צלי בקר בקפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי בקר בקפה

צלי בקר בקפה

צלי בקר בקפה, אני אוהבת תבשילי בשר כאלה, רוטב נהדר הירקות והבשר מקבלים טעם מופלא כל התבשיל מזמין שיאכלו ממנו. עד שהסיר לא מתרוקן לא מפסיקים לאכול.

4 מנות

מרכיבים:

קילו בשר בקר לבישול ארוך, חתוך לקוביות בינוניות.
2 בצלים גדולים
שתי עגבניות קצוצות
5 גזרים פרוסים
3 שיני שום
3 כוסות מים
כף גדושה דבש
כפית א. נס קפה
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לשים בסוטאז’ כמה כפות שמן ולחמם, להוסיף את הבצל ולטגן כמה דקות, מידי פעם לבחוש, להוסיף את השום לטיגון קל (ריח משגע) להוסיף את העגבניות לשתי דקות טיגון.

2. להוסיף את הבשר לסיר לטגן קצת ולהוסיף את את שאר המצרכים חוץ מהגזר, לכסות חלקית ולבשל כשעתיים וחצי, להוסיף את הגזרים ולבשל עד שהכל רך. מידי פעם להוסיף נוזלים ולערבב.

מעולה! הקפה נותן טעם נהדר

42713 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צלי בקר בקפהצלי בקר בקפה

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : “הכנתי היום ויצא מושלם. רציתי להגיד תודה על אתר מושלם שגרם לי לאהוב לבשל סוף סוף…”

דניאל : “ואי ניקי איזה מתכון מהמם!!! הכנתי לנו לשבת ויצא פשוט מעולה! ללקק את האצבעות!”

165
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענתי מיטב

הכנתי, נראה ממש מעולה

רינת

הי ניקי יקרה, תודה על מתכון מעולה מעולה! חוזרת אליו כל הזמן. ראיתי בתגובות שאפשר להכניס לתנור במקום הבישול. לכמה זמן? על איזה חום? וזה יהיה טוב בתבנית עטופה נייר כסף? תודה רבה לך

רחלי

הי מה שלומך? מתאים לשים בתנור ולא על הגז?

גלית לילך

כבר הוספתי הכל וסגרתי. השתמשתי ב1.4 קילו בשר. האם להוסיף עוד לכמויות של התבלינים והמים, אם כן כמה? תודה מראש.

יעל

ניקי שלום!
האם מספר 5 מתאים לזה? והאם ניתן לבשל היום ולהקפיא עד לערב חג?
תודה על מתכונים מדהימים!!

שלומית

הכנתי את המתכון כבר פעם רביעית! סיפור הצלחה וממשגורף מחמאות

מירי

בוקר טוב.
כרגיל ארוחת השבת היא שלך.
מה הייתי עושה בלעדייך?
הבשר על האש….האם הוא צריך להיות שעתיים וחצי על אש נמוכה/בינונית או גבוהה?

1 8 9 10