


דג סול מטוגן
אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים כשאני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין.
הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה ומקבלים דג נהדר.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.
מרכיבים:
10 פילטים של סול
כוס וחצי קמח
כף א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור
מיץ מלימון אחד
הכנות:
1. להשרות את הדגים במיץ לימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.
2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח תבלינים ולערבב.
3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה כדאי לכסות במהלך הטיגון, להניח על נייר סופג.
מעולה!
85056 צפיות 33 צפיות היום
הי ניקי. אין ביצה במתכון?
ניקי שלום! האם ניתן במקום הטיגון לאפות את הדג בתנור?
להשרות בלימון עד לכיסוי או פחות? מומלץ להשתמש בלימון טרי, או אפשר גם לימון משומר?
ניקי היי, ראשית רציתי להודות לך על אתר נפלא ומתכונים מדהימים.. אין יום במטבח בלי האתר שלך 🙂
אפשר להשתמש בפילה אמנון במקום דג סול?
לרגישי גלוטן – מתאים קורנפלור במקום הקמח?
היי ניקי
אף פעם לא יוצא לי דג סול כמו בתמונות והמתכונים.
מה שקורה זה שתמיד הדג נדבק למחבת ואז כל הציפוי נעלם מהדג והדג יוצא לא יפה כמו אצלך .
יש לך עצה בשבילי?
האתר שלך מדהים וכל כך שימושי ,תודה על מתכונים נפלאים.
רציתי לדעת למה הדג סול תמיד מתקפל בטיגון