ברבוניות אפויות על מצע ירקות
הפילה הקטנים האלה מגיעים בתבניות קטנות ונראים כל כך טוב בלי עצמות נקיים מתאים לילדים מה אני לא אעשה איתם משהו ? הוספתי ירקות תבלינים והכל נכנס לתנור,
ארוחת דגים שלמה בתבנית אחת.
4 – 5 מנות
זמן הכנה:
כ – 50 דקות כולל אפיה
מרכיבים:
חבילת פילה ברבוניה
2 בצלים
2 פלפלים
קישוא
2 תפוחי אדמה
חצי כוס שמן זית
כוס מים
מיץ מחצי לימון
כפית שום כתוש
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה
חצי כפית קארי
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להשרות את הדגים במיץ הלימון.
2. לערבב שמן זית שום ותבלינים, לפרוס את הירקות לפרוסות דקות ולתבל. להשאיר חלק מהתיבול בצד.
3. להוסיף לתבנית את הירקות להוסיף בצד את המים ולתנור, חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שהירקות רכים.
4. להבריש את הברבוניות בתיבול שנותר ולהוסיף אותן מעל הירקות, להמשיך לאפות עוד 15 דקות.