יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות ראשונות מתכוני דגים

דג סול כמו בחתונות

4 דצמבר 2013
(Visited 25,334 times, 24 visits today)
דג סול כמו בחתונות

דג סול כמו בחתונות

כמה ניסיתי לשחזר את המתכון הזה, כמה ניסיונות עד שהצליח לי!
אתם מכירים את הדגים שמגישים באירועים בחתונות לפני המנה העיקרית ?
נראה כל כך פשוט אבל מזה טעים.
יוצא נפלא שווה להכין מתכון קליל ופשוט בלי להשקיע יותר מידי.

מרכיבים:

שקית דגי סול
2 לימונים
קמח
א. מרק

רוטב:
50 ג’ מחמאה
כחצי כוס מעט יותר מים
כפית א. מרק עוף
כפית טחינה גולמית
כפית שום כתוש
2 כפות פטרוזיליה קצוצה

אולי תאהב גם את...♥

  • קציצות דגים עם עדשים ברוטב חריף

    אני אוהבת להשקיע כשאני מארחת, מצרכים טובים יתנו לי תוצאה יותר טובה, איכותית, טעם טוב יותר.
    אצלי דגים נחשב מנה ראשונה קלאסית, הלכתי על דניס זה שדרג את המנה ברמות דניס הוא דג מעולה. הוספתי עדשים, הרבה בצל וחריף כמובן כי רציתי רוטב חריף שיתאים לחלת הדבש.
    הסתכלתי על הסיר המלא והתלהבתי איזה ריחות טובים היו במטבח. הכנסתי מלא בצל השום הורגש. היו לי שתי מנות ראשונות כי הכנתי גם מרק אני אוהבת כשיש מבחר ואנשים יכולים לבחור ויש כאלה שלוקחים את שתי המנות, איזה כיף 🙂

    20 קציצות

  • קציצות טונה אפויות קלות ונחטפות

    מתכון מהיר וקל לקציצות טונה קלות טעימות ועסיסיות שמתחסלות תוך כמה דקות.
    איזה כיף של מתכון קליל והדבר הכי טוב שהקציצות אפויות אין צורך לטגן והקציצות יוצאות נפלא.. הכנסתי פנימה ירקות אם כבר הלכתי על אפייה אז ברור שצריך להיות ירקות. ההכנה קלה ועם מצרכים שיש לכל אחד בבית.
    קציצות מושלמות שבקלות אפשר להכין לארוחת הצהריים במקום מנה בשרית.  מתכון מנצח שחייבים לשמור.

    22 קציצות

  • קציצות דגים לשבת

    כיף של קציצות, קלות פשוטות וטעימות בתוך רוטב נהדר הקציצות יוצאות יוצאות רכות והולכות נהדר עם חלת השבת. טעם פיקנטי נהדר חריף כמו שצריך. אין ארוחת שבת בלי קציצות דגים זאת מנה ראשונה מושלמת.

    4 – 5 מנות

  • ארוחת תפוחי אדמה פסטה ודגים

    ארוחת תפוחי אדמה פסטה ודגים, ראיתי שיש לי בהקפאה כמה דגי אמנון נחמדים מבחינתי זה מעולה אני לא צריכה בשר בשביל להכין ארוחה טובה. זה אפילו יוצא יותר טוב והרבה יותר קליל.

הכנות:

1. להשרות את הדגים בלימון כחצי שעה ולשטוף.

2. לערבב קמח וא.מרק ולצפות את הסול, להוריד שאריות ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב.

3. להמיס חמאה להוסיף מים אבקת מרק טחינה ושום לבשל כשתי דקות או עד שמסמיך ולהוסיף את הפטרוזיליה.

4. להגיש את הדג מעל לצקת מהרוטב.

דג סול כמו בחתונותדג סול כמו בחתונות

גולשים מכינים וממליצים:

אלה : “הכנתי כפול לאורחים שהגיעו היום. הכל נטרף. לא נשאר פרור. היה המון התלהבות וכולם לקחו מתכון. פשוט נהדר”

לילי : המתכונים שלך תמיד מנצחים
והמתכון הזה הוא אחד הגדולים והפשוטים שבהם:)!!!

הרשם
עדכן
102 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

לברק יתאים?

האם האלימה מורגשת למי שלא אוהב טחינה??

אפשר להשתמש בשמן זית במקום חמאה?

שלום
בכל פעם שאני מטגנת דג סול. הוא מתקפל במחבת. יש דרך למנוע את זה?

הי, המתכונים שלך מעולים!! בזכותך אני יודעת לבשל 🙂
אני רוצה להכין את הדג הזה לשבת בבוקר, אך אני לא יכולה לחמם ממש את הרוטב.. יהיה טעים שהרוטב בטמפרטורת החדר והדג יהיה חם על הפלטה?

היי ניקי הרוטב הולך בלי הטחינה?
הטחינה מורגשת מאוד?
הדג טעים גם בלי הרוטב?
פשוט בחיים לא הכנתי סול. וזה נראה ממש טוב

היי ניקי
האם צריך להוריד את העור מהדג?