דג סול מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג סול מטוגן

דג סול מטוגן

אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים כשאני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין.
הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה ומקבלים דג נהדר.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.

מרכיבים:

10 פילטים של סול
כוס וחצי קמח
כף א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור
מיץ מלימון אחד

הכנות:

1. להשרות את הדגים במיץ לימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח תבלינים ולערבב.

3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה כדאי לכסות במהלך הטיגון, להניח על נייר סופג.

מעולה!

49398 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג סול מטוגןדג סול מטוגןדג סול מטוגן

70
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסי

היי ניקי. אפשר לשאול בבקשה למה את לא טובלת בביצה חוץ מהקמח?

שני

ניקי יקרה. האם אפשר להשתמש בקמח מצה במקום רגיל?

עדן

היי ניקי, אף פעם לא עבדתי עם סול. קניתי פילה סול וכביכול הוא נראה ללא עור אבל בעצם מהצד האחורי הוא מחוספס וז הבנתי שיש שם קשקשים שקופים. איך אמורים לנקות אותם או לקלף את העור? תודה!

חנה ב.ז.

ניקי אפשר להכין עם קוד?

שיר

ניקח יקרה
האם אפשר להקפיא את הדג המטוגן?

הילה

היי ניקי
לגבי הטיגון רשמת כמה כפות שמן. השמן לא אמור להיות קצת עמוק?

שרית

ניקי היקרה, האם מתכון זה שיש בו רק קמח ואבקת מרק מתאים ויוצא טוב גם לדג זהבנון? ראיתי גם מתכון אחר לזהבנון אך יש בו הרבה מרכיבים ואני רוצה להכין לפי מתכון זה. האם מתכון זה של דג סול מתאים גם לזהבנון?