עוף ממולא אורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נדב : “מומלץ להוסיף מעט קינמון לבישול האורז, משדרג בטירוף.
הבעיה היחידה שעכשיו חמותי מבקשת שאכין את זה כל שבוע”

עוף ממולא אורז

קורה ששוכחים נכון ? קיבלתי כמה מיילים ששאלו לאן המתכון של העוף הזה נעלם, לא שמתי לב ששכחתי הוספתי אותו.

מרכיבים:

עוף שלם
קילו מלח גס
כוס אורז
כוס וחצי מים
בצל קצוץ
ראש שום מפורק
2 כפות נענע קצוצה
חצי כוס שמ”ז
2 כפות דבש
כף גדושה פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן בצל ושום להוסיף אורז, מים, כף דבש א. מרק ומל”פ לבשל 18 דקות, להשאיר סגור 10 דקות ולערבב עם הנענע.

2. לערבב פפריקה את הדבש שנותר שמ”ז, א. מרק ומל”פ ולתבל את העוף מכל הכיוונים.

3. למלא העוףגם מתחת לעור לסגור בעזרת קיסמים. להניח את העוף במרכז התבנית, לשפוך מסביב את המלח תמוד לדפנות שלא יגע בעוף.  חום בינוני גבוה 200 מעלות בסביבות 45 דקות.

הערות:
מי שלא אוהב נענע אפשר לוותר עליה.
בתאבון.

7812 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

הכנתי עם כרעיים והאורז בתחתית התבנית,יצא נפלא! תודה רבה ניקי!!