תבשיל דגים חריף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל דגים חריף

תבשיל דגים חריף

בסופו של דבר המנה הראשונה שאני מעדיפה היא דגים. גדלתי על זה אמא שלי מכינה יופי של דגים. פותחים את הארוחה עם דג טוב הרבה ירקות אבל חשוב שלא יהיו חתוכים
גדול עדיף קטן שיספגו את הרוטב, מגישים פילה מעל את הירקות והכל נמצא בתוך רוטב שכולם מתים לטבול את החלה בו.  בדרך כלל מתאפקים ותאמינו לי שזה קשה ולא לוקחים עוד מנה כי יש עוד הרבה אוכל. מבטי הגעגועים שמלווים את הסיר שנלקח מהשולחן…אוף זה טעים !

6 מנות

מרכיבים:

6 – 7 פילטים חתוכים לאצבעות עבות
(סול, אמנון, מרלוזה)
מיץ מלימון אחד
ראש שום מפורק
רסק עגבניות קטן
כפית סוכר שטוחה
פלפל אדום חתוך קטן
פלפל ירוק חריף גדול חתוך קטן
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס כוסברה קצוצה
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
2 כפות מיץ לימון
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הפילטים כ 30 דקות בלימון , אמנון לפחות שעה וחצי.

2. לשים בסיר חם 4 – 5 כפות שמן לטגן קלות את שיני השום להוסיף פלפלים, רסק, סוכר, תבלינים , עשבי תיבול ושארית הלימון.

3. לשטוף את הדגים ולהניח מעל העשבי תיבול לכסות במים ולבשל כ 20 – 25 דקות לבדוק טעמים.

17567 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תבשיל דגים חריף

146
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדס

שבוע טוב!
הכנתי לשבת ויצא ממש טעים! לא נשאר פירור ועוד בעלי ביקש את הסיר כדי לנגב את הרוטב עם החלה. יש לציין שהוא לא חובב דגים גדול.. תודה רבה!

ג'ני

היי ניקי… כמה מים צריך לשים במתכון?

רחל

אפשר להקפיא?

חן חן

האם אפשר בלי שום ?

ציפי

מה אפשר לשים במקום רסק עגבניות?

חרד יפעת

היי ניקי
האם צריך לבשל עם מכסה?

איילת בן זקן

שלום, בעלי צדוק שואל אם אפשר להחליף את הכורכום בפטרוזיליה?. כי הוא שמע באחד המאמרים שהוא קורא שזה טוב למעיים.