יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכונים לסוכות מתכונים לפסח מתכונים לראש השנה תבשילי בשר

בקר ברוטב עגבניות

18 מרץ 2017
(Visited 27,898 times, 17 visits today)
בקר ברוטב עגבניות

בקר ברוטב עגבניות

מחפשים את המנה העיקרית המושלמת ? מצאתם. בישול ארוך עושה דברים טובים לבשר, הבשר יוצא רך ביותר הירקות מקבלים את הטעם הנפלא של הבשר והכל נמצא בתוך רוטב ללקק ת’אצבעות.  זה להכין ולהנות מכל ביס טעים.

מרכיבים:

קילו בשר בקר חתוך לקוביות בינוניות
2 עגבניות
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
בצל גדול
3 שיני שום
2 – 3 כוסות מים
כף רסק עגבניות
כפית גדושה פפריקה
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • תפריט לארוחת ראש השנה 2021

    אני רוצה לומר לכם שאני מתרגשת תקופת החגים מגיעה וזה אומר בישולים מפה ועד הודעה חדשה איזה כיף.
    לפני ראש השנה אני מכינה תפריט בשביל להקל על הגולשים וגם לעשות קצת סדר למי שרוצה חיים קצת יותר קלים במטבח. קבלו תפריט מסודר לפי מנות ראשונות ועד המתוקים, קחו רעיונות תבנו לכם תפריט מסודר  לארוחת ראש השנה.
    לא משנה מה שתכינו העיקר להכין מכל הלב והנשמה וכל השאר יסתדר בעצמו. יאללה מתחילים.

     

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ’ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים, לסמן איקס על כל עגבנייה להוסיף למים לבשל כ 5 דקות. לסנן לקרר ולקלף.

2. לקצוץ את הבצל, לשים במחבת 3 כפות שמן לחמם ולהוסיף את הבצל, לטגן עד הזהבה קלה לפרוס את השום להוסיף ולהמשך לטגן.

3. לחתוך את העגבניות קטן ולהוסיף לבצל יחד עם המים רסק והתבלינים, לבשל כ 10 דקות על אש נמוכה בינונית אין צורך לכסות, מידי פעם לערבב.
(מותר לטעום זה הרי טעים).

4. להוסיף את הבשר לרוטב לנער קצת שכל הבשר ישקע ברוטב, לכסות ולהשאיר פתח לבשל שעתיים וחצי מידי פעם לבדוק לא חסר נוזלים.

5. לחתוך את את הירקות לקוביות בינוניות / קטנות  להוסיף לסיר לנער שהכל ישקע ברוטב.

*6. לבשל עוד כשעה וחצי או עד שהכל רך.

הוגש עם שעועית ירוקה ואורז אדום מלא.

כדאי לדעת ש…
ניתן להשתמש בבשר מספר 4 – 5 – 6 גם אסאדו יהיה נהדר כאן, ניתן להכין יום מראש אי אפשר להקפיא.

בקר ברוטב עגבניותבקר ברוטב עגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

טלי: “אחד המתכונים המושלמים שקיבלתי לאחרונה. כל בני הבית טרפו וחיסלו את כל הסיר”

אביטל : “התחסל בערב אחד! הכנתי עם פילה מדומה ויצא מדהים, תודה!!”

ענת : “עשיתי עם הפילה מדומה ויצא מדהים שזה לא מילה!!! מתכוונת לעשות גם לשבת הזאת את התבשיל, הפעם קניתי כתף. תודה ניקי!!!”

הרשם
עדכן
85 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי,
אפשר להכין בסיר לחץ?

היי ניקי
לפני הכל, המתכונים שלך הם שם דבר לא רק אצלינו אלא אצל כל המשפחה המורחבת, את מוכשרת ברמות ואנחנו רק מרוויחים מזה ב”ה, רציתי לדעת האם הירקות שציינת קריטיים לטעם או שאפשר לאלתר, להוסיף במקום, יותר גרים ללא תפו”א או אולי בכלל להכניס שעועית ירוקה, מה דעתך? וכמה זה קריטי לטעם?

צהריים טובים
בשר ראש יתאים?

היי יש לי בשר צוואר לא יודעת מה המספר שלו אפשר להשתמש בו?

אם אני רוצה להוסיף גרגירי חומוס קפואים, באיזה שלה להוסיף? והאם צריך להפשיר אותם לפני? תודה

ניקי שלום, פעם ראשונה שאני רוצה לנסות להכין תבשיל בקר. מה לבקש בדיוק מהקצב? איזה סוג בשר? והאם משנה סוג הסיר? תודה רבה על מתכונים מעולים

הי אפשר להשתמש בשריר?