


דג סול מטוגן
אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים כשאני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין.
הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה ומקבלים דג נהדר.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.
מרכיבים:
10 פילטים של סול
כוס וחצי קמח
כף א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור
מיץ מלימון אחד
הכנות:
1. להשרות את הדגים במיץ לימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.
2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח תבלינים ולערבב.
3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה כדאי לכסות במהלך הטיגון, להניח על נייר סופג.
מעולה!
82026 צפיות 56 צפיות היום
סליחה ניקי, עברתי על התגובות וקראתי שאין צורך בביצה.
היי ניקי, סליחה על ההפרעה….ועל השאלה….האם אפשר לצפות קודם בביצה ואחרי זה בקמח, או ההיפך? תודה מראש
היי ניקי. האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא? וכמה מלח לשים אם לא שמה אבקת מרק?
האם ניתן להכין את המתכון הזה בתנור עם זהבנון?
היי ניקיאין לי לימון, אפשר להשרות במיץ לימון? תודה רבה
פילה קוד הולך?