דג סול מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סול מטוגן

אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים ואני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין. הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.

מרכיבים:

חבילת דגי סול
קמח
א. מרק

הכנות:

1. להשרות את הדגים בלימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח וכף אבקת מרק לערבב.

3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה.

3. להניח על נייר סופג.

מעולה!

24262 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

47
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתר

חג שמח, ניקי 🙂
האם אפשר להשתמש בקמח מצות?

ורד פרץ

הדג יצא ממש מוצלח וממש הכנה מהירה תודה ניק

מוטי

דג פוטית זה סול לכל מי שלא יודע…

שפרה

ניקי יקרה,
אני לא משתמשת באבקת מרק, איזה תבלין יתאים? (יש לי, פלפל, חוויג, כרכום, כמון, פפריקה)
והזדמנות לומר שפשוט כיף שיש אתר שאני יודעת שכל מה אני אעשה ממנו יצא מוצלח! אני לא מפסיקה לספר עלייך! תודה!

ליאור

מתאים עם בקלה?

סיון בר

דג פילה פוטית מתאים?

סיון בר

היי ניקי..
אפשר להכין יום לפני?