יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות ראשונות מתכוני דגים

תבשיל דגים עם אפונה וגזר

15 יולי 2015
(Visited 3,610 times, 1 visits today)

תבשיל דגים עם אפונה וגזר

מעולה מעולה טעים ביותר, הרוטב נהדר הדגים רכים רכים ואפשר לאכול עוד ועוד עד שהסיר מתחסל. אפילו לא הרגשנו איך הסיר מתרוקן, מומלץ כמנה ראשונה .

3 – 4 מנות

מרכיבים:

4 – 5 פילטים חתוכים
כוס וחצי מים
בצל חתוך קטן
2 כוסות אפונה וגזר (קפואים)
2 שיני שום פרוסות
כף קטשופ
כף רסק
מעט סוכר
כף פפריקה
חצ כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • קציצות דגים עם עדשים ברוטב חריף

    אני אוהבת להשקיע כשאני מארחת, מצרכים טובים יתנו לי תוצאה יותר טובה, איכותית, טעם טוב יותר.
    אצלי דגים נחשב מנה ראשונה קלאסית, הלכתי על דניס זה שדרג את המנה ברמות דניס הוא דג מעולה. הוספתי עדשים, הרבה בצל וחריף כמובן כי רציתי רוטב חריף שיתאים לחלת הדבש.
    הסתכלתי על הסיר המלא והתלהבתי איזה ריחות טובים היו במטבח. הכנסתי מלא בצל השום הורגש. היו לי שתי מנות ראשונות כי הכנתי גם מרק אני אוהבת כשיש מבחר ואנשים יכולים לבחור ויש כאלה שלוקחים את שתי המנות, איזה כיף 🙂

    20 קציצות

  • קציצות טונה אפויות קלות ונחטפות

    מתכון מהיר וקל לקציצות טונה קלות טעימות ועסיסיות שמתחסלות תוך כמה דקות.
    איזה כיף של מתכון קליל והדבר הכי טוב שהקציצות אפויות אין צורך לטגן והקציצות יוצאות נפלא.. הכנסתי פנימה ירקות אם כבר הלכתי על אפייה אז ברור שצריך להיות ירקות. ההכנה קלה ועם מצרכים שיש לכל אחד בבית.
    קציצות מושלמות שבקלות אפשר להכין לארוחת הצהריים במקום מנה בשרית.  מתכון מנצח שחייבים לשמור.

    22 קציצות

  • קציצות דגים לשבת

    כיף של קציצות, קלות פשוטות וטעימות בתוך רוטב נהדר הקציצות יוצאות יוצאות רכות והולכות נהדר עם חלת השבת. טעם פיקנטי נהדר חריף כמו שצריך. אין ארוחת שבת בלי קציצות דגים זאת מנה ראשונה מושלמת.

    4 – 5 מנות

  • לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

    אני אוהבת לביבות ואני מכינה אותן כל השנה לא רק בחנוכה. ניתן למצוא אותי במטבח לעיתים קרובות מכינה לביבות ואם יש בהן תפוחי אדמה עשיתי לילדה שלי את היום. שילוב של תפוחי אדמה ובטטה מושלם מה יש לומר ? יאלללה למטבח.

הכנות:

1. להשרות את הדגים כחצי שעה במיץ לימון ולשטוף.

2. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את שאר המצרכים לבשל כמה דקות להוסיף את הדגים ולבשל כ 20 דקות.

נפלא!

גולשים מכינים וממליצים:

איילת : "ואי, ניקי, לימדת אותי לבשל!! לאט לאט אני מעיזה לבשל בלי מתכונים אפילו! סתם מהראש שלי.. בלי יצירות גאונות, רק הצלחות רגילות לגמרי בנתיים, אבל בלעדיך לא הייתי מעיזה.. תודה:)! מרגישה קשורה למרות שאני לא מכירה אותך בכלל :)"

רותי : "הי ניקי, הכנתי אתמול ויצא אליפות!! כל הבית התמלא בריח של בית 🙂
תודה על המתכונים שתמיד מצליחים.
ואגב, בזכות האפליקציה אני מבשלת איתך המון. הפלאפון על השיש ואני מבשלת..
תודה ותמשיכי כך!!!!"

הרשם
עדכן
45 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שבת שלום.
האם אפשר עם פילה סלמון?

Made this recipe three times already, instead of carrots , I added tinned mushrooms and spinach. Delicious, your recipes are. Very user friendly…thanks xx

מועדים לשמחה 🙂
אפשר במקום הגזר תפוחי אדמה?
דג עם אפונה ותפוחי אדמה?

האם יש לך מתכון מצוין כמו כל המתכונים שלך לדג סלומון?

ניקי בוקר טוב. הדגים מעוגלים ארוכים וקצת שמנים עם קליפה בצבע כסף. לא יודעת אפילו איזה דגים אלו. מה את מציעה לי לעשות איתם. תודה ושיהיה לך יום נפלא.

הי ניקי, יש לי דג בקלה. יש מתכונים לזה באתר שלך? אני לא מוצאת. אני הרי מכורה למתכונים שלך. אשמח אם תפני אותי לאיזה שהוא מתכון טוב שלך.

בס"ד
היי ניקי
אני מכינה משהו די דומה :}רעיון טוב להכניס אפונה וגזר.
שאלה בלי קשר למתכון הזה-
הכנתי דגים עם רוטב,והיום החלטתי שלא אשים את כל הרוטב כי זה נזרק,
יש טעם להקפיא אותו? זה רוטב די דומה לזה עם קצת גרגרי חומוס.
אפשר להקפיא לשבוע ולהשתמש כרוטב לדגים בשישי הבא?
או להשתמש כבסיס למשהו אחר?
אשמח לעצתך.