צלי בקר בקפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי בקר בקפה

צלי בקר בקפה

צלי בקר בקפה, אני אוהבת תבשילי בשר כאלה, רוטב נהדר הירקות והבשר מקבלים טעם מופלא כל התבשיל מזמין שיאכלו ממנו. עד שהסיר לא מתרוקן לא מפסיקים לאכול.

4 מנות

מרכיבים:

קילו בשר בקר לבישול ארוך, חתוך לקוביות בינוניות.
2 בצלים גדולים
שתי עגבניות קצוצות
5 גזרים פרוסים
3 שיני שום
3 כוסות מים
כף גדושה דבש
כפית א. נס קפה
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לשים בסוטאז’ כמה כפות שמן ולחמם, להוסיף את הבצל ולטגן כמה דקות, מידי פעם לבחוש, להוסיף את השום לטיגון קל (ריח משגע) להוסיף את העגבניות לשתי דקות טיגון.

2. להוסיף את הבשר לסיר לטגן קצת ולהוסיף את את שאר המצרכים חוץ מהגזר, לכסות חלקית ולבשל כשעתיים וחצי, להוסיף את הגזרים ולבשל עד שהכל רך. מידי פעם להוסיף נוזלים ולערבב.

מעולה! הקפה נותן טעם נהדר

24595 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צלי בקר בקפהצלי בקר בקפה

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : “הכנתי היום ויצא מושלם. רציתי להגיד תודה על אתר מושלם שגרם לי לאהוב לבשל סוף סוף…”

דניאל : “ואי ניקי איזה מתכון מהמם!!! הכנתי לנו לשבת ויצא פשוט מעולה! ללקק את האצבעות!”

123
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתי

שלום ניקי,
‏השתמשתי בכתף 4. ‏ ‏הסיר על האש כבר שלוש שעות ו ‏עדיין לא ערך. ‏תוך כמה זמן אמור להיות מוכן?
תודה רבה ושבת שלום

מיכל

היי ניקי ,
ילך טוב עם בשר קפוא מספר 4 ? ואם כן איך להפשיר ?
שאלה נוספת אם אני מכינה ומקפיאה להוסיף את הגזרים ?

נורית

ניקי הנהדרת. תודה על עוד מתכון משובח ונפלא!
מכינה עכשיו בפעם השנייה לקראת אירוח וכל הבית מריח טובבב. אפילו בעלי, שונא צלי מושבע שלא מוכן אף פעם לטעום אפילו, לא עמד בפיתוי ובסופו של דבר ליקק את האצבעות בפעם הקודמת. תבורכנה ידייך העושות והמקלידות!

אורלי מאיר

היי ניקי
יש לי נס קפה גרגירים ולא אבקה,
האם זה גם מתאים?

1 6 7 8