יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכוני חמין תבשילי עוף ובשר בתנור תבשילי עוף קלים תבשילי קדרה

חמין מקרוני קל הכנה

6 ינואר 2016
(Visited 13,033 times, 1 visits today)
חמין מקרוני קל הכנה

חמין מקרוני קל הכנה

זה יותר מתכון לאנשים שאוהבים את החמין מקרוני אבל לא רוצים להשקיע יותר מידי, יש כאן בקושי 10 דקות עבודה כבר נשמע טוב נכון ?
אני אוהבת להכניס את החמין לתנור ביום שישי בבוקר וזה נשאר שם עד ארוחת שישי. התוצאה נהדרת בעוף יוצא רך ביותר והפסטה סופגת את הטעמים.
דרך אגב זה מתכון קלאסי לילדים הם לא מסוגלים לעמוד בפני הפסטה היא פשוט נהדרת. דרך אגב אין כאן טיגון בכלל.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
300 ג’ פסטה
חצי כוס שמן
כף גדושה פפריקה מתוקה
כפית שטוחה גריל עוף
חצי כפית פלפל שאטה טחון
כף גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ’ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

הכנות:

  1. 1. לשים בקערה את השמן והתבלינים לערבב שהכל יהיה אחיד, להוסיף את הכנפיים לערבב טוב, בינתיים להשאיר בתוך הקערה.
  2. 2. להכין את הפסטה בחצי זמן הבישול כלומר לא הכנה מלאה ולא לזרוק את המים.

3.  את הכנפיים להעביר לקערה אחרת ולקערה עם התיבול להוסיף את הפסטה לערבב טוב שהפסטה תספוג טוב את התיבול.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. להעביר את הפסטה לתבנית שמתאימה לתנור מעל לסדר את הכנפיים ולשפוך את שארית התיבול על הכנפיים.

*6. להוסיף 3/4 כוס מי הפסטה לתבנית ולכסות, להכניס לתנור לאפות כשעה ולהנמיך את החום ל 100 מעלות ל 8 – 9 שעות.

נכון שזה קלי קלות ?

כדאי לדעת ש…
הפסטה יוצאת נהדר בדיוק כמו שצריך אז אין מה לדאוג מבישול יתר, כל פסטה שיש זה בסדר ואפשר אפילו לעשות מיקס מכמה סוגים. אטריות לא מתאים כאן. שוקיים, ירכיים מה שיש בבית זה בסדר חוץ מחזה עוף איתו תעשו משהו אחר.
פלפל שאטה נותן פיקנטיות אם אין תוותרו עליו.
אפשר להכין יום מראש זה יוצא נהדר.

חמין מקרוני לעצלניםחמין מקרוני לעצלניםחמין מקרוני לעצלנים

גולשים מכינים וממליצים:

חיה : “היי ניקי, אני מוכרחה לשתף אותך שוב ואת כל הלקוחות שלך 🙂
הכנתי שוב את החמין מקרוני הזה, והוא כל כך מוצלח וטעים שכולם ניגשים שוב ושוב לתבנית ולוקחים מנה נוספת…
ומכיון שאין לי סיר לתנור הכנתי בתבנית והפעם כיסיתי אותה ממממש טוב מכל הכיוונים בנייר כסף.
יצא מדהים!!”

רינת :  “הכנתי אתמול ויצא מצויין!!! איזה כיף זה לראות את 3 הקטנים שלי אוכלים 2 צלחות כל אחד… תודה רבה לך על מתכון קל ומעולה, ההמתנה הייתה שווה!”

הרשם
עדכן
91 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי.. המתכון ממש מעורר תיאבון. השתמשתי בשש ירכיים (המשולש) והכפלתי כמויות. הכנסתי לפיירקס וכיסיתי עם נייר כסף. אין לי מכסה. זה בסדר? זה עדיין בתנור
תודה שוב

היי כמעט שבת שלום אפשר על פלטה לכל הלילה?

היי אין לי פלפל שאטה
אפשר להשתמש במשהו אחר?

האם ניתן להשתמש בחלק עוף אחר ולא בכנפיים

יש לך רעיון לחמין מקרוני צמחוני?

היי ניקי. זה נשמע נהדר. חייבת לנסות. האם אפשר בסיר חשמלי לכל הלילה?

שלום ניקי. רוצה להכין את זה למחר בצהריים והכנפיים קפואות. פחות שעות בתנור יספיקו? מה המינימום?