דג סול מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סול מטוגן

אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים ואני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין. הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.

מרכיבים:

חבילת דגי סול
קמח
א. מרק

הכנות:

1. להשרות את הדגים בלימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח וכף אבקת מרק לערבב.

3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה.

3. להניח על נייר סופג.

מעולה!

24259 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

47
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורית

הי ניקי. אין ביצה במתכון?

מריה

ניקי שלום! האם ניתן במקום הטיגון לאפות את הדג בתנור?

נטי

להשרות בלימון עד לכיסוי או פחות? מומלץ להשתמש בלימון טרי, או אפשר גם לימון משומר?

אלינור

ניקי היי, ראשית רציתי להודות לך על אתר נפלא ומתכונים מדהימים.. אין יום במטבח בלי האתר שלך 🙂
אפשר להשתמש בפילה אמנון במקום דג סול?

אבי

לרגישי גלוטן – מתאים קורנפלור במקום הקמח?

ROZ

היי ניקי

אף פעם לא יוצא לי דג סול כמו בתמונות והמתכונים.
מה שקורה זה שתמיד הדג נדבק למחבת ואז כל הציפוי נעלם מהדג והדג יוצא לא יפה כמו אצלך .
יש לך עצה בשבילי?
האתר שלך מדהים וכל כך שימושי ,תודה על מתכונים נפלאים.

סיגל

רציתי לדעת למה הדג סול תמיד מתקפל בטיגון