עוף ממולא אורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נדב : “מומלץ להוסיף מעט קינמון לבישול האורז, משדרג בטירוף.
הבעיה היחידה שעכשיו חמותי מבקשת שאכין את זה כל שבוע”

עוף ממולא אורז

קורה ששוכחים נכון ? קיבלתי כמה מיילים ששאלו לאן המתכון של העוף הזה נעלם, לא שמתי לב ששכחתי הוספתי אותו.

מרכיבים:

עוף שלם
קילו מלח גס
כוס אורז
כוס וחצי מים
בצל קצוץ
ראש שום מפורק
2 כפות נענע קצוצה
חצי כוס שמ”ז
2 כפות דבש
כף גדושה פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן בצל ושום להוסיף אורז, מים, כף דבש א. מרק ומל”פ לבשל 18 דקות, להשאיר סגור 10 דקות ולערבב עם הנענע.

2. לערבב פפריקה את הדבש שנותר שמ”ז, א. מרק ומל”פ ולתבל את העוף מכל הכיוונים.

3. למלא העוףגם מתחת לעור לסגור בעזרת קיסמים. להניח את העוף במרכז התבנית, לשפוך מסביב את המלח תמוד לדפנות שלא יגע בעוף.  חום בינוני גבוה 200 מעלות בסביבות 45 דקות.

הערות:
מי שלא אוהב נענע אפשר לוותר עליה.
בתאבון.

11826 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

55
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעלי

ארוחת הערב של אתמול כללה מלא מנות שכולן מהמתכונים שלך!! וגולת הכותרת היתה כמובן העוף הזה שיצא עסיסי ומושלם!! בעלי אמר שהוא צריך לשלוח לך פרחים…

יעלי

היי ניקי
בוקר טוב וסליחה (פעם ראשונה מכינה עוף ממולא):
את השום לקצוץ או לטגן שיניים שלמות?
והאם ניתן להשאיר יותר זמן בתנור או שהעוף יתייבש?
תודה רבה מראש

רחלי

הכנתי עם כרעיים והאורז בתחתית התבנית,יצא נפלא! תודה רבה ניקי!!