חמין מקרוני קל הכנה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חמין מקרוני קל הכנה

חמין מקרוני קל הכנה

זה יותר מתכון לאנשים שאוהבים את החמין מקרוני אבל לא רוצים להשקיע יותר מידי, יש כאן בקושי 10 דקות עבודה כבר נשמע טוב נכון ?
אני אוהבת להכניס את החמין לתנור ביום שישי בבוקר וזה נשאר שם עד ארוחת שישי. התוצאה נהדרת בעוף יוצא רך ביותר והפסטה סופגת את הטעמים.
דרך אגב זה מתכון קלאסי לילדים הם לא מסוגלים לעמוד בפני הפסטה היא פשוט נהדרת. דרך אגב אין כאן טיגון בכלל.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
300 ג’ פסטה
חצי כוס שמן
כף גדושה פפריקה מתוקה
כפית שטוחה גריל עוף
חצי כפית פלפל שאטה טחון
כף גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

  1. 1. לשים בקערה את השמן והתבלינים לערבב שהכל יהיה אחיד, להוסיף את הכנפיים לערבב טוב, בינתיים להשאיר בתוך הקערה.
  2. 2. להכין את הפסטה בחצי זמן הבישול כלומר לא הכנה מלאה ולא לזרוק את המים.

3.  את הכנפיים להעביר לקערה אחרת ולקערה עם התיבול להוסיף את הפסטה לערבב טוב שהפסטה תספוג טוב את התיבול.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. להעביר את הפסטה לתבנית שמתאימה לתנור מעל לסדר את הכנפיים ולשפוך את שארית התיבול על הכנפיים.

*6. להוסיף 3/4 כוס מי הפסטה לתבנית ולכסות, להכניס לתנור לאפות כשעה ולהנמיך את החום ל 100 מעלות ל 8 – 9 שעות.

נכון שזה קלי קלות ?

כדאי לדעת ש…
הפסטה יוצאת נהדר בדיוק כמו שצריך אז אין מה לדאוג מבישול יתר, כל פסטה שיש זה בסדר ואפשר אפילו לעשות מיקס מכמה סוגים. אטריות לא מתאים כאן. שוקיים, ירכיים מה שיש בבית זה בסדר חוץ מחזה עוף איתו תעשו משהו אחר.
פלפל שאטה נותן פיקנטיות אם אין תוותרו עליו.
אפשר להכין יום מראש זה יוצא נהדר.

8542 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חמין מקרוני לעצלניםחמין מקרוני לעצלניםחמין מקרוני לעצלנים

גולשים מכינים וממליצים:

חיה : “היי ניקי, אני מוכרחה לשתף אותך שוב ואת כל הלקוחות שלך 🙂
הכנתי שוב את החמין מקרוני הזה, והוא כל כך מוצלח וטעים שכולם ניגשים שוב ושוב לתבנית ולוקחים מנה נוספת…
ומכיון שאין לי סיר לתנור הכנתי בתבנית והפעם כיסיתי אותה ממממש טוב מכל הכיוונים בנייר כסף.
יצא מדהים!!”

רינת :  “הכנתי אתמול ויצא מצויין!!! איזה כיף זה לראות את 3 הקטנים שלי אוכלים 2 צלחות כל אחד… תודה רבה לך על מתכון קל ומעולה, ההמתנה הייתה שווה!”


65
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינב

היי ניקי היקרה, אפשר להחליף את הכנפיים בשוקיים?

רונית

היי ניקי. אפשר להשתמש בסטייק פרגית חצוי?

נטלי

2 שאלות: מה הנפח של הסיר שמתאים לכמות כזו? וגם האם צריך להוציא את העור או שכדאי להכניס אותו לסיר עם העור? תודה רבה