עוף ממולא אורז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נדב : “מומלץ להוסיף מעט קינמון לבישול האורז, משדרג בטירוף.
הבעיה היחידה שעכשיו חמותי מבקשת שאכין את זה כל שבוע”

עוף ממולא אורז

קורה ששוכחים נכון ? קיבלתי כמה מיילים ששאלו לאן המתכון של העוף הזה נעלם, לא שמתי לב ששכחתי הוספתי אותו.

מרכיבים:

עוף שלם
קילו מלח גס
כוס אורז
כוס וחצי מים
בצל קצוץ
ראש שום מפורק
2 כפות נענע קצוצה
חצי כוס שמ”ז
2 כפות דבש
כף גדושה פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן בצל ושום להוסיף אורז, מים, כף דבש א. מרק ומל”פ לבשל 18 דקות, להשאיר סגור 10 דקות ולערבב עם הנענע.

2. לערבב פפריקה את הדבש שנותר שמ”ז, א. מרק ומל”פ ולתבל את העוף מכל הכיוונים.

3. למלא העוףגם מתחת לעור לסגור בעזרת קיסמים. להניח את העוף במרכז התבנית, לשפוך מסביב את המלח תמוד לדפנות שלא יגע בעוף.  חום בינוני גבוה 200 מעלות בסביבות 45 דקות.

הערות:
מי שלא אוהב נענע אפשר לוותר עליה.
בתאבון.

30299 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

79
תגובות

  הרשם  
עדכן
יסמין יהודה

היי , האם אפשר למלא 2 עופיונים במקום עוף אחד שלם?

אוריה

היי ניקי מה הכוונה למלא את העוף גם מתחת לעור? ואת מה ואיך לסגור בקיסמים?

סבטלנה

שלון, מה ראשי תיבות מל”פ? במידה ואין אבקת מרק מה ניתן לשים במקום. תודה

שרית

היי ניקי, מה עושים אם נשאר מהמילוי? כי בעוף אחד אין כל כך הרבה מקום… אפשר לשים בצידי העוף ולכסות בנייר כסף??

גלי

היי
לא מכסים את העוף בתנור עם נייר כסף?

רחלי ליטקה

היי ניקי,
אני חייבת לשאול איך אני ממלאת את העוף? אני פשוט לא מבינה איפה אני מכניסה את האורז.. ממש לתוך הבשר של העוף או בחלל בין שני החסות? ניסיתי לחפש ביוטיוב ולא הצלחתי להבין איך…
אולי את תושיעי אותי ??

1 3 4 5