חמין מקרוני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חמין מקרוני

חמין מקרוני

אני מכינה אותו כל השנה, מאוד מתאים לילדים בשבילם זה עוף עם ספגטי וזה טעים ברמות מומלץ ביותר זה לא כמו החמין הרגיל הוא שונה לגמרי ושווה להכין אותו.  הוא קל מאוד ואת כל השאר עושה התנור קלי קלות וההנאה מושלמת.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

4 כרעיים
בצל גדול קצוץ
250 ג` ספגטי מספר 8
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
2 כוסות מים
5 כפות שמן זית
100 ג` רסק עגבניות (קטנה)
2 כפות פפריקה
כפית גריל עוף
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לתבל את העוף עם השמן זית  כף פפריקה, וא. מרק לשמור בצד. בינתיים לבשל את המקרוני חצי בישול (לפי ההוראות על השקית) ולסנן.

2. במחבת נפרדת לטגן את הבצל, להוסיף רסק, תבלינים מים סוכר  ולבשל כמה דקות, להוסיף את הספגטי לערבב כדקה ולהוריד מהאש, להשאיר בצד כ 10 דקות ולערבב מידי פעם כל הרוטב נספג בספגטי.

3. לחתוך את הירקות למקלות קצרים, להכניס לקערת התיבול של העוף ולערבב היטב.

4. ההרכבה מאוד פשוטה: לפזר את הירקות בתחתית הקדרה, מעל לשים את מחצית הספגטי מעל את העוף ומעל את שארית הספגטי,להוסיף 3 – 4 כפות מים.

5. לכסות הכל בנייר אפיה ולכסות עם מכסה, בנוסף. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני לשעה, אח”כ להוריד את החום ל 90 מעלות לעוד 7 שעות, ולהנות מהריח כל הלילה.

60392 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רינת :  הכנתי אתמול ויצא מצויין!!! איזה כיף זה לראות את 3 הקטנים שלי אוכלים 2 צלחות כל אחד… תודה רבה לך על מתכון קל ומעולה, ההמתנה הייתה שווה!

424
תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

ניקי אם אני שמה רק על הפלטה אז מתי כדאי לשים ? לא כל הלילה?

איריס

שלום,
הסיר שעתיים בתנור. חלק מהמקרוני שצמודים לסיר , התייבשו והתקשו. הכנתי את התבשיל בדיוק לפי המתכון.
מה לעשות?

מיכל

היי
עם מכינה בערב שישי בתנור לשבת בצהרים ,אפשר לשים ב 00.00
על איזה חום שלא יתייבש רוצה לאכול ב14.00

אורית אייזנשטיין

הי ניקי אפשר להוסיף לימין מקרוני גם נקניקיות או שזה יקלקל?

דקלה רוחמה מור

בוקר טוב ניקי,אני רוצה להכין לשבת.
ראיתי שרשמת אם שמים בפלטה צריך חימום בתנור שעה -קו עליון ותחתון?כמה מעלות?
כמה זמן צריך להיות בפלטה לדעתך ?

1 25 26 27