


דג סול כמו בחתונות
כמה ניסיתי לשחזר את המתכון הזה, כמה ניסיונות עד שהצליח לי!
אתם מכירים את הדגים שמגישים באירועים בחתונות לפני המנה העיקרית ?
נראה כל כך פשוט אבל מזה טעים.
יוצא נפלא שווה להכין מתכון קליל ופשוט בלי להשקיע יותר מידי.
מרכיבים:
שקית דגי סול
2 לימונים
קמח
א. מרק
רוטב:
50 ג’ מחמאה
כחצי כוס מעט יותר מים
כפית א. מרק עוף
כפית טחינה גולמית
כפית שום כתוש
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
הכנות:
1. להשרות את הדגים בלימון כחצי שעה ולשטוף.
2. לערבב קמח וא.מרק ולצפות את הסול, להוריד שאריות ולטגן משני הצדדים עד שמזהיב.
3. להמיס חמאה להוסיף מים אבקת מרק טחינה ושום לבשל כשתי דקות או עד שמסמיך ולהוסיף את הפטרוזיליה.
4. להגיש את הדג מעל לצקת מהרוטב.
גולשים מכינים וממליצים:
אלה : “הכנתי כפול לאורחים שהגיעו היום. הכל נטרף. לא נשאר פרור. היה המון התלהבות וכולם לקחו מתכון. פשוט נהדר”
לילי : המתכונים שלך תמיד מנצחים
והמתכון הזה הוא אחד הגדולים והפשוטים שבהם:)!!!
האם האלימה מורגשת למי שלא אוהב טחינה??
אפשר להשתמש בשמן זית במקום חמאה?
שלום
בכל פעם שאני מטגנת דג סול. הוא מתקפל במחבת. יש דרך למנוע את זה?
הי, המתכונים שלך מעולים!! בזכותך אני יודעת לבשל 🙂
אני רוצה להכין את הדג הזה לשבת בבוקר, אך אני לא יכולה לחמם ממש את הרוטב.. יהיה טעים שהרוטב בטמפרטורת החדר והדג יהיה חם על הפלטה?
היי ניקי הרוטב הולך בלי הטחינה?
הטחינה מורגשת מאוד?
הדג טעים גם בלי הרוטב?
פשוט בחיים לא הכנתי סול. וזה נראה ממש טוב