חמין מקרוני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חמין מקרוני

חמין מקרוני

אני מכינה אותו כל השנה, מאוד מתאים לילדים בשבילם זה עוף עם ספגטי וזה טעים ברמות מומלץ ביותר זה לא כמו החמין הרגיל הוא שונה לגמרי ושווה להכין אותו.  הוא קל מאוד ואת כל השאר עושה התנור קלי קלות וההנאה מושלמת.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

4 כרעיים
בצל גדול קצוץ
250 ג` ספגטי מספר 8
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
2 כוסות מים
5 כפות שמן זית
100 ג` רסק עגבניות (קטנה)
2 כפות פפריקה
כפית גריל עוף
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לתבל את העוף עם השמן זית  כף פפריקה, וא. מרק לשמור בצד. בינתיים לבשל את המקרוני חצי בישול (לפי ההוראות על השקית) ולסנן.

2. במחבת נפרדת לטגן את הבצל, להוסיף רסק, תבלינים מים סוכר  ולבשל כמה דקות, להוסיף את הספגטי לערבב כדקה ולהוריד מהאש, להשאיר בצד כ 10 דקות ולערבב מידי פעם כל הרוטב נספג בספגטי.

3. לחתוך את הירקות למקלות קצרים, להכניס לקערת התיבול של העוף ולערבב היטב.

4. ההרכבה מאוד פשוטה: לפזר את הירקות בתחתית הקדרה, מעל לשים את מחצית הספגטי מעל את העוף ומעל את שארית הספגטי,להוסיף 3 – 4 כפות מים.

5. לכסות הכל בנייר אפיה ולכסות עם מכסה, בנוסף. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני לשעה, אח”כ להוריד את החום ל 90 מעלות לעוד 7 שעות, ולהנות מהריח כל הלילה.

50123 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רינת :  הכנתי אתמול ויצא מצויין!!! איזה כיף זה לראות את 3 הקטנים שלי אוכלים 2 צלחות כל אחד… תודה רבה לך על מתכון קל ומעולה, ההמתנה הייתה שווה!

409
תגובות

  הרשם  
עדכן
דפנה

הי ניקי,איך מבשלים חצי בישול את המקרונים?

דפנה

מועדים לשמחה
תוכלי לתת הוראות לסיר בישול איטי.פעם ראשונה שאני עושה.

יעל

שלום.
במתכון רשום 2 כוסות מיים.ובתגובות בעמוד 20 מישהי רשמה 4 כפות מיים ולא תיקנת אותה.מה נכון?

שרי

הי ניקי חג שמח
כמה מעלות בתנור בשעה הראשונה? מה זה בבקשה חום בינוני? האם 180 מעלות? פחות? יותר?
תודות
האתר נהדר וכל מתכון יותר נפלא מקודמו.

טל קליין

הי ניקי. האם ניתן להכין בסיר בישול איטי?

טלי

היי ניקי יקרה,
נראה מעולה כרגיל!
אפשר להחליף את הגזר בבטטה?
ואם אני משאירה אותה כמות כרעיים אבל שמה חבילה שלמה של ספגטי – לשנות משהו בכמויות?
תודה יקירה!

מתי

האם אני יכולה להכין ביום שישי את כל החמין כולל בישול שעה… וביום שבת בבוקר להכניס לתנור ל- 7 שעות?

1 24 25 26