יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכוני חמין מתכוני פסטה תבשילי עוף ובשר בתנור תבשילי עוף קלים תבשילי קדרה

חמין מקרוני ב 15 דקות הכנה

11 יוני 2012
(Visited 38,056 times, 5 visits today)
חמין מקרוני

חמין מקרוני ב 15 דקות הכנה

איך מכינים את החמין המושלם שמתבשל שעות ארוכות בתנור ? כזה שמתבשל שעות בתנור והריח משגע את כולם.
המון רכיבים בתבנית אחת שביחד נותנים ארוחה שלמה, עוף עסיסי זהוב וטעים שמתפרק בכל ביס ממש נופל מהעצם מרוב שהוא רך תפוחי אדמה רכים, ספגטי מופלא אני כל כך אוהבת את הספגטי הזה הוא מקבל את הטעמים הנפלאים של העוף ואיזה טעם נהדר יש לו, הילדים אוהבים את הספגטי הזה. כל התבנית כמו שהיא נכנסת לתנור לכל הלילה ללא השרייה מראש וזה החמין הכי פשוט שיש מבטיחה שלא תעבדו קשה.
קחו 15 דקות והחמין נכנס לתנור. זה אחד המתכונים שאימהות הכי אוהבות להכין כל אחד ימצא בחמין הזה משהו שהוא אוהב.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות (לא חובה לחצות)

מרינדה:
כף פפריקה
כפית גריל עוף
כף א. מרק
5 כפות שמן זית

בצל גדול
4 שיני שום
250 ג` ספגטי מספר 8
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
2 כוסות מים
5 כפות שמן זית
100 ג` רסק עגבניות (קופסא קטנה)
כף פפריקה
כפית שטוחה כורכום
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • פסטה מעולה ב 5 דקות הכנה

    כמה שאני אוהבת מתכונים שלוקח 5 דקות להכין, שמתי את הפסטה על האש בזמן הזה תיקתקתי את הרוטב שום בכמויות,
    צ'ילי גרוס, פטרוזיליה קצת תבלינים ואיזה פיצוץ של פסטה כל ביס תענוג.
    בזמן שהכנתי את הספגטי התלבטתי האם מתאים לארוחת צהריים או ערב בסוף החלטתי ללכת על שניהם בערב אני מוסיפה גבינות בנדיבות סלט ירקות ליד ואיזה טעים יצא, קלות ההכנה מדהימה.
    אם בא לכם ארוחת ערב שונה מהרגיל ומעט יותר השקעה נו באמת אל תגידו שאין לכם 5 דקות זמן.
    תפנו לכם כמה דקות ותהנו מפסטה מעולה!

    3 מנות

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ'ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

הכנות:

1. להוסיף לכנפיים פפריקה גריל עוף שמן זית לערבב טוב ולהשאיר בצד. לבשל את הספגטי חצי בישול ולסנן.

2. לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עד שהוא מזהיב קלות לחצות את השום ולהוסיף לבצל, להוסיף רסק מים סוכר ותבלינים, לבשל  2 – 3 דקות להוסיף את הספגטי לערבב כדקה ולהוריד מהאש להשאיר בצד 10 דקות ולערבב מידי פעם.

3. לחתוך את הירקות למקלות / קוביות להרתיח סיר עם מים מומלחים להוסיף את הירקות לבשל 5 דקות לסנן ולהכניס לקערה של העוף ולערבב טוב.

4. הרכבה:
רצוי להשתמש בתבנית עמוקה, לשים את הירקות בתבנית מעל לשים חצי מכמות הספגטי לסדר מעל את הכנפיים ולסיים עם המחצית השנייה של הספגטי כולל הרוטב, מעל להוסיף את המים לכסות עם נייר כסף / נייר אפייה ולסגור עם מכסה.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות לאפות את החמין כשעה ורבע להנמיך את החום ל 100 מעלות ל 8 – 9 שעות.

גולשים מכינים וממליצים:

רינת :  הכנתי אתמול ויצא מצויין!!! איזה כיף זה לראות את 3 הקטנים שלי אוכלים 2 צלחות כל אחד… תודה רבה לך על מתכון קל ומעולה, ההמתנה הייתה שווה!

הרשם
עדכן
424 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי אם אני שמה רק על הפלטה אז מתי כדאי לשים ? לא כל הלילה?

שלום,
הסיר שעתיים בתנור. חלק מהמקרוני שצמודים לסיר , התייבשו והתקשו. הכנתי את התבשיל בדיוק לפי המתכון.
מה לעשות?

היי
עם מכינה בערב שישי בתנור לשבת בצהרים ,אפשר לשים ב 00.00
על איזה חום שלא יתייבש רוצה לאכול ב14.00

הי ניקי אפשר להוסיף לימין מקרוני גם נקניקיות או שזה יקלקל?

בוקר טוב ניקי,אני רוצה להכין לשבת.
ראיתי שרשמת אם שמים בפלטה צריך חימום בתנור שעה -קו עליון ותחתון?כמה מעלות?
כמה זמן צריך להיות בפלטה לדעתך ?

הי ניקי,איך מבשלים חצי בישול את המקרונים?

מועדים לשמחה
תוכלי לתת הוראות לסיר בישול איטי.פעם ראשונה שאני עושה.