צלי בקר בקפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי בקר בקפה

צלי בקר בקפה

צלי בקר בקפה, אני אוהבת תבשילי בשר כאלה, רוטב נהדר הירקות והבשר מקבלים טעם מופלא כל התבשיל מזמין שיאכלו ממנו. עד שהסיר לא מתרוקן לא מפסיקים לאכול.

4 מנות

מרכיבים:

קילו בשר בקר לבישול ארוך, חתוך לקוביות בינוניות.
2 בצלים גדולים
שתי עגבניות קצוצות
5 גזרים פרוסים
3 שיני שום
3 כוסות מים
כף גדושה דבש
כפית א. נס קפה
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לשים בסוטאז’ כמה כפות שמן ולחמם, להוסיף את הבצל ולטגן כמה דקות, מידי פעם לבחוש, להוסיף את השום לטיגון קל (ריח משגע) להוסיף את העגבניות לשתי דקות טיגון.

2. להוסיף את הבשר לסיר לטגן קצת ולהוסיף את את שאר המצרכים חוץ מהגזר, לכסות חלקית ולבשל כשעתיים וחצי, להוסיף את הגזרים ולבשל עד שהכל רך. מידי פעם להוסיף נוזלים ולערבב.

מעולה! הקפה נותן טעם נהדר

19110 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צלי בקר בקפהצלי בקר בקפה

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : “הכנתי היום ויצא מושלם. רציתי להגיד תודה על אתר מושלם שגרם לי לאהוב לבשל סוף סוף…”

דניאל : “ואי ניקי איזה מתכון מהמם!!! הכנתי לנו לשבת ויצא פשוט מעולה! ללקק את האצבעות!”

107
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

הי ניקי
אשמח לדעת האם אפשר לשים יין אדום?

שירלי

הי ניקי, התבשיל היה 2.5 שעות על אש נמוכה ואח”כ הוספתי גזר לעוד שעה וכיביתי (זה היה אמצע הלילה). הבשר לא רך. להחזיר את התבשיל לאש על אש בינונית עד שהבשר ירכך?
תודה רבה וחג שמח 🙂

סמדר

היי ניקי,
האם את חושבת שניתן להוסיף למתכון פטריות שמפניון או שהטעמים לא יתחברו?
תודה וחג שמח

מאיה

הי ניקי, רציתי בבקשה לדעת, את הגזרים מוסיפים רק שעתיים וחצי אחרי תחילת הבישול ואז לבשל עד שהגזרים רכים?
בתגובות ראיתי לגבי הוספת תפוח אדמה…כתבת להוסיף שעה וחצי לקראת סיום…זה אומר שסך הכל התבשיל אמור להיות על אש בינונית 4 שעות?

גילה

ניקי שלום! מכינה ואוהבת מאוד את המתכון האדיר. אפשר לשים סילאן במקום דבש? נגמר לי..

1 5 6 7