דג סול כמו בחתונות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג סול כמו בחתונות

דג סול כמו בחתונות

כמה ניסיתי לשחזר את המתכון הזה, כמה ניסיונות עד שהצליח לי!
אתם מכירים את הדגים שמגישים באירועים בחתונות לפני המנה העיקרית ?
נראה כל כך פשוט אבל מזה טעים.
יוצא נפלא שווה להכין מתכון קליל ופשוט בלי להשקיע יותר מידי.

מרכיבים:

שקית דגי סול
2 לימונים
קמח
א. מרק

רוטב:
50 ג’ מחמאה
כחצי כוס מעט יותר מים
כפית א. מרק עוף
כפית טחינה גולמית
כפית שום כתוש
2 כפות פטרוזיליה קצוצה

הכנות:

1. להשרות את הדגים בלימון כחצי שעה ולשטוף.

2. לערבב קמח וא.מרק ולצפות את הסול, להוריד שאריות ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב.

3. להמיס חמאה להוסיף מים אבקת מרק טחינה ושום לבשל כשתי דקות או עד שמסמיך ולהוסיף את הפטרוזיליה.

4. להגיש את הדג מעל לצקת מהרוטב.

20359 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג סול כמו בחתונותדג סול כמו בחתונות

גולשים מכינים וממליצים:

אלה : “הכנתי כפול לאורחים שהגיעו היום. הכל נטרף. לא נשאר פרור. היה המון התלהבות וכולם לקחו מתכון. פשוט נהדר”

לילי : המתכונים שלך תמיד מנצחים
והמתכון הזה הוא אחד הגדולים והפשוטים שבהם:)!!!

93
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיה בר

היי ניקי הרוטב הולך בלי הטחינה?
הטחינה מורגשת מאוד?
הדג טעים גם בלי הרוטב?
פשוט בחיים לא הכנתי סול. וזה נראה ממש טוב

הודיה

היי ניקי
האם צריך להוריד את העור מהדג?

שרית

הי, אפשר להשתמש במתכון גם לדגי אמנון?

צחי קולקר

שלום ניקי. שאלתי כבר פעם. אבל שוב שוב. לא צריך לצפות ביחד עם ביצה וקמח?

יפה

הי ניקי,

יש לך אולי מתכון מוצלח לסול בתנור(פרווה)? לא בא לי לטגן… וראיתי את המתכון שלך לסול ברוטב
אבל יש לי מתכון דומה מאד למושט ובא לי משהו שונה..

תודה!!!!

מלכה

האם אפשר להקפיא את הדג לאחר שמטגנים אותו? (כמובן בלי הרוטב).

רחל

ניסיתי לטגן ב2 סוגי מחבתות..הקמח נדבק והדג לא מקבל גוון זהוב, לדג נשאר טעם של דג לא מבושל ויותר מידי לימוני

1 4 5 6