דג סול מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סול מטוגן

אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים ואני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין. הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.

מרכיבים:

חבילת דגי סול
קמח
א. מרק


הכנות:

1. להשרות את הדגים בלימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח וכף אבקת מרק לערבב.

3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה.

3. להניח על נייר סופג.

מעולה!

22882 צפיות 38 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

47
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

ניקי היקרה, האם מתכון זה שיש בו רק קמח ואבקת מרק מתאים ויוצא טוב גם לדג זהבנון? ראיתי גם מתכון אחר לזהבנון אך יש בו הרבה מרכיבים ואני רוצה להכין לפי מתכון זה. האם מתכון זה של דג סול מתאים גם לזהבנון?