דג סול מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג סול מטוגן

דג סול מטוגן

אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים כשאני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין.
הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה ומקבלים דג נהדר.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.

מרכיבים:

10 פילטים של סול
כוס וחצי קמח
כף א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור
מיץ מלימון אחד

הכנות:

1. להשרות את הדגים במיץ לימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח תבלינים ולערבב.

3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה כדאי לכסות במהלך הטיגון, להניח על נייר סופג.

מעולה!

37007 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג סול מטוגןדג סול מטוגןדג סול מטוגן

60
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורית

הי ניקי. אין ביצה במתכון?

מריה

ניקי שלום! האם ניתן במקום הטיגון לאפות את הדג בתנור?

נטי

להשרות בלימון עד לכיסוי או פחות? מומלץ להשתמש בלימון טרי, או אפשר גם לימון משומר?

אלינור

ניקי היי, ראשית רציתי להודות לך על אתר נפלא ומתכונים מדהימים.. אין יום במטבח בלי האתר שלך 🙂
אפשר להשתמש בפילה אמנון במקום דג סול?

אבי

לרגישי גלוטן – מתאים קורנפלור במקום הקמח?

ROZ

היי ניקי

אף פעם לא יוצא לי דג סול כמו בתמונות והמתכונים.
מה שקורה זה שתמיד הדג נדבק למחבת ואז כל הציפוי נעלם מהדג והדג יוצא לא יפה כמו אצלך .
יש לך עצה בשבילי?
האתר שלך מדהים וכל כך שימושי ,תודה על מתכונים נפלאים.

סיגל

רציתי לדעת למה הדג סול תמיד מתקפל בטיגון

1 2 3 5