חמין מקרוני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חמין מקרוני

חמין מקרוני

אני מכינה אותו כל השנה, מאוד מתאים לילדים בשבילם זה עוף עם ספגטי וזה טעים ברמות מומלץ ביותר זה לא כמו החמין הרגיל הוא שונה לגמרי ושווה להכין אותו.  הוא קל מאוד ואת כל השאר עושה התנור קלי קלות וההנאה מושלמת.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

4 כרעיים
בצל גדול קצוץ
250 ג` ספגטי מספר 8
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
2 כוסות מים
5 כפות שמן זית
100 ג` רסק עגבניות (קטנה)
2 כפות פפריקה
כפית גריל עוף
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לתבל את העוף עם השמן זית  כף פפריקה, וא. מרק לשמור בצד. בינתיים לבשל את המקרוני חצי בישול (לפי ההוראות על השקית) ולסנן.

2. במחבת נפרדת לטגן את הבצל, להוסיף רסק, תבלינים מים סוכר  ולבשל כמה דקות, להוסיף את הספגטי לערבב כדקה ולהוריד מהאש, להשאיר בצד כ 10 דקות ולערבב מידי פעם כל הרוטב נספג בספגטי.

3. לחתוך את הירקות למקלות קצרים, להכניס לקערת התיבול של העוף ולערבב היטב.

4. ההרכבה מאוד פשוטה: לפזר את הירקות בתחתית הקדרה, מעל לשים את מחצית הספגטי מעל את העוף ומעל את שארית הספגטי,להוסיף 3 – 4 כפות מים.

5. לכסות הכל בנייר אפיה ולכסות עם מכסה, בנוסף. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני לשעה, אח”כ להוריד את החום ל 90 מעלות לעוד 7 שעות, ולהנות מהריח כל הלילה.

28697 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רינת :  הכנתי אתמול ויצא מצויין!!! איזה כיף זה לראות את 3 הקטנים שלי אוכלים 2 צלחות כל אחד… תודה רבה לך על מתכון קל ומעולה, ההמתנה הייתה שווה!

384
תגובות

  הרשם  
עדכן
דפנה

עוד שאלה 🙂
כפית גריל עוף זה לתיבול של העוף או של הרוטב?
והחמש כפות שמן זית זה הכל לעוף?

דפנה

הי ניקי, כשעושים את הרוטב לספגטי, האם המטרה היא שכל הנוזלים יתאדו וישאר רק ספגטי מצופה בלי נוזלים שנשארו בתחתית?

סיגל

אפשר מקרוני מס 8

דיקלה אלמגור

היי ניקי ניתן להחליף למקרוני מחיטה מלאה?

1 23 24 25