פילה אמנון ברוטב פיקנטי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פילה אמנון ברוטב פיקנטי

פילה אמנון ברוטב פיקנטי

הכמות שאלות  מגולשים שקיבלתי על הדג הזה מדהימה מי תאר לעצמו שהדג הזה כל כך פופולארי ?
יש לומר בצדק בטיפול נכון הדג הזה מעולה, לפני כמה זמן אכלתי אותו באירוח ונשביתי בקיסמו הוא טעים!
הוא זמין בסופרים (קפוא).
הפעם החלטתי להכין אותו עם ירקות כתומים שיהיה צבעוני בעין והרבה רוטב טעים (חשוב מאוד לבעל).
הפילה אמנון מאוד מתאים כמנה ראשונה באירוח ובחגים.
מנה ראשונה לארוחת שבת שעושה טעים בפה ונותנת התחלת ארוחה קלה ולא כבדה והכל התחיל מדג אמנון אחד…

4 מנות

מרכיבים:

6 דגי אמנון – פילה
2 לימונים
בצל גדול חתוך לרבעים ופרוס
3 שיני שום פרוסות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
2 פלפלים כתומים חתוכים לקוביות
פלפל חריף קצוץ
4 גזרים פרוסים
רסק עגבניות קטן
פטרוזיליה קצוצה
כפית פפריקה
חצי כפית פפריקה חריפה (לפי הטעם)
מעט סוכר
א. מרק
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. להשרות את הדגים במיץ לימון כשעה וחצי ולשטוף.

2. למחבת חמה עם שמן להוסיף את הירקות ולטגן  כ 10 דקות מידי פעם לערבב, לתבל להוסיף רסק פטרוזיליה בנדיבות ולכסות במים, לבשל עד שהירקות רכים.

3. להוסיף את הדגים שישקעו ברוטב ולבשל כ 20 דקות, מידי פעם לנער את הסיר.

37038 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פילה אמנון ברוטב פיקנטי, מתבקשת כאן חלה לשבת, אח איזה רוטב

פילה אמנון ברוטב פיקנטי

פילה אמנון ברוטב פיקנטי, בתאבון!

פילה אמנון ברוטב פיקנטי

גולשים מכינים וממליצים:

רויטל : “רוצה להודות לך מאד…הדגים חוסלו בשבת וקיבלתי כאלה מחמאות!
חייבת לציין שזו לא פעם ראשונה ותמיד הכל יוצא מדהים!
תודה רבה לך על האתר השימושי.”

חנה : מעולה!!!!!!!
הכנתי בערב שישי שעבר והתחסל וביקשו עוד.. השבוע אני מתכוונת להכין שוב.
מתכון מנצח!! תודה רבה

חני : היי ניקי, הכנתי את זה עכשיו וזה יצא מדהים!!!! תודה רבה

שיילו : הכנתי את הדגים לשבת ופשוט אין יותר טעים מזה… מלא זמן חיפשתי מתכון טוב לדג מושט…נדמה לי שמצאתי.גרדו את התחתית של הסיר.

שרי: “ניקי יקרה ואהובה חג שמח חייבת לפרגן בענק. אתמול ערכנו את ליל הסדר בביתנו ל-20 איש. היה מושלם. כל השולחן כולו היה ניקי. כל המטעמים זכו לתשבוחות אדירות. אני, שעד לפני כמה שנים בקושי נכנסתי למטבח, זכיתי לכינויים ולביטויים, כמו “הבשלנית” “מהפך”, “וואאוו איזה טעים”, “מעדן” ועוד. על השולחן כיכבו חוץ מהדג גם סלט הקינואה, הסלט הירוק עם הרוטב המעלף, צלי בשר, עוף בערמונים (בלי הקמח כמובן) , תפו”א בגריל, עוף בתנור ועוד. בקינוחים חגגנו על עוגת התפוחים בתוספת גלידת וניל ועל הבראוניז הכשרים לפסח. אליפות מבית ניקי. כשר וטעים לפסח. תודות.”

רייזל : “טעים טעים טעים. כמעט חבל שיש מנה עיקרית בשבת, רק הדג וחלה זה מספיק!”

226
תגובות

  הרשם  
עדכן
גאולה

היי ..
הכנתי את המתכון והרוטב יוצא טעים אך הדג יוצא קשה…
יש מצב שזה בגלל שאני שמה מלא מיץ לימון(כשלושתרבעי בקבוק)
איך משרים את הדג בצורה נכונה שהוא גם יצא טעים?

גאולה

היי אני רוצה להכין עכשיו את הדג ולא הבנתי מתי אני מכניסה רת הלימון ברוטב יחד עם כל הירקות?
ומה הכוונה לפרוסות גזר?

1 14 15 16