תבשיל דגים עם אפונה וגזר
מעולה מעולה טעים ביותר, הרוטב נהדר הדגים רכים רכים ואפשר לאכול עוד ועוד עד שהסיר מתחסל. אפילו לא הרגשנו איך הסיר מתרוקן, מומלץ כמנה ראשונה .
3 – 4 מנות
מרכיבים:
4 – 5 פילטים חתוכים
כוס וחצי מים
בצל חתוך קטן
2 כוסות אפונה וגזר (קפואים)
2 שיני שום פרוסות
כף קטשופ
כף רסק
מעט סוכר
כף פפריקה
חצ כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להשרות את הדגים כחצי שעה במיץ לימון ולשטוף.
2. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את שאר המצרכים לבשל כמה דקות להוסיף את הדגים ולבשל כ 20 דקות.
נפלא!
גולשים מכינים וממליצים:
איילת : "ואי, ניקי, לימדת אותי לבשל!! לאט לאט אני מעיזה לבשל בלי מתכונים אפילו! סתם מהראש שלי.. בלי יצירות גאונות, רק הצלחות רגילות לגמרי בנתיים, אבל בלעדיך לא הייתי מעיזה.. תודה:)! מרגישה קשורה למרות שאני לא מכירה אותך בכלל :)"
רותי : "הי ניקי, הכנתי אתמול ויצא אליפות!! כל הבית התמלא בריח של בית 🙂
תודה על המתכונים שתמיד מצליחים.
ואגב, בזכות האפליקציה אני מבשלת איתך המון. הפלאפון על השיש ואני מבשלת..
תודה ותמשיכי כך!!!!"