גרונות הודו בבירה
יש שתי סיבות שאני אוהבת גרונות, בתבשיל קדרה הטעם שלהם מדהים, הבשר יוצא רך רך ומקבל טעמים נהדרים בשילוב עם רוטב פיצוץ. הדבר השני שזה בשר זול, מי שמחפש להכין לקנות בשר לא יקר ולהכין איתו תבשיל קדרה טוב זה הבשר.
מרכיבים:
2 גרונות הודו גדולים חתוכים גס
בצל חתוך לקוביות קטנות
3 שיני שום קצוצות
כוס בירה לבנה
כף דבש
כפית חרדל
2 כפות רסק עגבניות
2 – 3 כוסות מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל.
2. מעל להניח את הגרונות ואת שאר המצרכים, לבשל מכוסה חלקית כשלוש שעות, מידי פעם לערבב ולבדוק שלא חסר נוזלים.