, לאכול כמו שזה להכניס אותן לרוטב לאכול עם אורז או פירה אתם תלקקו ת'אצבעות זה רוטב נהדר.
    תוסיפו סלט ירקות קצוץ וזה יש לכם אחלה ארוחת צהריים, אפשר להכניס את הקציצות לבאגט עם חומוס ולא תאמינו כמה שזה טעים.

  • בקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדות

    מתכון חלום! אם בא לכם להתפנק בכיף ולשדרג את הארוחה עם נתחי בשר טובים והרבה ירקות זה המתכון בשבילכם.
    רק שתדעו נתחי הבשר יוצאים רכים וזה לא דבר פשוט להשיג בבקר מוקפץ אבל הייתי חייבת שיצא רך.
    תדמיינו את הביס בנתחים רכים עם טעמים נפלאים לאכול ישר מהמחבת ולהנות מכל ביס.
    הוספתי ירקות והכנתי מוקפץ של נתחי בקר עם ירקות והמון שום. עכשיו תגידו מסובך ואיזה תיק להכין ממש לא.
    אם תשימו את ההשריה בצד 10 – 15 דקות הכנה למוקפץ מושלם לארוחת הצהריים. פיקנטי עם טעמים טובים, תגישו עם אורז לבן ותרגישו כמו במסעדה רק שזה יעלה לכם הרבה פחות.

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. לקחת סיר גדול למלא במים להניח את הבשר המים צריכים להגיע עד 3/4 גובה, להרתיח ולהוסיף עלי דפנה ואת התבלינים, לבשל כשלוש וחצי ארבע שעות הבשר אמור להיות רך לבדוק שסכין חודרת בקלות. כמו שזה להכניס למקרר ולקרר לפחות לילה.

2. הכנת הרוטב : לחתוך את הבצלים לקוביות, אני אוהבת כשמרגישים את הבצל אז אני לא מקפידה על קוביות קטנות, לטגן עד שמתחיל להזהיב, לחצות את השום ולהוסיף לבצל לטיגון של שתי דקות.

3. לחתוך את הפלפלים כולל הפלפל חריף לקוביות קטנות להוסיף לבצל לטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה, להוסיף את שאר המצרכים ושתי כוסות מהנוזל ששמרנו יחד עם הבשר, לבשל כ 10 דקות.

4. לפרוס את הבשר לפרוסות דקות לא מאוד להוסיף לסיר ולבשל כ 40 דקות, מידי פעם לנער את הסיר, לבדוק טעמים.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

בתמונות יש מרק עגבניות ואורז וכרובית ברוטב פיקנטי

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין את סעיף אחד יומיים מראש, ניתן להכין את כל המתכון יומיים מראש, שתי האפשרויות טובות. לא אוהבים פלפלים ? פטריות שמפיניון זה נהדר, אפשר לוותר על הפלפל חריף.

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל: "מעולה ! רך, פיקנטי עדין ונעים בפה. חג שמח!"

מיכל: "הבקר מתבשל עכשיו ברוטב.איזה ריח מדהים במטבח! מחכה כבר לטעום"

דפנה: "הריח מצוין גם הטעם מעולה
תודה וחג שמח !!!"

שמרית : "רציתי להגיד שאני לא ככ אוהבת מאכלי בקר אבל המתכון הזה מדהים! הבשר ככ נימוח …והכל חוסל באותו ערב"

הרשם
עדכן
215 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות