תבשיל דגים חריף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל דגים חריף

תבשיל דגים חריף

בסופו של דבר המנה הראשונה שאני מעדיפה היא דגים. גדלתי על זה אמא שלי מכינה יופי של דגים. פותחים את הארוחה עם דג טוב הרבה ירקות אבל חשוב שלא יהיו חתוכים
גדול עדיף קטן שיספגו את הרוטב, מגישים פילה מעל את הירקות והכל נמצא בתוך רוטב שכולם מתים לטבול את החלה בו.  בדרך כלל מתאפקים ותאמינו לי שזה קשה ולא לוקחים עוד מנה כי יש עוד הרבה אוכל. מבטי הגעגועים שמלווים את הסיר שנלקח מהשולחן…אוף זה טעים !

6 מנות

מרכיבים:

6 – 7 פילטים חתוכים לאצבעות עבות
(סול, אמנון, מרלוזה)
מיץ מלימון אחד
ראש שום מפורק
רסק עגבניות קטן
כפית סוכר שטוחה
פלפל אדום חתוך קטן
פלפל ירוק חריף גדול חתוך קטן
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס כוסברה קצוצה
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
2 כפות מיץ לימון
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הפילטים כ 30 דקות בלימון , אמנון לפחות שעה וחצי.

2. לשים בסיר חם 4 – 5 כפות שמן לטגן קלות את שיני השום להוסיף פלפלים, רסק, סוכר, תבלינים , עשבי תיבול ושארית הלימון.

3. לשטוף את הדגים ולהניח מעל העשבי תיבול לכסות במים ולבשל כ 20 – 25 דקות לבדוק טעמים.

17568 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תבשיל דגים חריף

146
תגובות

  הרשם  
עדכן
שמחה

היי ניקי,
האם אפשר להכין עם דג נסיכה?

נעמה

היי ניקי
אני צריכה עזרה דחוף…
עשיתי בעבר את הדג הזה ויצא מצוין
היום משום מה יצא לי הרוטב ממש נוזלי וחריףףף
מה עושים??
תודה מראש

דורה

מעולה מעולה מעולה! ויוצא כל כך יפה

אביטל

היי ניקי,
אפשר להכין מדג סלומון את המתכון?
תודה על הכל!

עופרי

הי ניקי, יש לי פילטים של דג לברק. האם מתכון זה מתאים. ואם לא, אשמח למתכון מתאים. תודה.

נעה

היי ניקי, תודה רבה על כל המתכונים המצוינים והמטריפים!!!!!!!!!!
רציתי לדעת אם אפשר להכין את זה בתנור, כי בבישול זה מתפרק כל הדגים אא”כ לא שמים דג מעל דג…
ושוב תודה על המתכונים המעולים

ענת

היי ניקי, במידה ומכינים דג ברוטב פיקנטי עם חומוס, האם יש לבשל בנפרד את החומוס לפני או מספיק רק להשרות ללילה ולשים ישר ברוטב???
בכלל, אשמח לדעת איך זה הולך עם חומוס, שעועית, עדשים באופן כללי. רק להשרות או השריה ובישול במים רותחים?
תודה ולילה טוב 🙂