נתחי סינטה מוקפצים עם ירקות ברוטב טריאקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נתחי סינטה מוקפצים עם ירקות ברוטב טריאקי

נתחי סינטה מוקפצים עם ירקות ברוטב טריאקי, לעיתים רחוקות אני קונה את הבשר הזה לא שאני לא אוהבת אותו אני מאוד אוהבת אותו ואני מוכנה להתעסק איתו יום יום,
יש לו טעם מיוחד אין כמעט בשר שמתחרה איתו בתנאי שמכינים אותו כמו שצריך ואז כל ביס זה עונג טהור.
לפעמים מרוב שהוא טוב אני נותנת ביס ועוצמת עיניים, בקיצור אין הרבה דברים כאלה.
אז למה אני קונה אותו לעיתים רחוקות ? זה פשוט המחיר הוא די יקר ואי אפשר לקנות אותו ביום יום אבל לעיתים כשאני רוצה לפרגן או לפנק את בעלי זה הבשר. חוץ מזה יש לי בעל כזה מקסים ואני מוכנה להשקיע בו כל פעם מחדש. עכשיו שמתי לב שלא כתבתי לאיזה בשר אני מתכוונת השם הוא סינטה וכל המנה לוקחת כמה דקות על השעון.

2 מנות

מרכיבים:

200 ג’ סינטה בקר חתוך לרצועות
2 בצלים חצויים ופרוסים
חבילת פטריות פרוסות
2 גזרים חתוכים למקלות
2 חופנים אגוזי קשיו
חופן צימוקים כהים
1 – 2 כפות רוטב טריאקי
כפית רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפלפל ולהמליח את רצועות הסינטה במחבת חמה לטגן את הרצועות זמן קצר דקה שתיים לא לטגן יותר מידי ולשמור בצד.

2. בנפרד לטגן בצל, פטריות, גזר עד שמתרכך, להוסיף רוטב טריאקי, סויה ולתבל ולקראת הסוף אגוזי קשיו וצימוקים.

3. להוסיף את הסינטה לתת כמה הקפצות ולהגיש.

הערות:
מי שלא אוהב טריאקי שיחליף אותו בסילאן

8636 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

65
תגובות

  הרשם  
עדכן
גליה

הי ניקי, תגידי קניתי בשר סינטה שכתוב עליו מצונן או משהו כזה… זה מתאים?

רונית

תודה על המתכון. הוא מעולה. רציתי לדעת איזה בשר יכול להחליף את הסינטה, הרצועות יצאו צמיגיות מדי.
אני מחפשת בשר רך מאד שיכול להתאים בהקפצה.

תודה

רונית

שם *

היי ניקי
אפשר לשים במקום קשיו אגוזי מלך? שקדים?

תודה
מתה על האתר שלך 🙂

עדי

יש לי שאלה איזו כמות סינטה אני צריכה לחמישה מבוגרים וחמישה ילדים?

יעל

שלום.
האם סינטה מדומה תתאים למתכון?
מה ההבדל בין סינטה לסינטה מדומה?

אני

היי ניקי היקרה! שבת שלום לך 🙂
שאלתי: יש לי קשיו קלוי כלומר הם מלוחים… זה מתאים או שצריך קשיו טבעי?
תודה רבה

ליאת

ניקי יקרה ומקסימה!!
אין ארוחה שלא פותחים את האתר שלך תחילה… תבורכי על כל הרעיונות והמתכונים המוצלחים ביותר!!בעלי לא מבין איזה שפית נהייתי… הכל בזכותך!!!
אני רוצה להכין סטייק על המחבת פסים (מכירה?) ונראה לי שיהיה טוב להשרות אותם קודם עם מרינדה מסוימת..יש לך רעיון בשבילי???
תודה על הכל ויום טוב!!!