דג סול מטוגן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג סול מטוגן

דג סול מטוגן

אני יודעת זה כל כך פשוט בסך הכל דג סול מטוגן אבל הוא פותר לי כל כך הרבה בעיות כשאני צריכה להכין ארוחת צהריים כשאני לא בדיוק סגורה על עצמי מה להכין.
הדג הזה יוצא נפלא בטיגון וזה בסך הכל כמה דקות הכנה ומקבלים דג נהדר.
הילדים מאוד אוהבים תוסיפו את התפוחי האדמה הטעימים האלה וזה פשוט מושלם.

מרכיבים:

10 פילטים של סול
כוס וחצי קמח
כף א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור
מיץ מלימון אחד

הכנות:

1. להשרות את הדגים במיץ לימון כחצי שעה לשטוף ולייבש.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, למלא צלחת עמוקה עם קמח תבלינים ולערבב.

3. לצפות את הסול ולנער שאריות. לטגן משני הצדדים עד הזהבה כדאי לכסות במהלך הטיגון, להניח על נייר סופג.

מעולה!

75684 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג סול מטוגןדג סול מטוגןדג סול מטוגן

93
תגובות

  הרשם  
עדכן
טובה ציפל

הי ניקי
האם אפשר להכין לטגן דג סול בלי קמח ופרורי לחם-רק לתבל!
בגלל האיסור במצב סוכרתי

אורטל

במה אפשר להחליף את האבקת מרק עוף?

אביטל כהן

היי ניקי
אני רוצה להכין את הדג לפסח.
מה אפשר לשים במקום קמח רגיל? כוס וחצי של קמח מצה?

קובי

שבוע טוב, לצליאקים אפשר לטגן עם קמח תפוח אדמה…?

יפית

היי ניקי
חייבת לציין שחווית הגלישה באתר שלך לא נוחה בכלל
העמוד קטוע ויש מלא פרסומות.
חבל… מקווה שתטפלי בזה.
תודה

רונה

שלום,
ראשית תודה על מתכוני נפלאים.
האם הכוונה לסול קפוא?

סיגלית

היי ניקי
אין צורך בביצה?
כמו בשניצל?