דג מוקפץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג מוקפץ

דג מוקפץ

מתכון כיפי שיוצא טעים מאוד. קוביות הדג יוצאות רכות וזהובות, הרוטב נותן לדג טעם נהדר והכל מוקפץ ביחד. העניין שחצי נאכל עוד לפני שזה מגיע לשולחן. כדאי להכין יותר זה מאוד מומלץ. מתאים בתור מנה ראשונה.

4 מנות

מרכיבים:

5 – 6 פילטים של אמנון
2 כפות קטשופ
2 כפות חומץ
4 – 5 כפות שמן
כף דבש
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. כל פילה לחתוך ל 6 קוביות, מומלץ שהדג יהיה קצת קפוא ואז יותר קל לחתוך קוביות וזה דורש סכין טובה. להעביר לקערה לסחוט לימון מעל ולהשרות כשעה וחצי. לשטוף את הדגים ולהשאיר בצד כמה דקות.

2. להוסיף לקערה את שאר המצרכים לערבב טוב.

3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן, לטגן את הקוביות משני הצדדים עד שמזהיב, להוסיף את הרוטב להקפיץ כדקה ולהוציא.

זה ממש כמו חטיף, מתחסל במהירות.

34105 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג מוקפץ

דג מוקפץ

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : “כבר פעם שניה שאני מכינה את המתכון, וזה ממש טעים!!
נהננו מאוד, אפילו בת השנתיים וחצי טעמה ואמרה “עוד ועוד” (הכוונה שהיא רוצה עוד הרבה ושזה מצא חן בעיניה 🙂 )
המתכון עובר למחברת המתכונים שלי, שמה המתכונים האהובים שהחלטנו שמשמשים את התפריטים שלנו (רוב המתכונים שם ממך אגב)..
תודה רבה על הכל! לומדת ממך לבשל בכיף ובפשטות..
שנה טובה ♥”

רותי : “הכנתי היום את הדג המוקפץ. אליפות!!”

130
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

הי
דבר ראשון רוצה להודות לך על המתכון הכל כך טוב הזה !
מכינה את זה באופן קבוע ותמיד זה פשוט נחטף…
רציתי לשאול אם הרוטב הזה ילך טוב גם באפיה ? אם כן איך האם להשתמש באותם כמויות ? ואיזה חום תנור יהיה טוב ?

אסתי

היי ניקי

אין על המתכונים שלך!!

אשמח לשמוע רעיונות לתוספת לדג
מה משתלב עם זה טוב ? מה מתאים לידו?
אני רוצה להכין עכשיו לצהריים, אשמח לשמוע רעיונות לדברים פשוטים ומהירים

תודה תודה

שרה

כששוטפים את הדג שופכים את הלימון שהושרה בו? או שמוסיפים את חומרי הרוטב ללימון שבקערה?
תודה

1 6 7 8