דג מוקפץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג מוקפץ

דג מוקפץ

מתכון כיפי שיוצא טעים מאוד. קוביות הדג יוצאות רכות וזהובות, הרוטב נותן לדג טעם נהדר והכל מוקפץ ביחד. העניין שחצי נאכל עוד לפני שזה מגיע לשולחן. כדאי להכין יותר זה מאוד מומלץ. מתאים בתור מנה ראשונה.

4 מנות

מרכיבים:

5 – 6 פילטים של אמנון
2 כפות קטשופ
2 כפות חומץ
4 – 5 כפות שמן
כף דבש
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. כל פילה לחתוך ל 6 קוביות, מומלץ שהדג יהיה קצת קפוא ואז יותר קל לחתוך קוביות וזה דורש סכין טובה. להעביר לקערה לסחוט לימון מעל ולהשרות כשעה וחצי. לשטוף את הדגים ולהשאיר בצד כמה דקות.

2. להוסיף לקערה את שאר המצרכים לערבב טוב.

3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן, לטגן את הקוביות משני הצדדים עד שמזהיב ולהוציא לנייר סופג.

זה ממש כמו חטיף, מתחסל במהירות.

5764 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג מוקפץ

דג מוקפץ

גולשים מכינים וממליצים:

אודליה : “כבר פעם שניה שאני מכינה את המתכון, וזה ממש טעים!!
נהננו מאוד, אפילו בת השנתיים וחצי טעמה ואמרה “עוד ועוד” (הכוונה שהיא רוצה עוד הרבה ושזה מצא חן בעיניה 🙂 )
המתכון עובר למחברת המתכונים שלי, שמה המתכונים האהובים שהחלטנו שמשמשים את התפריטים שלנו (רוב המתכונים שם ממך אגב)..
תודה רבה על הכל! לומדת ממך לבשל בכיף ובפשטות..
שנה טובה ♥”

רותי : “הכנתי היום את הדג המוקפץ. אליפות!!”

62
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

היי ניקי!
דג בקלה יתאים?

אביגיל

הי ניקי,
האם כדאי לקמח את הדג לפני ההקפצה שלו?
תודה רבה אביגיל

דורדור

פעם ראשונה שהצלחתי ממש להחריב דג. אולי הטיגון הראשוני ואז ההכנסה לרוטב יצא קשה, לא טעים בעליל. לא מבינה איפה פספסתי!

אסתר

שלום ניקי.
אנחנו לא משתמשים בקטשופ.
מה מתאים לשים במקום?
אולי רסק וסוכר?

שושני

שלום ניקי.
למה בזמן האחרון אין את רשימת המצרכים לפני המתכון?

איילה

היי ניקי
אפשר להכין את הדג יום קודם?