דג סול מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג סול מטוגן

דג סול מטוגן

אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים כשאני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין.
הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה ומקבלים דג נהדר.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.

מרכיבים:

10 פילטים של סול
כוס וחצי קמח
כף א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור
מיץ מלימון אחד

הכנות:

1. להשרות את הדגים במיץ לימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח תבלינים ולערבב.

3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה כדאי לכסות במהלך הטיגון, להניח על נייר סופג.

מעולה!

49150 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג סול מטוגןדג סול מטוגןדג סול מטוגן

68
תגובות

  הרשם  
עדכן
מור

אם אין לי לימון 🙁 אפשר איכשהו להשתמש עם מלח לימון?

נועה

בוקר טוב,
אפשר להוסיף לקמח פירורי לחם?

שירה

הכי בנאלי אבל פשוט נהדר! כמו כל המתכונים שלך. תודה!

עינת

היי ניקי
אפשר לטגן נסיכת הנילוס במקום סול?

רננה

ניקח האלופה
ניסיתי להכין דג סול מטוגן וזה תמיד מתפרק לי.. אולי תוכלי לעזור לי מה אני עושה לא נכון?
צריך אש גבוהה/נמוכה?
תוכלי לפרט על השלב של הטיגון, אחרי כמה זמן הופכים וכו’? אולי אני עושה שם משהו לא טוב …

1 3 4 5