מרלוזה ברוטב ירקות עשיר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרלוזה ברוטב ירקות עשיר

מרלוזה ברוטב ירקות עשיר,  כשמחפשים מנה ראשונה דגים זה אחלה פיתרון וזה קל להכנה. לפעמים ואני אספר לכם בסוד לא צריך כלום אחרי שאוכלים מנת דג טובה  במיוחד כשיש רוטב שמלא בדברים טובים המון ירקות וחלת השבת ליד שסופגת את כל הרוטב וכמה שטעים לקחת ביס.
לא בטוח שצריך להכין מנה עיקרית תראו כמה התבשיל הזה עשיר. למי שעדיין לא מכיר את הדג הנהדר הזה כדאי להכיר הוא שווה ואני קבוע מחזיקה אותו בהקפאה.

5 – 6 מנות

זמן הכנה:
כ 45 דקות

מרכיבים:

10 פילה מרלוזה
לימון
בצל בינוני חתוך לקוביות
כף קמח
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
2 עגבניות חלוטות קצוצות
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
2 כפיות פטרוזיליה מיובשת
כפית כוסברה
2 – 3 כוסות מים
כף שטוחה פפריקה
כפית כורכום
סוכר (במידה וצריך)
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. להשרות את הדגים בלימון. בינתיים לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הקמח ולטגן עד שהכל נמס.

2. להוסיף את תפוחי האדמה ולהקפיץ כשתי דקות להוסיף פלפלים לטגן כמה דקות לקצוץ את העגבניות ולהוסיף.
להוסיף את שאר המצרכים, להרתיח ולהנמיך את האש לבשל עד שהכל רך ולבדוק טעמים.

3. לשטוף את הדגים לחצות לחצי ולהוסיף לרוטב, “לטלטל” מעט את הסיר שהדגים יכוסו ברוטב, להנמיך את האש לביעבוע עדין ולבשל 15 דקות.

4713 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרלוזה ברוטב ירקות עשיר

גולשים מכינים וממליצים:

נורית : “ניקיייי הדגים אליפות!!!
מכינה שוב ושוב.
הכנתי לליל הסדר והיה מושלם.”

עידנאור : “הכנתי את הדג לארוחת צהריים. יצא מהמם! השילוב של תפוחי האדמה עם הפלפלים והדג,פשוט מדהים! טעים טעים טעים,לא לוותר:)”


51
תגובות

  הרשם  
עדכן
סמדר

היי ניקי,
אפשר להקפיא אחר הבישול?
תודה

נורית

הי ניקי, לבשל עם סיר סגור?

יעל

אפשר לפלט דג בקלה ואח”כ להכין את המתכון הזה? בטעות קניתי בקלה לא מפולט בלי הראש והזנב. אני אשמח למענה מהיר כי עכשיו הדג מושרה ואני רוצה להכין את זה.