נתחי סינטה מוקפצים עם ירקות ברוטב טריאקי
נתחי סינטה מוקפצים עם ירקות ברוטב טריאקי, לעיתים רחוקות אני קונה את הבשר הזה לא שאני לא אוהבת אותו אני מאוד אוהבת אותו ואני מוכנה להתעסק איתו יום יום,
יש לו טעם מיוחד אין כמעט בשר שמתחרה איתו בתנאי שמכינים אותו כמו שצריך ואז כל ביס זה עונג טהור.
לפעמים מרוב שהוא טוב אני נותנת ביס ועוצמת עיניים, בקיצור אין הרבה דברים כאלה.
אז למה אני קונה אותו לעיתים רחוקות ? זה פשוט המחיר הוא די יקר ואי אפשר לקנות אותו ביום יום אבל לעיתים כשאני רוצה לפרגן או לפנק את בעלי זה הבשר. חוץ מזה יש לי בעל כזה מקסים ואני מוכנה להשקיע בו כל פעם מחדש. עכשיו שמתי לב שלא כתבתי לאיזה בשר אני מתכוונת השם הוא סינטה וכל המנה לוקחת כמה דקות על השעון.
2 מנות
מרכיבים:
200 ג' סינטה בקר חתוך לרצועות
2 בצלים חצויים ופרוסים
חבילת פטריות פרוסות
2 גזרים חתוכים למקלות
2 חופנים אגוזי קשיו
חופן צימוקים כהים
1 – 2 כפות רוטב טריאקי
כפית רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לפלפל ולהמליח את רצועות הסינטה במחבת חמה לטגן את הרצועות זמן קצר דקה שתיים לא לטגן יותר מידי ולשמור בצד.
2. בנפרד לטגן בצל, פטריות, גזר עד שמתרכך, להוסיף רוטב טריאקי, סויה ולתבל ולקראת הסוף אגוזי קשיו וצימוקים.
3. להוסיף את הסינטה לתת כמה הקפצות ולהגיש.
הערות:
מי שלא אוהב טריאקי שיחליף אותו בסילאן