בולונז טונה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בולונז טונה

בולונז טונה

אני אוהבת טונה זה אחד הדברים שכדאי להחזיק בבית באופן קבוע, מתי שלא מתחשק לי בשר או בא לי להכין משהו מעניין לארוחת צהריים אני הולכת על טונה. רוב הדברים שאני עושה איתה פשוטים ויוצאים טעימים מאוד.
10 דקות הכנה זה כל העניין ויוצאת פסטה נהדרת.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ פסטה
בצל
320 ג’ טונה בשימורים
2 שיני שום
2 גזרים
כוס וחצי מים
100 ג’ רסק עגבניות
כפית סוכר שטוחה
כף קטשופ
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחתוך את הגזר לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הגזר כ 5 דקות תוך כדי בחישה.

2. לקצוץ את הבצל להוסיף לגזר יחד עם השום.

3. להוסיף את שאר המצרכים ולתבל לא כולל הטונה לבשל כ 10 דקות לסנן את הטונה מהקופסא לפורר ולהוסיף לרוטב כשתי דקות על האש ולבדוק טעמים.

*4. להכין את הפסטה לפי ההוראות על השקית לסנן ולערבב עם הטונה, מומלץ להמתין כמה דקות לפני ההגשה ולערבב מידי פעם הפסטה תתפוס את הטעמים יותר טוב.

14127 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גילי : “וואו יצא מושלם!
אמרתי ננסה מה יכול להיות, אבל יצא ממש ממש טעים!!”

88
תגובות

  הרשם  
עדכן
כרמית

נראה לך יתאים לפתיתים במקום הפסטה?

טלי

ניקי יקרה מה שלומך?
אני מתעצלת ומחפשת איך לחסוך בסירים…
האם לדעתך אוכל להוסיף עוד נוזלים/טיבול לרוטב ואז לבשל את הפסטה ישירות ברוטב במקום בסיר נפרד כמו שאת עושה בפסטה עם הקציצות? (כמו שאמרתי אני מתעצלת ואין לי כוח להכין קציצות מראש… אז חשבתי על האפשרות הזאת). מה את אומרת?

אסי

ערב טוב. 320 גרם טונה, זה אומר 2 קופסאות?
תודה לך

טליה

יצא מוווווווושלם ב”ה!!!

1 4 5 6