יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות תבשילי בשר

גרונות הודו בבירה

13 פברואר 2017
(Visited 3,568 times, 1 visits today)
גרונות הודו בבירה

גרונות הודו בבירה

יש שתי סיבות שאני אוהבת גרונות, בתבשיל קדרה הטעם שלהם מדהים, הבשר יוצא רך רך ומקבל טעמים נהדרים בשילוב עם רוטב פיצוץ. הדבר השני שזה בשר זול, מי שמחפש להכין לקנות בשר לא יקר ולהכין איתו תבשיל קדרה טוב זה הבשר.

מרכיבים:

2 גרונות הודו גדולים חתוכים גס
בצל חתוך לקוביות קטנות
3 שיני שום קצוצות
כוס בירה לבנה
כף דבש
כפית חרדל
2 כפות רסק עגבניות
2 – 3 כוסות מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תבשיל עוף וזיתים מרוקאים

    מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב מתכון שאני זוכרת מהילדות שלי והולך איתי כבר שנים הוא יוצא מדהים!
    השוס כאן אלו הזיתים הם מקבלים טעם נפלא הם רכים ומשתלבים נהדר עם העוף והרוטב ואפילו התפרעתי עם השום.
    הכנפיים רכות ונימוחות כמעט מתפרקות ואיזה טעמים נהדרים. הכל נכנס לסיר אחד ואחרי שעה לא תפסיקו לטעום התאהבתי ברוטב 🙂 תבשיל מעולה של כנפיים בצל, שום פלפל עם המון זיתים אתם עומדים ללקק ת'אצבעות.

  • קציצות עוף רכות ברוטב צהוב

    קציצות עוף משגעות וטעימות במיוחד לילדים, תדמיינו קציצות עוף טעימות בטירוף והבונוס הגדול הן רכות זה מה שעושה אותן כל כך טובות לילדים וגם לגדולים תיקחו קציצה ותמהרו לקחת עוד אחת לפני שיגמר.
    תקשיבו לי אתם עומדים לעוף על הסיר הזה לא תפסיקו לטעום ושוב פעם לטעום. הקציצות רכות זהובות ושמנמנות, לאכול כמו שזה להכניס אותן לרוטב לאכול עם אורז או פירה אתם תלקקו ת'אצבעות זה רוטב נהדר.
    תוסיפו סלט ירקות קצוץ וזה יש לכם אחלה ארוחת צהריים, אפשר להכניס את הקציצות לבאגט עם חומוס ולא תאמינו כמה שזה טעים.

  • בקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדות

    מתכון חלום! אם בא לכם להתפנק בכיף ולשדרג את הארוחה עם נתחי בשר טובים והרבה ירקות זה המתכון בשבילכם.
    רק שתדעו נתחי הבשר יוצאים רכים וזה לא דבר פשוט להשיג בבקר מוקפץ אבל הייתי חייבת שיצא רך.
    תדמיינו את הביס בנתחים רכים עם טעמים נפלאים לאכול ישר מהמחבת ולהנות מכל ביס.
    הוספתי ירקות והכנתי מוקפץ של נתחי בקר עם ירקות והמון שום. עכשיו תגידו מסובך ואיזה תיק להכין ממש לא.
    אם תשימו את ההשריה בצד 10 – 15 דקות הכנה למוקפץ מושלם לארוחת הצהריים. פיקנטי עם טעמים טובים, תגישו עם אורז לבן ותרגישו כמו במסעדה רק שזה יעלה לכם הרבה פחות.

    3 – 4 מנות

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל.

2. מעל להניח את הגרונות ואת שאר המצרכים, לבשל מכוסה חלקית כשלוש שעות, מידי פעם לערבב ולבדוק שלא חסר נוזלים.

גרונות הודו בבירה

גרונות הודו בבירה גרונות הודו בבירה

הרשם
עדכן
8 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות