דג מוקפץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג מוקפץ

דג מוקפץ

מתכון כיפי שיוצא טעים מאוד. קוביות הדג יוצאות רכות וזהובות, הרוטב נותן לדג טעם נהדר והכל מוקפץ ביחד. העניין שחצי נאכל עוד לפני שזה מגיע לשולחן. כדאי להכין יותר זה מאוד מומלץ. מתאים בתור מנה ראשונה.

4 מנות

מרכיבים:

5 – 6 פילטים של אמנון
2 כפות קטשופ
2 כפות חומץ
4 – 5 כפות שמן
כף דבש
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. כל פילה לחתוך ל 6 קוביות, מומלץ שהדג יהיה קצת קפוא ואז יותר קל לחתוך קוביות וזה דורש סכין טובה. להעביר לקערה לסחוט לימון מעל ולהשרות כשעה וחצי. לשטוף את הדגים ולהשאיר בצד כמה דקות.

2. להוסיף לקערה את שאר המצרכים לערבב טוב.

3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן, לטגן את הקוביות משני הצדדים עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

זה ממש כמו חטיף, מתחסל במהירות.

10536 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג מוקפץ

דג מוקפץ

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : “כבר פעם שניה שאני מכינה את המתכון, וזה ממש טעים!!
נהננו מאוד, אפילו בת השנתיים וחצי טעמה ואמרה “עוד ועוד” (הכוונה שהיא רוצה עוד הרבה ושזה מצא חן בעיניה 🙂 )
המתכון עובר למחברת המתכונים שלי, שמה המתכונים האהובים שהחלטנו שמשמשים את התפריטים שלנו (רוב המתכונים שם ממך אגב)..
תודה רבה על הכל! לומדת ממך לבשל בכיף ובפשטות..
שנה טובה ♥”

רותי : “הכנתי היום את הדג המוקפץ. אליפות!!”

78
תגובות

  הרשם  
עדכן
אודליה

היי ניקי
שאלה כללית:
לכמה זמן מומלץ להשרות דגים(כל הסוגים)?
קראתי במקום אחר שהשריה מעל חצי שעה מקשה את בשר הדג.
מה אומרת?זה נכון?
אני מאוד מבולבלת בנושא אשמח לעזרה ממך,תודה.

שרתי

שלום ניקי,
בתגובות יש התייחסות לשני טיגונים, אחד ראשוני ואחד הקפצה עם רוטב… אבל בהוראות יש רק רק טיגון אחד, לא? פספסתי משהו?

מעיין ע

היי ניקי,
קודם כל תודה על המתכונים האוכל יוצא מאוד טעים.
ובקשר למתכון אפשר להכין עם דג בורי?

1 3 4 5