


ברבוניות אפויות על מצע ירקות
הפילה הקטנים האלה מגיעים בתבניות קטנות ונראים כל כך טוב בלי עצמות נקיים מתאים לילדים מה אני לא אעשה איתם משהו ? הוספתי ירקות תבלינים והכל נכנס לתנור,
ארוחת דגים שלמה בתבנית אחת.
4 – 5 מנות
זמן הכנה:
כ – 50 דקות כולל אפיה
מרכיבים:
חבילת פילה ברבוניה
2 בצלים
2 פלפלים
קישוא
2 תפוחי אדמה
חצי כוס שמן זית
כוס מים
מיץ מחצי לימון
כפית שום כתוש
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה
חצי כפית קארי
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להשרות את הדגים במיץ הלימון.
2. לערבב שמן זית שום ותבלינים, לפרוס את הירקות לפרוסות דקות ולתבל. להשאיר חלק מהתיבול בצד.
3. להוסיף לתבנית את הירקות להוסיף בצד את המים ולתנור, חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שהירקות רכים.
4. להבריש את הברבוניות בתיבול שנותר ולהוסיף אותן מעל הירקות, להמשיך לאפות עוד 15 דקות.
12842 צפיות 1 צפיות היום
ניקי תודה על התגובה המהירה.אשמח לקבל מתכון עם רוטב. . חג שמח ושנה טובה.
ניקי שאלה קטנה.. האם הברבוניות טובות גם למחרת או שחובה להכין לאותו יום ??
האם יש לך מתכון לברבוניות מטוגנות?
תודה
איך אפשר להגיש חבתיות ממלאות בשכבות בלי שיתפרקו
בהגשה
תודה מרא מרים
מה הכוונה להוסיף בצד את המים? בתוך התבנית עצמה או שבתנור תהיה תבנית עם מים בשביל אדים..?