דג סול מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סול מטוגן

אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים ואני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין. הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.

מרכיבים:

חבילת דגי סול
קמח
א. מרק

הכנות:

1. להשרות את הדגים בלימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח וכף אבקת מרק לערבב.

3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה.

3. להניח על נייר סופג.

מעולה!

20384 צפיות 36 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
אנה

היי ניקיל’ה

אני צריכה להכיןכמות של דגים מטוגנים לאזכרה. ורצוי בבוקר או בלילה שלפני. האם הדג הזה טעים כשהוא בטמפרטורת חדר אחרי שהה במקרר חצי יום? ואיזה עוד סוגים יוצאים טעימים – פילה מלרוזה? פילה אמנון? ושאלה אחרונה, ראיתי גם דגי זהבון בסופר, אלה פשוט סרדינים קטנים שאפשר גם לטגן? תודה רבה

שלולית ענקית

הי, יום שמח (:
השרתי את הדגים עם מלח גס
להוריד את האבקת מרק? שלא יהיה מידי מלוח….
ד.א. זה דג מושט, עדין בלי ביצה?
תודה אלופה!

הדס

מטגנים רק בקמח ללא ביצה?

עופרי

כן. פילה וטרי.. תודה רבה ויום נעים. כיף שיש לי אותך. נהיה לי כל כך קל במטבח וכל כך טעים.

עופרי

הי ניקי, אפשר להשתמש במתכון הזה גם לפילה דג באס טרי? או שיש לך מתכון אחר שמתכים יותר?

מיכל

יצא הכי טעים בעולם, הילדים אמרו שהדג יותר טעים ממתק! תודה!