יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות ראשונות מתכוני דגים

דג מוקפץ

6 ינואר 2016
(Visited 16,956 times, 1 visits today)
דג מוקפץ

דג מוקפץ

מתכון כיפי שיוצא טעים מאוד. קוביות הדג יוצאות רכות וזהובות, הרוטב נותן לדג טעם נהדר והכל מוקפץ ביחד. העניין שחצי נאכל עוד לפני שזה מגיע לשולחן. כדאי להכין יותר זה מאוד מומלץ. מתאים בתור מנה ראשונה.

4 מנות

מרכיבים:

5 – 6 פילטים של אמנון
2 כפות קטשופ
2 כפות חומץ
4 – 5 כפות שמן
כף דבש
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • קציצות דגים עם עדשים ברוטב חריף

    אני אוהבת להשקיע כשאני מארחת, מצרכים טובים יתנו לי תוצאה יותר טובה, איכותית, טעם טוב יותר.
    אצלי דגים נחשב מנה ראשונה קלאסית, הלכתי על דניס זה שדרג את המנה ברמות דניס הוא דג מעולה. הוספתי עדשים, הרבה בצל וחריף כמובן כי רציתי רוטב חריף שיתאים לחלת הדבש.
    הסתכלתי על הסיר המלא והתלהבתי איזה ריחות טובים היו במטבח. הכנסתי מלא בצל השום הורגש. היו לי שתי מנות ראשונות כי הכנתי גם מרק אני אוהבת כשיש מבחר ואנשים יכולים לבחור ויש כאלה שלוקחים את שתי המנות, איזה כיף 🙂

    20 קציצות

  • קציצות טונה אפויות קלות ונחטפות

    מתכון מהיר וקל לקציצות טונה קלות טעימות ועסיסיות שמתחסלות תוך כמה דקות.
    איזה כיף של מתכון קליל והדבר הכי טוב שהקציצות אפויות אין צורך לטגן והקציצות יוצאות נפלא.. הכנסתי פנימה ירקות אם כבר הלכתי על אפייה אז ברור שצריך להיות ירקות. ההכנה קלה ועם מצרכים שיש לכל אחד בבית.
    קציצות מושלמות שבקלות אפשר להכין לארוחת הצהריים במקום מנה בשרית.  מתכון מנצח שחייבים לשמור.

    22 קציצות

  • קציצות דגים לשבת

    כיף של קציצות, קלות פשוטות וטעימות בתוך רוטב נהדר הקציצות יוצאות יוצאות רכות והולכות נהדר עם חלת השבת. טעם פיקנטי נהדר חריף כמו שצריך. אין ארוחת שבת בלי קציצות דגים זאת מנה ראשונה מושלמת.

    4 – 5 מנות

  • לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

    אני אוהבת לביבות ואני מכינה אותן כל השנה לא רק בחנוכה. ניתן למצוא אותי במטבח לעיתים קרובות מכינה לביבות ואם יש בהן תפוחי אדמה עשיתי לילדה שלי את היום. שילוב של תפוחי אדמה ובטטה מושלם מה יש לומר ? יאלללה למטבח.

הכנות:

1. כל פילה לחתוך ל 6 קוביות, מומלץ שהדג יהיה קצת קפוא ואז יותר קל לחתוך קוביות וזה דורש סכין טובה. להעביר לקערה לסחוט לימון מעל ולהשרות כשעה וחצי. לשטוף את הדגים ולהשאיר בצד כמה דקות.

2. להוסיף לקערה את שאר המצרכים לערבב טוב.

3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן, לטגן את הקוביות משני הצדדים עד שמזהיב, להוסיף את הרוטב להקפיץ כדקה ולהוציא.

זה ממש כמו חטיף, מתחסל במהירות.

דג מוקפץ

דג מוקפץ

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : "כבר פעם שניה שאני מכינה את המתכון, וזה ממש טעים!!
נהננו מאוד, אפילו בת השנתיים וחצי טעמה ואמרה "עוד ועוד" (הכוונה שהיא רוצה עוד הרבה ושזה מצא חן בעיניה 🙂 )
המתכון עובר למחברת המתכונים שלי, שמה המתכונים האהובים שהחלטנו שמשמשים את התפריטים שלנו (רוב המתכונים שם ממך אגב)..
תודה רבה על הכל! לומדת ממך לבשל בכיף ובפשטות..
שנה טובה ♥"

רותי : "הכנתי היום את הדג המוקפץ. אליפות!!"

הרשם
עדכן
144 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי
משהו לא ברור לי
הטיגון של הדג בהתחלה זה בנפרד? בלי הרוטב?
תודה!

היי ניקי
לגבי השימוש בשמן, האם 4-5 כפות שמן שצויינו במרכיבים הן חלק מהרוטב ובנוסף שמים 3-4 כפות שמן במחבת לטיגון?האם כדאי להשתמש בשמן זית ברוטב או עדיף קנולה?

היי ניקי
אפשר להכין מראש ולהקפיא או שלא מתאים?

הי ניקי
האם אפשר להחליף את הקטשופ במשהו אחר?
אולי רסק עגבניות?
תודה רבה!

יש לך הערכה של המשקל דג של המתכון? אני רוצה להחליף לסלמון ורוצה לדעת בכמה להשתמש. תודה!

הי
דבר ראשון רוצה להודות לך על המתכון הכל כך טוב הזה !
מכינה את זה באופן קבוע ותמיד זה פשוט נחטף…
רציתי לשאול אם הרוטב הזה ילך טוב גם באפיה ? אם כן איך האם להשתמש באותם כמויות ? ואיזה חום תנור יהיה טוב ?

היי ניקי

אין על המתכונים שלך!!

אשמח לשמוע רעיונות לתוספת לדג
מה משתלב עם זה טוב ? מה מתאים לידו?
אני רוצה להכין עכשיו לצהריים, אשמח לשמוע רעיונות לדברים פשוטים ומהירים

תודה תודה