דג סלמון פריך וזהוב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סלמון פריך וזהוב

קל הכנה טעים להפליא בסך הכל כמה דקות הכנה אפילו לא הייתי צריכה לטרוח יותר מידי והסלמון מוכן להגשה זהוב וטעים.

מרכיבים:

3 פילה סלמון
3 כפות קטשופ
2 כפות מיונז
כף סילאן

קערה עם פירורי לחם

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולמרוח את הדג מכל הכיוונים. להניח את הסלמון בקערה עם פירורי הלחם ולצפות היטב.

2. במחבת חמה עם מעט שמן לטגן את הסלמון עד הזהבה, להפוך בזהירות ולטגן את הצד השני עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג. 

49892 צפיות 44 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לילי : “אין דברים כאלה! חתכתי את הסלמון לאצבעות בשביל הילדים וטרפנו את הכל! כמה טעים!”

122
תגובות

  הרשם  
עדכן
חנה

היי ניקי, צריך גם לאפות ןגם לטגן או שהטיגון מספיק?

בת שבע לוי

אפשר להשתמש גם בדג סול?
תודה

1 7 8 9