דג סלמון פריך וזהוב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סלמון פריך וזהוב

קל הכנה טעים להפליא בסך הכל כמה דקות הכנה אפילו לא הייתי צריכה לטרוח יותר מידי והסלמון מוכן להגשה זהוב וטעים.

מרכיבים:

3 פילה סלמון
3 כפות קטשופ
2 כפות מיונז
כף סילאן

קערה עם פירורי לחם


הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולמרוח את הדג מכל הכיוונים. להניח את הסלמון בקערה עם פירורי הלחם ולצפות היטב.

2. במחבת חמה עם מעט שמן לטגן את הסלמון עד הזהבה, להפוך בזהירות ולטגן את הצד השני עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג. 

13975 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לילי : “אין דברים כאלה! חתכתי את הסלמון לאצבעות בשביל הילדים וטרפנו את הכל! כמה טעים!”


94
תגובות

  הרשם  
עדכן
כוכב

הי ניקי,אני לא אוהבת קטשופ מידי..האם הטעם שלו מורגש חזק בדג?

בתיה

אם לא נמאס לך לקרוא ממני-
עוד מתכון פצצה, פשוט מעדן
בעלי ציין שזו מנה שבמסעדה בכיף היה משלם עליה 120 שקל
תודה ניקי!

עופרי

הי ניקי, יש לך אולי מתכוני דג סלמון בתנור? אשמח לקבל. תודה.

1 5 6 7