פרוסות צלי בקר ברוטב פלפלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרוסות צלי בקר ברוטב פלפלים

פרוסות צלי בקר ברוטב פלפלים

אני אוהבת להכין את הבשרים האלה, נכון שצריך סבלנות אבל התוצאה הסופית ללקק ת’אצבעות, הבשר יוצא משגע רך רך מלא טעמים ואיזה כיף לאכול אותו בתוספת הפלפלים והחריפות הנפלאה, אי אפשר לעמוד בפניו הוא מושלם.
המתכון הזה חובה בחג הכי טעים שיש לא תפסיקו להכין אותו.

5 מנות

מרכיבים:

קילו בשר לבישול ארוך גוש שלם
2 עלי דפנה
כפית פפריקה
כף א. מרק

2 בצלים
5 שיני שום
2 פלפלים גדולים
פלפל חריף
כף פפריקה מרוקאית
כף רסק עגבניות
כפית סוכר שטוחה
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקחת סיר גדול למלא במים להניח את הבשר המים צריכים להגיע עד 3/4 גובה, להרתיח ולהוסיף עלי דפנה ואת התבלינים, לבשל כשלוש וחצי ארבע שעות הבשר אמור להיות רך לבדוק שסכין חודרת בקלות. כמו שזה להכניס למקרר ולקרר לפחות לילה.

2. הכנת הרוטב : לחתוך את הבצלים לקוביות, אני אוהבת כשמרגישים את הבצל אז אני לא מקפידה על קוביות קטנות, לטגן עד שמתחיל להזהיב, לחצות את השום ולהוסיף לבצל לטיגון של שתי דקות.

3. לחתוך את הפלפלים כולל הפלפל חריף לקוביות קטנות להוסיף לבצל לטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה, להוסיף את שאר המצרכים ושתי כוסות מהנוזל ששמרנו יחד עם הבשר, לבשל כ 10 דקות.

4. לפרוס את הבשר לפרוסות דקות לא מאוד להוסיף לסיר ולבשל כ 40 דקות, מידי פעם לנער את הסיר, לבדוק טעמים.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

בתמונות יש מרק עגבניות ואורז וכרובית ברוטב פיקנטי

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין את סעיף אחד יומיים מראש, ניתן להכין את כל המתכון יומיים מראש, שתי האפשרויות טובות. לא אוהבים פלפלים ? פטריות שמפיניון זה נהדר, אפשר לוותר על הפלפל חריף.

31651 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל: “מעולה ! רך, פיקנטי עדין ונעים בפה. חג שמח!”

מיכל: “הבקר מתבשל עכשיו ברוטב.איזה ריח מדהים במטבח! מחכה כבר לטעום”

דפנה: “הריח מצוין גם הטעם מעולה
תודה וחג שמח !!!”

שמרית : “רציתי להגיד שאני לא ככ אוהבת מאכלי בקר אבל המתכון הזה מדהים! הבשר ככ נימוח …והכל חוסל באותו ערב”

142
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

הי ניקי,
תודה על מתכונים מושלמים שתמיד מצליחים!
רציתי לשאול לגבי הקירור, אין לי לילה לקרר, יש מצב לשים במקפיא? אם כן, צריך לחכות שהבשר יתקרר קודם, או אפשר להכניס אותו חם? תודה וחג שמח.

ליבי

תודה על כל המתכונים המדהימים שלך! רוב מוחץ של תפריטי הבית שלי ממך:)
אפשר להוסיף יין? מומלץ? אם כן באיזה שלב?

גילי

היי ניקי תודה על מתכונים מדהימים. אפשר להשתמש בבשר מספר 12 למתכון הנ”ל ואם לא האם יש לך מתכון מתאים? תודה וחג שמח:)

פנינה

ניקי שלום,
אני מתכננת להכין את המתכון לראש השנה ויש לי שאלות:
1. לבשל היום את הנתח ולאחר שיהיה במקרר הלילה להכין את הרוטב ולהוסיף את פרוסות הבשר מהנתח שהתקרר? לא הבנתי בדיוק את הסדר…
2. האם לבשל את הנתח בסיר מכוסה?
תודה על המתכונים המוצלחים ושנה טובה.

מירי

תודה על מתכונים מעולים שמצליחים תמיד גם לחברת כשרון שכמותי
הבשר מתבשל על אש נמוכה?בינונית?
האם יש צורך לכסות את הסיר?
תודה רבה

שני

היי ניקי, האם אפשר לוותר על הקירור, או לפחות לקרר רק לשעה-שעתיים? תודה

שיר

ריקי יקרה
האם יש לך מתכון לפרוסות בשר?

1 7 8 9