דג סול מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג סול מטוגן

דג סול מטוגן

אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים כשאני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין.
הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה ומקבלים דג נהדר.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.

מרכיבים:

10 פילטים של סול
כוס וחצי קמח
כף א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור
מיץ מלימון אחד

הכנות:

1. להשרות את הדגים במיץ לימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח תבלינים ולערבב.

3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה כדאי לכסות במהלך הטיגון, להניח על נייר סופג.

מעולה!

34866 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג סול מטוגןדג סול מטוגןדג סול מטוגן

58
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתר

חג שמח, ניקי 🙂
האם אפשר להשתמש בקמח מצות?

ורד פרץ

הדג יצא ממש מוצלח וממש הכנה מהירה תודה ניק

מוטי

דג פוטית זה סול לכל מי שלא יודע…

שפרה

ניקי יקרה,
אני לא משתמשת באבקת מרק, איזה תבלין יתאים? (יש לי, פלפל, חוויג, כרכום, כמון, פפריקה)
והזדמנות לומר שפשוט כיף שיש אתר שאני יודעת שכל מה אני אעשה ממנו יצא מוצלח! אני לא מפסיקה לספר עלייך! תודה!

ליאור

מתאים עם בקלה?

סיון בר

דג פילה פוטית מתאים?

סיון בר

היי ניקי..
אפשר להכין יום לפני?