ברבוניות אפויות על מצע ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברבוניות אפויות על מצע ירקות

ברבוניות אפויות על מצע ירקות

הפילה הקטנים האלה מגיעים בתבניות קטנות ונראים כל כך טוב בלי עצמות נקיים מתאים לילדים מה אני לא אעשה איתם משהו ? הוספתי ירקות תבלינים והכל נכנס לתנור,
ארוחת דגים שלמה בתבנית אחת.

4 – 5 מנות

זמן הכנה:
כ – 50 דקות כולל אפיה

מרכיבים:

חבילת פילה ברבוניה
2 בצלים
2 פלפלים
קישוא
2 תפוחי אדמה
חצי כוס שמן זית
כוס מים
מיץ מחצי לימון
כפית שום כתוש
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה
חצי כפית קארי
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הדגים במיץ הלימון.

2. לערבב שמן זית שום ותבלינים, לפרוס את הירקות לפרוסות דקות ולתבל. להשאיר חלק מהתיבול בצד.

3. להוסיף לתבנית את הירקות להוסיף בצד את המים ולתנור, חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שהירקות רכים.

4. להבריש את הברבוניות בתיבול שנותר ולהוסיף אותן מעל הירקות, להמשיך לאפות עוד 15 דקות.

7675 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN854684-1

22
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותם

מתכון מעולה תודה רבה ניקי
הכנתי אתמול עם פילה בקלה
ויצא משגע תבנית גדולה של התנור התחסלה.

יעל

אלו ימים שלא אוכלים במשפחתנו בשר (תשעת הימים)
וחיפשתי ארוחה מזינה ופשוטה.
עשיתי את הברבוניות על מצע אורז (שבישלתי קודם) במקום הירקות.
כיסיתי, והשארתי פתוח רק 5 דקות אחרונות..
יצא נהדר!
תודה רבה!

אנונימי

הי ניקי כמה שאלות…
אפשר להכין עם דג לבן אחר? כמו מושט למשל?
כמה פרוסות של פילה דג מדובר?
והאם אפשר בלי כורכום כי אין לי ואין להשיג איפה שאני גרה…
תודה רבה

שחר

הי ניקי
למה את מתכוונת כשאת אומרת להוסיף בצד את המים?
מה לעשות עם המים ?

דינה

שלום ניקי, תודה רבה על המתכון, ניתן להכין עם מרלוזה?

רותם

היי ניקי, נראה מעלה, וזה מאד נוח שאת נותנת מדויק את כמויות התבלינים.
כמה פילה ברבוניות יש בחבילה? אני קונה טרי, יש לי חנות טובה ליד הבית.
אנחנו לא אוכלים תפוחי אדמה. אפשר להחליף בבטטה או ירק אחר?
תודה רבה!

רועי

ניקי – איפה קונים ברבוניות טריות ומנוקות היטב?