יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות ראשונות מתכוני דגים

ברבוניות אפויות על מצע ירקות

5 יוני 2013
(Visited 2,286 times, 2 visits today)
ברבוניות אפויות על מצע ירקות

ברבוניות אפויות על מצע ירקות

הפילה הקטנים האלה מגיעים בתבניות קטנות ונראים כל כך טוב בלי עצמות נקיים מתאים לילדים מה אני לא אעשה איתם משהו ? הוספתי ירקות תבלינים והכל נכנס לתנור,
ארוחת דגים שלמה בתבנית אחת.

4 – 5 מנות

זמן הכנה:
כ – 50 דקות כולל אפיה

מרכיבים:

חבילת פילה ברבוניה
2 בצלים
2 פלפלים
קישוא
2 תפוחי אדמה
חצי כוס שמן זית
כוס מים
מיץ מחצי לימון
כפית שום כתוש
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה
חצי כפית קארי
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • קציצות דגים עם עדשים ברוטב חריף

    אני אוהבת להשקיע כשאני מארחת, מצרכים טובים יתנו לי תוצאה יותר טובה, איכותית, טעם טוב יותר.
    אצלי דגים נחשב מנה ראשונה קלאסית, הלכתי על דניס זה שדרג את המנה ברמות דניס הוא דג מעולה. הוספתי עדשים, הרבה בצל וחריף כמובן כי רציתי רוטב חריף שיתאים לחלת הדבש.
    הסתכלתי על הסיר המלא והתלהבתי איזה ריחות טובים היו במטבח. הכנסתי מלא בצל השום הורגש. היו לי שתי מנות ראשונות כי הכנתי גם מרק אני אוהבת כשיש מבחר ואנשים יכולים לבחור ויש כאלה שלוקחים את שתי המנות, איזה כיף 🙂

    20 קציצות

  • קציצות טונה אפויות קלות ונחטפות

    מתכון מהיר וקל לקציצות טונה קלות טעימות ועסיסיות שמתחסלות תוך כמה דקות.
    איזה כיף של מתכון קליל והדבר הכי טוב שהקציצות אפויות אין צורך לטגן והקציצות יוצאות נפלא.. הכנסתי פנימה ירקות אם כבר הלכתי על אפייה אז ברור שצריך להיות ירקות. ההכנה קלה ועם מצרכים שיש לכל אחד בבית.
    קציצות מושלמות שבקלות אפשר להכין לארוחת הצהריים במקום מנה בשרית.  מתכון מנצח שחייבים לשמור.

    22 קציצות

  • קציצות דגים לשבת

    כיף של קציצות, קלות פשוטות וטעימות בתוך רוטב נהדר הקציצות יוצאות יוצאות רכות והולכות נהדר עם חלת השבת. טעם פיקנטי נהדר חריף כמו שצריך. אין ארוחת שבת בלי קציצות דגים זאת מנה ראשונה מושלמת.

    4 – 5 מנות

  • ארוחת תפוחי אדמה פסטה ודגים

    ארוחת תפוחי אדמה פסטה ודגים, ראיתי שיש לי בהקפאה כמה דגי אמנון נחמדים מבחינתי זה מעולה אני לא צריכה בשר בשביל להכין ארוחה טובה. זה אפילו יוצא יותר טוב והרבה יותר קליל.

הכנות:

1. להשרות את הדגים במיץ הלימון.

2. לערבב שמן זית שום ותבלינים, לפרוס את הירקות לפרוסות דקות ולתבל. להשאיר חלק מהתיבול בצד.

3. להוסיף לתבנית את הירקות להוסיף בצד את המים ולתנור, חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שהירקות רכים.

4. להבריש את הברבוניות בתיבול שנותר ולהוסיף אותן מעל הירקות, להמשיך לאפות עוד 15 דקות.

SN854684-1

הרשם
עדכן
22 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי תודה על התגובה המהירה.אשמח לקבל מתכון עם רוטב. . חג שמח ושנה טובה.

ניקי שאלה קטנה.. האם הברבוניות טובות גם למחרת או שחובה להכין לאותו יום ??

האם יש לך מתכון לברבוניות מטוגנות?
תודה
איך אפשר להגיש חבתיות ממלאות בשכבות בלי שיתפרקו
בהגשה
תודה מרא מרים

מה הכוונה להוסיף בצד את המים? בתוך התבנית עצמה או שבתנור תהיה תבנית עם מים בשביל אדים..?

מתכון מעולה תודה רבה ניקי
הכנתי אתמול עם פילה בקלה
ויצא משגע תבנית גדולה של התנור התחסלה.

אלו ימים שלא אוכלים במשפחתנו בשר (תשעת הימים)
וחיפשתי ארוחה מזינה ופשוטה.
עשיתי את הברבוניות על מצע אורז (שבישלתי קודם) במקום הירקות.
כיסיתי, והשארתי פתוח רק 5 דקות אחרונות..
יצא נהדר!
תודה רבה!

הי ניקי כמה שאלות…
אפשר להכין עם דג לבן אחר? כמו מושט למשל?
כמה פרוסות של פילה דג מדובר?
והאם אפשר בלי כורכום כי אין לי ואין להשיג איפה שאני גרה…
תודה רבה