דג סלמון פריך וזהוב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סלמון פריך וזהוב

קל הכנה טעים להפליא בסך הכל כמה דקות הכנה אפילו לא הייתי צריכה לטרוח יותר מידי והסלמון מוכן להגשה זהוב וטעים.

מרכיבים:

3 פילה סלמון
3 כפות קטשופ
2 כפות מיונז
כף סילאן

קערה עם פירורי לחם

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ולמרוח את הדג מכל הכיוונים. להניח את הסלמון בקערה עם פירורי הלחם ולצפות היטב.

2. במחבת חמה עם מעט שמן לטגן את הסלמון עד הזהבה, להפוך בזהירות ולטגן את הצד השני עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג. 

38411 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לילי : “אין דברים כאלה! חתכתי את הסלמון לאצבעות בשביל הילדים וטרפנו את הכל! כמה טעים!”

112
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

הי ניקי יש מצב להשתמש בקמח מצה?

נחמה

אפשר רסק עגבניות במקום קטשופ?

נחמה

הי ניקי. מה אפשר במקום קטשופ?

דבורי

הי ניקי, אפשר לאפות בתנור במקום לטגן?

מיכל

מה אפשר במקום קטשופ

1 6 7 8