יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות ראשונות מתכוני דגים

ברבוניות אפויות

30 ינואר 2013
ברבוניות אפויות

ברבוניות אפויות

ברבוניות ירוקות אפויות, הן קטנות טעימות אפויות וזאת אחלה מנה ראשונה לכל ארוחה.

מרכיבים:

חבילת פילה ברבוניה
לימון
2 ביצים
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח
כף גדושה פטרוזיליה מיובשת
כף גדושה כוסברה מיובשת
כוס וחצי פירורי לחם זהובים
שמן זית

אולי תאהב גם את...♥

  • קציצות דגים עם עדשים ברוטב חריף

    אני אוהבת להשקיע כשאני מארחת, מצרכים טובים יתנו לי תוצאה יותר טובה, איכותית, טעם טוב יותר.
    אצלי דגים נחשב מנה ראשונה קלאסית, הלכתי על דניס זה שדרג את המנה ברמות דניס הוא דג מעולה. הוספתי עדשים, הרבה בצל וחריף כמובן כי רציתי רוטב חריף שיתאים לחלת הדבש.
    הסתכלתי על הסיר המלא והתלהבתי איזה ריחות טובים היו במטבח. הכנסתי מלא בצל השום הורגש. היו לי שתי מנות ראשונות כי הכנתי גם מרק אני אוהבת כשיש מבחר ואנשים יכולים לבחור ויש כאלה שלוקחים את שתי המנות, איזה כיף 🙂

    20 קציצות

  • קציצות טונה אפויות קלות ונחטפות

    מתכון מהיר וקל לקציצות טונה קלות טעימות ועסיסיות שמתחסלות תוך כמה דקות.
    איזה כיף של מתכון קליל והדבר הכי טוב שהקציצות אפויות אין צורך לטגן והקציצות יוצאות נפלא.. הכנסתי פנימה ירקות אם כבר הלכתי על אפייה אז ברור שצריך להיות ירקות. ההכנה קלה ועם מצרכים שיש לכל אחד בבית.
    קציצות מושלמות שבקלות אפשר להכין לארוחת הצהריים במקום מנה בשרית.  מתכון מנצח שחייבים לשמור.

    22 קציצות

  • קציצות דגים לשבת

    כיף של קציצות, קלות פשוטות וטעימות בתוך רוטב נהדר הקציצות יוצאות יוצאות רכות והולכות נהדר עם חלת השבת. טעם פיקנטי נהדר חריף כמו שצריך. אין ארוחת שבת בלי קציצות דגים זאת מנה ראשונה מושלמת.

    4 – 5 מנות

  • ארוחת תפוחי אדמה פסטה ודגים

    ארוחת תפוחי אדמה פסטה ודגים, ראיתי שיש לי בהקפאה כמה דגי אמנון נחמדים מבחינתי זה מעולה אני לא צריכה בשר בשביל להכין ארוחה טובה. זה אפילו יוצא יותר טוב והרבה יותר קליל.

הכנות:

1. להשרות את הברבוניות כ 20 דקות בלימון. לטרוף את הביצים והתבלינים, בצלחת שניה לערבב פירורי לחם ועשבי תיבול.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לטבול את הברבוניות בביצים ובפירורי לחם ולהניח בתבנית, מעל הכל להזליף שמן זית.

3. חום בינוני 180 מעלות 10 – 12 דקות צד אחד צד שני עוד 5 דקות.

(Visited 5,044 times, 1 visits today)

ברבוניות אפויות

הרשם
עדכן
34 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי
האם אפשר להכין עם קמח מצה? שוקלת להכין לליל הסדר
תודה

בוקר טוב ניקי
האם אפשר להכין מהבוקר לארוחת הערב ?

היי ניקי
אפשרלאכול קר או שרק חם?
אפשר להשתמש בפטרוזיליה וכוסברה טרייה?

היי ניקי תודה על המתכונים הטעימים, רציתי לדעת אם לכסות את התבנית או לא?

הי ניקי המתכונים שלך אחד אחד פשוט נפלאים עם טעם של בית! אני מעוניינת להכין את הברהוניות הללו לנמת פתיחה בארוחה בשרית לשבת…. יש לך רעיון לרוטב שיתאים פה? משהו שהאורחים יוסיפו בעצמם?

ניקי, בוקר טוב.
האם אפשר להשתמש בפטרוזיליה/כוסברה טריות ?

הי ניקי, האם אפשר להקפיא אותן ולהפשיר לפני ההגשה?( רוצה להכין אותן מראש לשבת).
תודה רבה את אלופה!