


תבשיל דגים עם אפונה וגזר
מעולה מעולה טעים ביותר, הרוטב נהדר הדגים רכים רכים ואפשר לאכול עוד ועוד עד שהסיר מתחסל. אפילו לא הרגשנו איך הסיר מתרוקן, מומלץ כמנה ראשונה .
3 – 4 מנות
מרכיבים:
4 – 5 פילטים חתוכים
כוס וחצי מים
בצל חתוך קטן
2 כוסות אפונה וגזר (קפואים)
2 שיני שום פרוסות
כף קטשופ
כף רסק
מעט סוכר
כף פפריקה
חצ כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להשרות את הדגים כחצי שעה במיץ לימון ולשטוף.
2. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את שאר המצרכים לבשל כמה דקות להוסיף את הדגים ולבשל כ 20 דקות.
נפלא!
גולשים מכינים וממליצים:
איילת : “ואי, ניקי, לימדת אותי לבשל!! לאט לאט אני מעיזה לבשל בלי מתכונים אפילו! סתם מהראש שלי.. בלי יצירות גאונות, רק הצלחות רגילות לגמרי בנתיים, אבל בלעדיך לא הייתי מעיזה.. תודה:)! מרגישה קשורה למרות שאני לא מכירה אותך בכלל :)”
רותי : “הי ניקי, הכנתי אתמול ויצא אליפות!! כל הבית התמלא בריח של בית 🙂
תודה על המתכונים שתמיד מצליחים.
ואגב, בזכות האפליקציה אני מבשלת איתך המון. הפלאפון על השיש ואני מבשלת..
תודה ותמשיכי כך!!!!”
שבת שלום.
האם אפשר עם פילה סלמון?
Made this recipe three times already, instead of carrots , I added tinned mushrooms and spinach. Delicious, your recipes are. Very user friendly…thanks xx
מועדים לשמחה 🙂
אפשר במקום הגזר תפוחי אדמה?
דג עם אפונה ותפוחי אדמה?
האם יש לך מתכון מצוין כמו כל המתכונים שלך לדג סלומון?
ניקי בוקר טוב. הדגים מעוגלים ארוכים וקצת שמנים עם קליפה בצבע כסף. לא יודעת אפילו איזה דגים אלו. מה את מציעה לי לעשות איתם. תודה ושיהיה לך יום נפלא.
הי ניקי, יש לי דג בקלה. יש מתכונים לזה באתר שלך? אני לא מוצאת. אני הרי מכורה למתכונים שלך. אשמח אם תפני אותי לאיזה שהוא מתכון טוב שלך.