יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכונים לסוכות מתכונים לפסח מתכונים לראש השנה תבשילי בשר

בקר ברוטב עגבניות

18 מרץ 2017
(Visited 31,971 times, 22 visits today)
בקר ברוטב עגבניות

בקר ברוטב עגבניות

מחפשים את המנה העיקרית המושלמת ? מצאתם. בישול ארוך עושה דברים טובים לבשר, הבשר יוצא רך ביותר הירקות מקבלים את הטעם הנפלא של הבשר והכל נמצא בתוך רוטב ללקק ת'אצבעות.  זה להכין ולהנות מכל ביס טעים.

מרכיבים:

קילו בשר בקר חתוך לקוביות בינוניות
2 עגבניות
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
בצל גדול
3 שיני שום
2 – 3 כוסות מים
כף רסק עגבניות
כפית גדושה פפריקה
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • תבשיל עוף וזיתים מרוקאים

    מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב מתכון שאני זוכרת מהילדות שלי והולך איתי כבר שנים הוא יוצא מדהים!
    השוס כאן אלו הזיתים הם מקבלים טעם נפלא הם רכים ומשתלבים נהדר עם העוף והרוטב ואפילו התפרעתי עם השום.
    הכנפיים רכות ונימוחות כמעט מתפרקות ואיזה טעמים נהדרים. הכל נכנס לסיר אחד ואחרי שעה לא תפסיקו לטעום התאהבתי ברוטב 🙂 תבשיל מעולה של כנפיים בצל, שום פלפל עם המון זיתים אתם עומדים ללקק ת'אצבעות.

  • ארוחת ליל הסדר 2022

    איזה כיף פסח מגיע אפשר להתחיל לשחק במטבח, כבר החלטתם מה אתם מכינים ?
    לפני שאתם נסגרים על תפריט ובטח כבר הלכתם לאיבוד מהמבחר אני רוצה להקל על החיים שלכם שיהיה הכי פשוט וכמובן טעים לארח את המשפחה בפסח.
    קבלו תפריט מהמנות הראשונות ועד למתוקים בחרתי מתכונים קלים שכל אחד יכול להכין מבטיחה שלא תעבדו קשה.

  • קציצות עוף רכות ברוטב צהוב

    קציצות עוף משגעות וטעימות במיוחד לילדים, תדמיינו קציצות עוף טעימות בטירוף והבונוס הגדול הן רכות זה מה שעושה אותן כל כך טובות לילדים וגם לגדולים תיקחו קציצה ותמהרו לקחת עוד אחת לפני שיגמר.
    תקשיבו לי אתם עומדים לעוף על הסיר הזה לא תפסיקו לטעום ושוב פעם לטעום. הקציצות רכות זהובות ושמנמנות, לאכול כמו שזה להכניס אותן לרוטב לאכול עם אורז או פירה אתם תלקקו ת'אצבעות זה רוטב נהדר.
    תוסיפו סלט ירקות קצוץ וזה יש לכם אחלה ארוחת צהריים, אפשר להכניס את הקציצות לבאגט עם חומוס ולא תאמינו כמה שזה טעים.

  • בקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדות

    מתכון חלום! אם בא לכם להתפנק בכיף ולשדרג את הארוחה עם נתחי בשר טובים והרבה ירקות זה המתכון בשבילכם.
    רק שתדעו נתחי הבשר יוצאים רכים וזה לא דבר פשוט להשיג בבקר מוקפץ אבל הייתי חייבת שיצא רך.
    תדמיינו את הביס בנתחים רכים עם טעמים נפלאים לאכול ישר מהמחבת ולהנות מכל ביס.
    הוספתי ירקות והכנתי מוקפץ של נתחי בקר עם ירקות והמון שום. עכשיו תגידו מסובך ואיזה תיק להכין ממש לא.
    אם תשימו את ההשריה בצד 10 – 15 דקות הכנה למוקפץ מושלם לארוחת הצהריים. פיקנטי עם טעמים טובים, תגישו עם אורז לבן ותרגישו כמו במסעדה רק שזה יעלה לכם הרבה פחות.

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים, לסמן איקס על כל עגבנייה להוסיף למים לבשל כ 5 דקות. לסנן לקרר ולקלף.

2. לקצוץ את הבצל, לשים במחבת 3 כפות שמן לחמם ולהוסיף את הבצל, לטגן עד הזהבה קלה לפרוס את השום להוסיף ולהמשך לטגן.

3. לחתוך את העגבניות קטן ולהוסיף לבצל יחד עם המים רסק והתבלינים, לבשל כ 10 דקות על אש נמוכה בינונית אין צורך לכסות, מידי פעם לערבב.
(מותר לטעום זה הרי טעים).

4. להוסיף את הבשר לרוטב לנער קצת שכל הבשר ישקע ברוטב, לכסות ולהשאיר פתח לבשל שעתיים וחצי מידי פעם לבדוק לא חסר נוזלים.

5. לחתוך את את הירקות לקוביות בינוניות / קטנות  להוסיף לסיר לנער שהכל ישקע ברוטב.

*6. לבשל עוד כשעה וחצי או עד שהכל רך.

הוגש עם שעועית ירוקה ואורז אדום מלא.

כדאי לדעת ש…
ניתן להשתמש בבשר מספר 4 – 5 – 6 גם אסאדו יהיה נהדר כאן, ניתן להכין יום מראש אי אפשר להקפיא.

בקר ברוטב עגבניותבקר ברוטב עגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

טלי: "אחד המתכונים המושלמים שקיבלתי לאחרונה. כל בני הבית טרפו וחיסלו את כל הסיר"

אביטל : "התחסל בערב אחד! הכנתי עם פילה מדומה ויצא מדהים, תודה!!"

ענת : "עשיתי עם הפילה מדומה ויצא מדהים שזה לא מילה!!! מתכוונת לעשות גם לשבת הזאת את התבשיל, הפעם קניתי כתף. תודה ניקי!!!"

הרשם
עדכן
89 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות