יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני דגים

פיש אנד צ’יפס

13 מאי 2015
(Visited 20,552 times, 6 visits today)
פיש אנד צ'יפס

פיש אנד צ'יפס

מתכון טעים ביותר לדגים מטוגנים וטעימים, נחטפים כמו צ’יפס. הילדים מתים עליהם שווה להכין ולהנות מכל ביס טעים, אח כמה שהדגים האלה טעימים.

מרכיבים:

4 5 פילטים של מרלוזה

כוס קמח
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח

בלילה:
כוס קמח
1/2 כוס בירה לבנה
1/2 כוס מי סודה
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

לימון

אולי תאהב גם את...♥

  • קציצות דגים עם עדשים ברוטב חריף

    אני אוהבת להשקיע כשאני מארחת, מצרכים טובים יתנו לי תוצאה יותר טובה, איכותית, טעם טוב יותר.
    אצלי דגים נחשב מנה ראשונה קלאסית, הלכתי על דניס זה שדרג את המנה ברמות דניס הוא דג מעולה. הוספתי עדשים, הרבה בצל וחריף כמובן כי רציתי רוטב חריף שיתאים לחלת הדבש.
    הסתכלתי על הסיר המלא והתלהבתי איזה ריחות טובים היו במטבח. הכנסתי מלא בצל השום הורגש. היו לי שתי מנות ראשונות כי הכנתי גם מרק אני אוהבת כשיש מבחר ואנשים יכולים לבחור ויש כאלה שלוקחים את שתי המנות, איזה כיף 🙂

    20 קציצות

  • קציצות טונה אפויות קלות ונחטפות

    מתכון מהיר וקל לקציצות טונה קלות טעימות ועסיסיות שמתחסלות תוך כמה דקות.
    איזה כיף של מתכון קליל והדבר הכי טוב שהקציצות אפויות אין צורך לטגן והקציצות יוצאות נפלא.. הכנסתי פנימה ירקות אם כבר הלכתי על אפייה אז ברור שצריך להיות ירקות. ההכנה קלה ועם מצרכים שיש לכל אחד בבית.
    קציצות מושלמות שבקלות אפשר להכין לארוחת הצהריים במקום מנה בשרית.  מתכון מנצח שחייבים לשמור.

    22 קציצות

  • קציצות דגים לשבת

    כיף של קציצות, קלות פשוטות וטעימות בתוך רוטב נהדר הקציצות יוצאות יוצאות רכות והולכות נהדר עם חלת השבת. טעם פיקנטי נהדר חריף כמו שצריך. אין ארוחת שבת בלי קציצות דגים זאת מנה ראשונה מושלמת.

    4 – 5 מנות

  • ארוחת תפוחי אדמה פסטה ודגים

    ארוחת תפוחי אדמה פסטה ודגים, ראיתי שיש לי בהקפאה כמה דגי אמנון נחמדים מבחינתי זה מעולה אני לא צריכה בשר בשביל להכין ארוחה טובה. זה אפילו יוצא יותר טוב והרבה יותר קליל.

הכנות:

1. להשרות את הדגים בלימון כ 15 – 20 דקות ולשטוף. לחצות את הדגים לחצי או לאצבעות עבות.

2. בצלחת עמוקה לערבב קמח, פפריקה ומל”פ, לטבול את הדגים ולנער שאריות.

3. הכנת הבלילה: לערבב לבלילה אחידה את הקמח, סודה, בירה ולתבל. נוצרת בלילה סמיכה ונוזלית.

4. לחמם מחבת עם שמן עמוק, לטבול את הדגים משני הצדדים שכל הדג יצופה ולהניח בזהירות בשמן החם. לטגן עד שהדג מזהיב משני הצדדים, כשצד אחד מזהיב להפוך לצד השני. להוציא לנייר סופג.

5. להגיש עם צ’יפס, מיונז קטשופ ופלחי לימון.

שאלות ותשובות:

אפשר להשתמש בדג אחר למשל אמנון ? כן רצוי להשרות את האמנון כשעה וחצי בלימון
אין לי בירה – אפשר להחליף בסודה
חייבים שמן עמוק ? כן
אפשר לאפות ? לא
אפשר להכין יום מראש ? עדיף שלא
חייבים לחתוך את הדג ? – כן כי יותר קל להכין כשהדג חתוך
אני לא אוהבת לטגן בשמן עמוק – תמיד יש אופצייה להכין משהו אחר…

גולשים מכינים וממליצים:

תמר : “הכנתי עם סולומון- יצא מעולההה!
תודה על עוד מתכון מושלם!”

הרשם
עדכן
81 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

לבסוף שמתי ביצה קמח ותבלינים. יצא מעולה

האם אפשר לשים מים וסודה לשתיה במקום בירה וסודה?

היי, אני רואה מתכונים עם ביצה קורנפלור ואפשרות להוסיף רוטב צילי בבלילה מה את אומרת אפשר?

שלום ניקי
רציתי לשאול-
אפשר לעשות עם דג טונה?
ואם אין לי קמח טופח, אפשר קמח רגיל ואבקת אפייה?

יש אפשרות להחליף תמי סודה למשהו אחר?

אפשר בירה שחורה במקום לבנה ומי סודה?

היי בוקר טוב.
אני יכולה להשרות את הדגים בטמפורה מעכשיו ולטגן שאחזור בצהרים??