דג סול מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג סול מטוגן

דג סול מטוגן

אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים כשאני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין.
הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה ומקבלים דג נהדר.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.

מרכיבים:

10 פילטים של סול
כוס וחצי קמח
כף א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור
מיץ מלימון אחד

הכנות:

1. להשרות את הדגים במיץ לימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח תבלינים ולערבב.

3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה כדאי לכסות במהלך הטיגון, להניח על נייר סופג.

מעולה!

41406 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג סול מטוגןדג סול מטוגןדג סול מטוגן

63
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

הי ניקי , האם מתכון זה מתאים גם לפילה זהבנון?

אנה

היי ניקיל’ה

אני צריכה להכיןכמות של דגים מטוגנים לאזכרה. ורצוי בבוקר או בלילה שלפני. האם הדג הזה טעים כשהוא בטמפרטורת חדר אחרי שהה במקרר חצי יום? ואיזה עוד סוגים יוצאים טעימים – פילה מלרוזה? פילה אמנון? ושאלה אחרונה, ראיתי גם דגי זהבון בסופר, אלה פשוט סרדינים קטנים שאפשר גם לטגן? תודה רבה

שלולית ענקית

הי, יום שמח (:
השרתי את הדגים עם מלח גס
להוריד את האבקת מרק? שלא יהיה מידי מלוח….
ד.א. זה דג מושט, עדין בלי ביצה?
תודה אלופה!

הדס

מטגנים רק בקמח ללא ביצה?

עופרי

כן. פילה וטרי.. תודה רבה ויום נעים. כיף שיש לי אותך. נהיה לי כל כך קל במטבח וכל כך טעים.

עופרי

הי ניקי, אפשר להשתמש במתכון הזה גם לפילה דג באס טרי? או שיש לך מתכון אחר שמתכים יותר?

מיכל

יצא הכי טעים בעולם, הילדים אמרו שהדג יותר טעים ממתק! תודה!